Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Nie zgadzam sie! Oddac stare!
Prosze! :)

Caireann

Co jest?! Oddawać stare zdjęcie! To też lubie;P, ale jest z filmu, tamto było takie..."jego", niepowtarzalne, unikatowe i wyjątkowe! A to jest w Gissing'u! Nie powtarzać się;)

Mittron

Ojj tam czepiacie się :)
To też jest super:)

Caireann

Administratorzy proszeni są o zmienienie tego zdjęcia! To zdjęcie jest z Gissing'a a poza tym tu Alan wygląda za staro i mało "alanowo", wolę tamto zdjęcie, było niepowtarzalne i charakterystycznie "alanowe" :)
Po kiego zmieniono to zdjęcie? Mówi się, ze nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, zgadzam się z tym całkowicie.

Kaliope

My chcemy stare zdjęcie! Strajkujemy! ;)

Nawet na Gorące Tematy trafiłyśmy... =D

Blueee

O serio ?
nawet nie zauwazylam :D

Ale serio, powinni dawac zdjecia ze tak owiem bardziej 'prywatne', a nie z filmow.
Alan wyglada naprawde staro tu.
Ale przyznam, ze nowe zdjecie Heleny jest super, widzialyscie ?

Caireann

Oni pewnie chcieli dać w miare aktualne zdjęcie, żeby było pojęcie mniej więcej jak aktor wygląda w czasie bierzącym...ja tam nie uważam żeby było fatalne (nie twierdze też, że wy tak sądzicie), mnie tam się podoba w garniturze i kwadratowych oprawkach;P Mimo wszystko poprzednie było najbardziej odpowiednie dla jego osoby. Taka esencja osobowości... A jak już tak koniecznie chcą zmieniać to na inne! Zdjęcia na profilu nie powinny byćzdjęciami z filmu, tak sądzę! Może jakieś propozycje macie do zmian? Linki?
A obecne zdjęcie Heleny z kolei zmieniło się wyjątkowo na korzyść:)
Uważam że zdjęcia powinny zachęcać, poprzez swoją oryginalność i jak najlepsze ukazanie charakteru osoby na fotografii, a poprzednie Alan'a takie właśnie było, więc czuję się zobowiązana żeby zaprotestować i namawiać do powrotu poprzedniego stanu rzeczy, o!

Mittron

I chciałabym dodać , że jeśli już jakies filmowe chca dodac to Snejpowe!

A tak to zgadzam sie z poprzedniczka :)

Caireann

Chociaz to i tak by bylo dziwne.
Ja jestem za ktoryms zdjeciu z avatarow naszych :D

Caireann

O! Ja popieram:) Mnie się podoba na avatarze Kejt na przykład. Coś w sobie ma...Albo jakieś zdjęcie z takich jego "mrocznych" zdjęć... Kurcze! Ja mam całą masę propozycji! Już tak jak z jego zdjęć można wybierać to z żadnych innych. Całe mnóstwo pięknych zdjęć z bosko fotogenicznym Alan'em;)

Mittron

Avatar Kejt ma w sobie przede wszystkim autograf:P (ale zgadzam się, poza tym jest fantastyczne i takie...alanowe - wiecie, co mam na myśli)

Ale zgadzam się, nowe zdjęcie won! Żądam powrotu starego, albo jakiegoś innego, nie-filmowego! Ludzie, no sorry, ale to tak, jakby u Jacka Nicholsona dać zdjęcie z Batmana...

Caireann

nawiasem mówiąc - takie samo zdjęcie jest na imdb.com

Kasiatko

Ta, albo Johnny'ego z Nożycorękiego...No dobra, apropos, jeszcze raz gratuluje autografu, tak tak pamiętamy, zazdrościmy;P Ale to zdjęcie jest cudooowne;) A właśnie przybyłam tu znów z zamiarem oznajmienia tego, o czym wspomniała szanowna poprzedniczka (imdb), trochę oryginalności! Prywatne zdjęcie, nie z filmu!!

Mittron

a może dali takie jak na imdb, żeby było "światowo", hm?
dziękuję, dziękuję:)

Kasiatko

Chcą być bardziej 'trnendi' buahahaha.
A my musimy na tym cierpieć :P

To najlepiej Panu Finnesowi dac zdjecia jako Lord Voldemot :D

Caireann

Oczywiscie mialo byc 'trendi'

A ja Ci Kejt, maj laf, nie pogratuluje po raz 1000000 :D
A moze jednak :D

Mam nadzieje, ze niedlugo Ty mi tez bedziesz mogla :P

Caireann

głęboko wierzę, że niedługo to Ty będziesz się chwaliła :D

Kasiatko

Wpierw o Helenie :) Jej nowy wizerunek w profilu? Widziałam - został zmieniony na korzyść. Nie to co w naszym przypadku. :/ Choć w temacie na forum gdzie podane są linki do zdjęć to najbardziej przypadły mi do gustu 3 i 5 w kolejności. A Wy je widziałyście?

Co do Twojej sprawy Sarah: też mam taką nadzieję i oczywiście trzymam kciuki. Mocno. Jak najmocniej. :)))

Deirdree

Widzialam zdjecia, owszem i chyba nawet te same mi sie najbardziej podobaly :D
I dziekuje bardzo :**
A jak z Twoim listem :) :?

Caireann

Dołączam się do strajku!!! ;) Też nie mam pojęcia po co zmieniali zdjęcie Alana :/ Ale pewnie miało być bardziej aktualne. To obecne nie jest najgorsze (widziało się straszniejsze rzeczy na FW), ale wcześniejsze było wprost idealnie alanowe. I zgadzam się z tym, że nie powinni zamieszczać w profilu fotek z poszczególnych filmów.

Co do zdjęcia z autografem w avatarze Kejt - jego magnetyzmu i niepowtarzalności itp. itd. to się nawet wypowiedziałam w tej kwestii w jednym z tematów na forum opisując tam jego urok.^^ Porównując zdjęcia Kejt i Kaliope, a raczej bredząc coś od rzeczy... ;D

Zdjęcie snejpowe? Hmmm, może i nawet wyglądałoby nieźle, ale po pierwsze to jednak z filmu, a po drugie to ci, którzy kojarzą Alana wyłącznie z HP to wchodząc na FW mieliby w profilu Alana znów ujrzeć niejakiego SS??? Nie. No, a Ralph jako Voldemort i Jack jako Joker to chyba najdobitniejsze przykłady. Od siebie dodałabym jeszcze to: Robin Williams, a na zdjęciu pani Doubtfire... LOL Dlatego pomysł ze snejpowym zdjęciem stanowczo odpada :P Mają być prywatne - Alana jako aktora, a nie granych przez niego postaci. :)

I mówi się też , że lepsze jest wrogiem dobrego, więc lepiej by nas nie uszczęśliwiali na siłę nowym zdjęciem Alana tylko wzięli się za zmianę tego nieszczęsnego opisu. Wrrr!

Dlatego też ja niżej podpisana żądam przywrócenia poprzedniego zdjęcia!!! NA-TY-CHMIA-STO-WE-GO Kochani Administratorzy ;D

Deirdree < znana również jako Joanna Katarzyna prawie Julia> ;)

Deirdree

Jak już mowa o pani Doubtfire, do puli dorzucę jeszcze Dustina Hoffmana jako Tootsie, o.
Mwahaha.

Kasiatko

No tak - zgadza się. To ta sama kategoria. ;) I co by było jakby jeszcze dawali zdjęcie Bloom'a ze szpiczastymi uszami elfa? :D

Caireann

Przyłączam się do protestu. W imieniu fanek Alana: oddajcie stare zdjęcie! A co do zdjęć z autografem, to ja ubóstwiam to, które dostała Kaliope. Prawdziwa perełka.:)

Caireann

hm... jeden z moich ulubionych aktorów :p ale tyle zamieszania o jedno zdjęcie o0

suaweq

Zamieszanie i całe to poruszenie potrzebne jak najbardziej, gdyż moim zdaniem zdjęcie powinno ukazywać aktora od strony prywatnej, a nie pod postacią jednego z jego filmowych czy scenicznych wcieleń. Dobrze, że choć nie wpadli na pomysł ze Snape'm... Wtedy to dopiero byłoby poruszenie... :D

O! I znów wywindowało nas do gorących tematów. Choć nie to było naszym celem i nie do tego tu dążymy. :P
Po raz drugi: Zmieniać zdjęcie, ale już! ;)

Caireann

cicho już maruderzy :P
ciekawi mnie jakby ten strajk przebiegał...

Vimo

I w koncu nowe-stare zdjecie :D
Dziekujemy bardzo :D

Vimo

dzię-ku-je-my!!

Kasiatko

:DDDDDDDD DZIĘKUJEMY!!!!!DZIĘKUJEMY!!!!!DZIĘKUJEMY!!!!!DZIĘKUJEMY!!!!!

Mittron

Uff, odetchnęłam z ulgą. Zdjęcie powróciło! ;D
Jak widać nasze protesty poskutkowały... ;)
Dziękujemy baaardzo! :D

Deirdree

O, jak miło! A jednak się nas posłuchali... =D I żeby mi to było ostatni raz!! ;P