Ten charakterystyczny schrypnięty głos kojarzę nie tylko z Brata Niedźwiedzia. Naprawdę dubbingowała tylko te dwa filmy?
Swoją drogą myślałam, że to chłopiec.
Nie dałoby się napisać o niej czegoś więcej?
senseeko, ja też słysząc Kodę myślałam, że to chłopczyk :P
Dalej ma taki głos. Pooglądaj tylko "Dwie strony medalu". Nie jest schrypnięty, tylko taki... oryginalny :D
miałam okazję z nią rozmawiać.. wyniosła i bardzo niesympatyczna, nie wiem kto napisał takie głupoty,że znajomi uważają ją za osobę przyjacielską
Jak ja ją zobaczylam a raczej uslyszalam w Ciele to od razu rozpoznalam ten slynny glos Kody i tez myslalam ze to chlopak dubbingowal ;P
Dziś oglądałąm na MiniMini taką bajkę dla dzieci Samsam. I tam też był ten głos. Czy ktoś może posprawdzać? Moim zdaniem albo ona dubbinguje o wiele wiecej rzeczy niż jest podane, albo jeszcze ktoś ma taki głos. W Samsamie był to bodajże głos Misiaczka, nie jestem pewna, bo nie śledziłam dokładnie akcji, tylko tak nagle do mnie dotarło, ze to ten głos.
w "chrzcie" zapamiętałem ją tylko z naaaaprawdę dużych piersi... poza tym nic nie pokazała [włącznie z aktorstwem] :)
Tylko w pierwszej części i to nie całkiem bo w zwiastunach zagrał Sebastian Machalski i jeszcze zagrała go w grze