Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 141 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

cudowny...ten głos...aż ciarki przechodzą.Zobaczcie "Truly,madly,deeply"

agnieszkakolek

Ten Głos... Rewelacyjne wykonanie "Sun ain't gonna shine any more" w "Truly, madly, deeply";)
Dlaczego nikt jeszcze nie wydal płyty z piosenkami, które Alan Rickman śpiewa w filmach? :P
Najbardziej podoba mi się utwór "Just looking" który Alan Rickman wykonuje w "Snow cake", trochę fałszuje ale wszystko nadrabia swoim cudownym brytyjskim akcentem:)

Marcelinka

moim faworytem jest *intelligence*, bodajże z rybki. faworytem mocnym, być może dlatego, że jedynym, ale piosnka bardzo wdzięczna i eksponująca alanowe walory. głosowe.

agnieszkakolek

Hej ludziska mam sprawe do was!! Help me... Skąd moge zobaczyc jak Alan śpiewa w Snow Cake:>niewiem;/ ale licze na Was fanki bo jestem w pulapce o imieniu Alan i poprostu musze to zobaczyc:))

Z góry dziękuje:)pzdr

mauvais

Najlepiej obejrzeć film, można go już wypożyczyć w niektórych wypozyczalniach. :)

mauvais

bądź ściągnąć takowy film z www.torrenty.org a napisy znajdą się na stronie http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Snow+Cake&tp=%A6... polecam! film cudowny. Oglądałam wielokrotnie sama go sobie tłumacząc :* wiele się nie pomyliłam, w każdym razie dobrze zrozumiałam. Polecam tłumaczenie samemu. Wiele się można nauczyć ^^. Ja byłam w wielkiej desperacji, ze tłumaczyłam ze słownikiem ale jesli się ma dobry słuch to słowa się wyłapie bez problemu, zwłaszcza że Alan mówi niezwykle wyraźnie. Prawde mówiąc jednka w Snow Cake fałszował, bo ja zaśmiewałam się do łęz ale w Truly Madly Deeply było fantastycznie (no i przeciez Inteligence tez było znakomicie zaśpiewane :P).

Kaliope

Ten głos jest właśnie u niego najfajniejszy :D