Ten Głos... Rewelacyjne wykonanie "Sun ain't gonna shine any more" w "Truly, madly, deeply";)
Dlaczego nikt jeszcze nie wydal płyty z piosenkami, które Alan Rickman śpiewa w filmach? :P
Najbardziej podoba mi się utwór "Just looking" który Alan Rickman wykonuje w "Snow cake", trochę fałszuje ale wszystko nadrabia swoim cudownym brytyjskim akcentem:)
moim faworytem jest *intelligence*, bodajże z rybki. faworytem mocnym, być może dlatego, że jedynym, ale piosnka bardzo wdzięczna i eksponująca alanowe walory. głosowe.
Hej ludziska mam sprawe do was!! Help me... Skąd moge zobaczyc jak Alan śpiewa w Snow Cake:>niewiem;/ ale licze na Was fanki bo jestem w pulapce o imieniu Alan i poprostu musze to zobaczyc:))
Z góry dziękuje:)pzdr
bądź ściągnąć takowy film z www.torrenty.org a napisy znajdą się na stronie http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Snow+Cake&tp=%A6... polecam! film cudowny. Oglądałam wielokrotnie sama go sobie tłumacząc :* wiele się nie pomyliłam, w każdym razie dobrze zrozumiałam. Polecam tłumaczenie samemu. Wiele się można nauczyć ^^. Ja byłam w wielkiej desperacji, ze tłumaczyłam ze słownikiem ale jesli się ma dobry słuch to słowa się wyłapie bez problemu, zwłaszcza że Alan mówi niezwykle wyraźnie. Prawde mówiąc jednka w Snow Cake fałszował, bo ja zaśmiewałam się do łęz ale w Truly Madly Deeply było fantastycznie (no i przeciez Inteligence tez było znakomicie zaśpiewane :P).