Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Jak nazywa się flm w kórym alan gra fryzjera?

che_guevara

Dwa w jednym

juppii

"Dwa w jednym" w wersji polskiej, po angielsku "Blow Dry". Alan gra tam Phila.

Ann_Katerine

gosiu 2907 jesteś tam

tom90

Czego ode mnie chcesz?

juppii

Jaka nerwowa, ja tu chciałem pogawędzić a ta od razu mnie atakuje
,,czego" srego chciałem.

tom90

skoro srego chciałeś to po co się odzywasz?

juppii

jaka ty miła tesz cie kocham a zrobiłaś z informatyki na moodle

tom90

co? to ostatnie zad czy te wcześniejsze? z tych wcześniejszych to ja nie wiem co trzeba zrobić

juppii

jak to co znajdź odpowiedź i wklej, a jak chcesz to wejdź na moje i zobacz

tom90

Na najbliższej lekcji mi pokażesz, ok?

juppii

a tak w ogóle to działa ci już gg?

juppii

niestety nie działa bo mam kompa kuzyna terz niezły grat ale internet działa ale gg nie, a od nowa instalować mi sie nie chce, a moj komp niestety w serwisie jest i lipa.a co do informatyki to dobra w szkole ci pokarze.

che_guevara

Tomzol, zadam Ci niedyskretne pytanie... ;)
Kiedy zmieniłeś płeć?
Wiesz, w tym portalu można zmieniać nicki, płęć, nawet [czego byliśmy ostatnio świadkami] można podszywać się pod kogoś... Jednakże stare wpisy zostają ( http://www.filmweb.pl/topic/878955/To+teraz+o+Alanholiczkach.html?page=2 ), a dla mnie dziwne jest trochę, że dawniej używałeś czasowników żeńskiego rodzaju... ;D

Nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że Ty i Gosia2907 (może też i dubel Kaliope?) to jedna i ta sama osoba... XD

Pozdrawiam ^^ ;]

sugmanik

no i masz problem.

sugmanik

nie jest to jedna i ta sama osoba bo ja wcześniej pisałam z nicku tomzola czyli mojego kolegi, a kto się podszywa pod Kaliope to nie mam pojęcia

juppii

jeszcze jakieś wątpliwości?

juppii

Gosia co ty taka nerwowa jesteś?.

kwiat

Przepraszam, ale miałam zły dzień i na dodatek komp mi się zawiesza i zaraz go chyba wywalę przez okno

juppii

Nie przepraszaj zły dzień wszystko wyjaśnia można rzec że jestem specem od złych dni ( trochę przesadziłam no ale ..):P

kwiat

spoko he he;D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sugmanik

WŁAŚNIE MNIE OBRAŻASZ!!!!!!! NIE ŻYCZE SOBIE TAKICH GŁUPOT NA MÓJ TEMAT, ODWAL SIĘ ODE MNIE!!!!!!!!!! DODAM JESZCZE ZE CHYBA NIE POTRAFISZ CZYTAĆ, JAKBYŚ POTRAFIŁ TO BYŚ WIEDZIAŁ CO NAPISAŁAM WCZEŚNIEJ

juppii

I DO PSYCHIATRY TO SIĘ TY UDAJ!!!!!!!

WIDZĘ, ŻE NAWET Z KOLEGĄ NIE MOŻNA POPISAĆ BO JUŻ UWAŻASZ INNYCH ZA PSYCHICZNYCH

juppii

ciekawe jakie masz dowody

juppii

Spokojnie, nie krzycz. Powiedz mi tylko kiedy to forum zamienilo sie w komunikator, bo chyba to przegapilam.

sugmanik

Drogi sugmaniku szkoda mi czasu na pisanie do ciebie,myślę jesteś debilem specjalnej troski z niedorozwojem umysłowym. Ciekaw jestem tych <<kilku rzeczy>> które wskazują na to że ja i Gosia to te same osoby.

tom90

Żołni pierwszy raz się z tobą zgadzam

juppii

Tak, masz całkowitą rację. Zgadzam się z Tobą...Sugmanik ^^