Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 593 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

widziałam zdjęcia z peremiery filmu w którym Alan gra Trupina.Nie sądzicie,że się trochę postarzał?nie mówię tego złośliwie rzecz jasna

susan_4

no przeciez on sie nie cofa w czasie prawda??

sunshine_7

W trailerze jest kilka momentów 'z przeszłości' i tam Alan wygląda o wiele młodziej, a przeceież zdjęcia kręcone były w tym samym czasie.
Więc myślę, że dzięki charakteryzacji raz wygląda młodziej a raz starzej.

sunshine_7

Musisz być niemiła?

susan_4

Do mnie mówisz?
Btw na głupie pytanie głupia odpowiedź.

Caireann

Nie, nie do Ciebie...Ty nie być niemiła..chyba,że podświadomie

susan_4

czasami musze jak ktoś pisze taki głupoty

sunshine_7

zadałam tylko pytanie... ale skoro dla Ciebie chęć poznania zdania innych osób jest głupotą no to trudno... nie odpisuj...to głupota..pozdro:P

susan_4

przeczytaj swoje pierwszego posta jeszcze raz i zastanów się nad nim może niedorzeczność jego treści do ciebie dotrze

sunshine_7

bla bla....

sunshine_7

czy wy ciągle musicie się obrażać??? nie można nawet powiedzieć tego co się myśli....

XiXu

nikogo nie obraziłam tylko napisałam swoje zdanie
BTW f off

XiXu

proponuję zakończyć ten temat. dyskusja jest pozbawiona sensu i do niczego nie prowadzi, a tylko psuje atmosferę na tym skądinąd przesympatycznym forum.
pozdrawiam.

Kasiatko

zgadzam się

susan_4

Każdy się starzeje u Alana już to bardzo widać. Nie jest już tak ładny jak kiedyś ale coś mu pozostało. Przecież każdy robi się coraz starszy i to normalne, nie mówmy że wygląda the best jak na swój wiek. Wygląda normalnie haj wszyscy, a właściwie nie lepiej że się nie odmładza. Spójrzmy na takie legendy kina jak Jack Nicholson zawsze będzie ładny !

szkrab22

"...u Alana już to bardzo widać" Ładne mi "już"!! lol W końcu on ma 61 lat! ;) Chciałabym dopiero się zacząć starzeć w takim wieku... Można tylko pozazdrościć. Z resztą jak powszechnie wiadomo to nikt nie zaczyna wyglądać młodziej, no chyba, że sobie zrobi operację plastyczną...