Czy ktoś może wie, dlaczego pogłoski o tym, iż Alex Pettyfer miał zagrać w "Mumii 3" syna O'Connellów - Alexa okazały się nieprawdą? Czy to były tylko plotki, czy Alex naprawdę dostał propozycję zagrania tej roli? Bo jeżeli dostał, to wprost zżera mnie ciekawość, dlaczego ją odrzucił?! (jeżeli odrzucił). Byłam na maxa zawiedziona kiedy okazało się, że Rachel Weisz nie zagra Evelyn O'Connell w kolejnej odsłonie "Mumii" i ucieszyłam, że chociaż na Alexa dobrali fajnego aktora. Czy ktoś mi pomoże? Jeśli ktoś coś wie, to proszę rozwiejcie moje wątpliwości. Pozdrawiam.
Alex Pettyfer zagra w mumii 3. Podpisał kontrakt. Zagra Alexa O'conella.Bardzo sie cieszę. Już sie nie mogę doczekać tego filmu. W mumii 3 ma też zagrać Jet Li
Ale nie słyszałam o tym , że Rachel Weisz nie zagra. czytałam coś tam kiedyś i było napisane, ze zagra. Trudno sie wszystkiego dowiedzieć.
wlasnie problem a moze i nie problem w tym, ze Alex nie zagra w Mumi... Napewno nie zagra O'Conella<czy jak to sie tam piszE> bo go zagra jakis Ford czy jakos tak... wiec Pettyfera nie bedzie w Mumi...
proste był za młody do tej roli , zmiany w scenariuszu go wykluczyły po w 3 części Alex jest już dorosły .