widziałam zdjęcia z peremiery filmu w którym Alan gra Trupina.Nie sądzicie,że się trochę postarzał?nie mówię tego złośliwie rzecz jasna
W trailerze jest kilka momentów 'z przeszłości' i tam Alan wygląda o wiele młodziej, a przeceież zdjęcia kręcone były w tym samym czasie.
Więc myślę, że dzięki charakteryzacji raz wygląda młodziej a raz starzej.
zadałam tylko pytanie... ale skoro dla Ciebie chęć poznania zdania innych osób jest głupotą no to trudno... nie odpisuj...to głupota..pozdro:P
przeczytaj swoje pierwszego posta jeszcze raz i zastanów się nad nim może niedorzeczność jego treści do ciebie dotrze
proponuję zakończyć ten temat. dyskusja jest pozbawiona sensu i do niczego nie prowadzi, a tylko psuje atmosferę na tym skądinąd przesympatycznym forum.
pozdrawiam.
Każdy się starzeje u Alana już to bardzo widać. Nie jest już tak ładny jak kiedyś ale coś mu pozostało. Przecież każdy robi się coraz starszy i to normalne, nie mówmy że wygląda the best jak na swój wiek. Wygląda normalnie haj wszyscy, a właściwie nie lepiej że się nie odmładza. Spójrzmy na takie legendy kina jak Jack Nicholson zawsze będzie ładny !