Aleksandra Radwańska

Aleksandra Ewa Radwańska

6,3
564 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Radwańska

Ten charakterystyczny schrypnięty głos kojarzę nie tylko z Brata Niedźwiedzia. Naprawdę dubbingowała tylko te dwa filmy?
Swoją drogą myślałam, że to chłopiec.
Nie dałoby się napisać o niej czegoś więcej?

senseeko

A co tu pisać? Zagrała jeszcze w "Ciało". Chodziłem z nią do szkoły :)

shreew

a ja z nia chodze do klasy.. nie jest zbyt sympatyczna osoba ^^

lulilaj

I dalej ma taki schrypnięty chłopięcy głos?

użytkownik usunięty
senseeko

senseeko, ja też słysząc Kodę myślałam, że to chłopczyk :P

Dalej ma taki głos. Pooglądaj tylko "Dwie strony medalu". Nie jest schrypnięty, tylko taki... oryginalny :D

ile ona ma lat??? >>>>ZA KRÓTKI<<<< nadal za krótki

użytkownik usunięty
rose_3

16. Rocznik 91.

lulilaj

miałam okazję z nią rozmawiać.. wyniosła i bardzo niesympatyczna, nie wiem kto napisał takie głupoty,że znajomi uważają ją za osobę przyjacielską

olivka09

zakręcona jest. Ale sympatyczna.

lulilaj

popieram nie jest zbyt milą osobą, zwłaszcza w towazystwie Swoich 'blond' kolezanek.. ^.^

justysia_wawa

Naprawdę? W wywiadach wydawała się całkiem sympatyczną osobą. Z chęcią bym ją poznał.

senseeko

Jak ja ją zobaczylam a raczej uslyszalam w Ciele to od razu rozpoznalam ten slynny glos Kody i tez myslalam ze to chlopak dubbingowal ;P

HollyShort

pomijam fakt, że w "dwie strony medalu" brzmiała jakby miała potężną wadę wymowy.

majeutyka

Dziś oglądałąm na MiniMini taką bajkę dla dzieci Samsam. I tam też był ten głos. Czy ktoś może posprawdzać? Moim zdaniem albo ona dubbinguje o wiele wiecej rzeczy niż jest podane, albo jeszcze ktoś ma taki głos. W Samsamie był to bodajże głos Misiaczka, nie jestem pewna, bo nie śledziłam dokładnie akcji, tylko tak nagle do mnie dotarło, ze to ten głos.

majeutyka

zdaje się, ze nawet ma wadę wymowy, jakoś tak dziwacznie mówi w przepisie na życie jako mańka

senseeko

w "chrzcie" zapamiętałem ją tylko z naaaaprawdę dużych piersi... poza tym nic nie pokazała [włącznie z aktorstwem] :)

Kazikowy

Ona chyba sama sobie tę biografię pisała mając 15 lat,haha

senseeko

Tylko w pierwszej części i to nie całkiem bo w zwiastunach zagrał Sebastian Machalski i jeszcze zagrała go w grze

senseeko

Tylko w pierwszej części i to nie całkiem bo w zwiastunach zagrał Sebastian Machalski i jeszcze zagrała go w grze