Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 177 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

po spotkaniu na czacie wrażenia swe opiszemy tutaj. było wesoło. zwłaszcza po północy. ludzie są dziwni i nie wiedzą, czym się karmi nieśmiałki. prawda, Sarah?
dobranoc:)

Kasiatko

WRRRRRRR....Wiedziałąm, że jak sobie pójdę to będzie fajnie......wrrrrrr...jak tak można...wrrrrr
P.S: Dzień boberek, Pozdrowionka:)

susan_4

dokladnie..i nie wiedza jaki jest ulubiony kolor Seva..mozna by podpowiadac i podpowiadac, a tu i tak ani be ani me.
Ale chociaz wesolo bylo :D

Caireann

dziś o 19 mnie nie będzie:) mam nadzięję, że Wa nie nie będzie brakować:P Pozdrowionka:D

susan_4

ale jestem tam teraz..kto wejdzie?
\

susan_4

ja teraz jestem :p sama..

Caireann

Groch, kochanie wlaz mi na czata ! w tej chwili ! ;)

Caireann

no weszłam, tylko mi się klawiatura powiesiła i musiałam sięzreserować... tzn komputer.

Kasiatko

Dobra - ja znowu nie w temacie! Poproszę o link na czata i dokładne info kiedy tam będzieciexD Jeżeli jesteście teraz to ja nie mogę, ale wieczorkiem - kto wie?

2night

http://www.polchat.pl/chat.php?_room=dorimtorium14 -> tu się właśnie od wczoraj spotykamy. teoretycznie powinnyśmy tu być dziś około 19, ale jeszcze nie wiadomo, co z tego wyjdzie. w każdym razie, zapraszam:)

Kasiatko

A ja tak sobie patrze i się dziwie ,że Sarka nic nie pisze a tu Panna sobie nick zmieniła ;)

Kasiatko

bu mnie wczoraj nie moglo byc i nie wiem czy dzisiaj bede teraz mam malowanie scian :/ pechowo

ZuzaZua

patka67- az dzwine by bylo gdybym nic nie pisala :D
gdzies chyba nawet napisalam, ze to ja ;)

ZuzaZua

patka67- az dzwine by bylo gdybym nic nie pisala :D
gdzies chyba nawet napisalam, ze to ja ;)

Caireann

a ja postaram się wrócić, żeby być o tej 19, bo idę z misją "skanuj Alana" do koleżanki, żeby zeskanować Alana z autografem.

Kasiatko

Sory Kate, ze Ci nie odpisalam na czacie, ale myslalam, ze nikt sie nie pojawi i zanichalam ciaglego sprawdzania czy ktos przyszedl :)
sorry :* badz wieczorem ! :)

Caireann

wybaczam i postaram się być:)
tylko pamiętaj, to jest bardzo specjalny pokój i nie każdy może tam wejść... :D

Kasiatko

A nikt nie wchodzi tu:
http://www.allaboutar.mojeforum.net/index.php
Forum zdycha, lekko mówiąc... pomóżcie reanimować. :-(

S_H

eee... czyli sie spotykamy na pochacie o 19? ja jestem za. wejszłam nawet teraz :P

Kasiatko

no i przez was moje kochane serwer na poczcie w gazeta.pl padł mi po raz kolejny.
wcozraj wiecozrem odebrałam na poczcie 250 wiadomości! to mój rekord życiowy a dzisiaj poczta już nie działa :)
musimy sie spotkac na tym czacie bo nie wytrzymam po prostu.