czy on przypadkiem nie mial operacji plastycznej nosa?:)) w starszych filmach wyraznie jest inny, ledwo go poznalam...
nie, nie raczej nie ale zachęciłaś mnie by zobaczyć jego nos w starszym i nowszym filmie jak zobaczę to powiem czy widzę wyraźną różnicę.. Choć szczerze w to wątpię
no powaznie... jak lecial zwiastun szklanej pułapki na polsacie to taki kartofelek ma a nie nosek :)) az sprawdzilam tutaj czy to aby na pewno ta sama osoba ten Alan Rickman ze zwiastunu i Rickman z Pottera :D
Tak w Szklanej Pułapce był niższy, urósł tak w Harrym Potterze a oczy zmieniły kolor na zielony...dajcie spokój !
Tak, na pewno ta sama ;p
Zdjęcie młodszego Rickmana:
http://www.spotlight.com/hallfame/portraits/alan_rickman.jpg
kartofelek? Że niby co? Większy sobie zrobił?!? Dajcie spokój -NOS to jego znak rozpoznawczy! Niezmienny od pamiętnego Tybalta z "romeja i Julci"..
może ta zmiana nosa to kwestia charakteryzacji i trzeba barć pod uwagę, że w filmach lubią pewne "niedoskonałości" zmienić;)
Przecież on w Szklanej pułapce wypada z okna, to może sobie złamał nosek:)
Ale szczerze mówiąc, ja nie zauważyłam różnicy.
Ps.: "Kartofelek"? Ależ proszę, to może mieć mój ulubiony Rush, ale Rickman..? ...ogórek może...czy coś...ale kartofelek? Litości.
W sumie dla mnie Alan ma nos jak każdy nie jakaś tam "buła" na pół twarzy czy "długi badyl", ale normalny nos. Jakoś nigdy nad tą częścią ciała u niego nie rozmyślałam ( to znaczy nad żadną nie rozmyślałam)...
mnie to "kartofelek" się zawsze z małym, okrągłym nosem kojarzył.. ale może ja na nosach się nie znam.. :P a nos Mr Rickmana to dla mnie jest właśnie charakterystyczny, o. np Dustin Hoffman też ma taki.
ja piernicze, ludzie.. co wy sie tak niepieliscie niektorzy?:P
moze faktycznie odnioslam tylko błędne wrazenie patrzac na niego sprzed 20 lat ale nie trzeba pd razu z tego powodu blagac o litosc i pisac sarkastycznych (zalosnych) postow :P
i tak uwazam ze zdecydowanie wyszlachetnial (mial prawo sie po X latach zmienic ;) ) i wyglada lepiej niz kilkanascie lat temu ;) jak to sie mowi... mezczyzna jak wino?:D
Widzę, że strasznie poważnie podchodzisz do tego tematu. No to, muszę napisać, że to było "na żartobliwie". Nie traktuję tego tak serio. Myślę, że do sarkazmu mi jeszcze daleko.
Bardzo proszę bez ubliżania, bo ja nie ubliżam.
Pozdrawiam
wiele razy zwracałam uwagę na jego nos i uważam go za najbardziej interesującą część ciała Rickmana wiele razy o tym pisałam
kocham jego nos i niektórzy z tego forum doskonale o tym wiedza
Jakoś nigdy nad tą częścią ciała u niego nie rozmyślałam ( to znaczy nad żadną nie rozmyślałam)...tak kwiat wierzymy;) będzie w końcu bottle shock czy nobel son w kinach? chcieli dobrze a wyszło jak zwykle a zamiast tego znowu do kin wejdą Zakościelne, Małaszyńskie i inne tym podobne;p
tak Sun, ze tak powiem, niektorzy wiedza;) Ja tam uwielbiam jego całoksztalt fizyczny i umyslowy;] Ja nie mam pojecia na temat wejscia do naszych kin tych filmow niestety i szczerze w to watpie w najblizszym czasie, trzeba byc realista. Coz, dzis Szklana Pulapka, wiec zawsze to jakies pocieszenie;) Ja osobiscie to nawet nie wiem kiedy do kin i w jakich filmach trafiaja te Zakoscielne, Mroczki i inne pierdoly;)
Milego ogladania dzis wszystkim, ktorzy ogladac beda;)