niestety nie działa bo mam kompa kuzyna terz niezły grat ale internet działa ale gg nie, a od nowa instalować mi sie nie chce, a moj komp niestety w serwisie jest i lipa.a co do informatyki to dobra w szkole ci pokarze.
Tomzol, zadam Ci niedyskretne pytanie... ;)
Kiedy zmieniłeś płeć?
Wiesz, w tym portalu można zmieniać nicki, płęć, nawet [czego byliśmy ostatnio świadkami] można podszywać się pod kogoś... Jednakże stare wpisy zostają ( http://www.filmweb.pl/topic/878955/To+teraz+o+Alanholiczkach.html?page=2 ), a dla mnie dziwne jest trochę, że dawniej używałeś czasowników żeńskiego rodzaju... ;D
Nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że Ty i Gosia2907 (może też i dubel Kaliope?) to jedna i ta sama osoba... XD
Pozdrawiam ^^ ;]
nie jest to jedna i ta sama osoba bo ja wcześniej pisałam z nicku tomzola czyli mojego kolegi, a kto się podszywa pod Kaliope to nie mam pojęcia
Przepraszam, ale miałam zły dzień i na dodatek komp mi się zawiesza i zaraz go chyba wywalę przez okno
Nie przepraszaj zły dzień wszystko wyjaśnia można rzec że jestem specem od złych dni ( trochę przesadziłam no ale ..):P
WŁAŚNIE MNIE OBRAŻASZ!!!!!!! NIE ŻYCZE SOBIE TAKICH GŁUPOT NA MÓJ TEMAT, ODWAL SIĘ ODE MNIE!!!!!!!!!! DODAM JESZCZE ZE CHYBA NIE POTRAFISZ CZYTAĆ, JAKBYŚ POTRAFIŁ TO BYŚ WIEDZIAŁ CO NAPISAŁAM WCZEŚNIEJ
I DO PSYCHIATRY TO SIĘ TY UDAJ!!!!!!!
WIDZĘ, ŻE NAWET Z KOLEGĄ NIE MOŻNA POPISAĆ BO JUŻ UWAŻASZ INNYCH ZA PSYCHICZNYCH
Spokojnie, nie krzycz. Powiedz mi tylko kiedy to forum zamienilo sie w komunikator, bo chyba to przegapilam.
Drogi sugmaniku szkoda mi czasu na pisanie do ciebie,myślę jesteś debilem specjalnej troski z niedorozwojem umysłowym. Ciekaw jestem tych <<kilku rzeczy>> które wskazują na to że ja i Gosia to te same osoby.