OMG! Czuję się jak pedofil, ale ten 16-letni chłopiec jest naprawdę bardzo sexy XD ^^
Niech Sarusia spada. Wrr... jak gdzieś w jakimś filmie będzie się z nim jakaś dziewczyna całować to podetnę sobie żyły, albo wyskoczę przez okno.
Zgadzam się: Alex to niezłe ciacho i jest całkiem sexy (ja też nie jestem pedofilem, żeby nie było xD:P), ale tylko w tej fryzurce z filmu. Na tym zdjęciu z Filmwebu niezbyt mi się podoba. :D A no i jest w moim wieku! ^^ (jakieś 5 miesięcy starszy :P) Aha i proszem siem nie czepiać Dana Radcliffe'a, bo to mój ulubiony aktor, no! ;P xD ^^ (nie wiem, czy to było w tym poście, czy w innym xP). Według mnie jest very sweet. :D Pozdrawiam! ;)
popieram sprawe z tym wracaniem po przerwie do szkoly!!! Co mi się ostatnio zdarzyło? Miałsm kilka egzaminów z rzędu w szkole muzycznej i nie było mnie w szkole. Byłam całkowicuie zajęta muzykem i się w ogóle nie uczyłam na fizyke, matme itd. Wracam do szkoły i pierwsze co mi chodzi po głowie to: Boże! Co za hałas! Co za bachory! Śmierć im!
Ale to nie koniec... Na pierwszej lekcji o 8 razno mieliśmy matme i okazalo sie ze mamy klasowke z tego na czym w ogole mnie nie bylo!!!
Niom.... fajny chłopiec :* a wiecie, że jak był mały to był chory na nerki i musiał często jeździć do szpitala? :( A teraz wyrósł na niezłe ciacho.... te jego blond włosy.... i to spojrzenie... mdleję....:) Pozdrawiam!
wiemy, wiemy o tych nieszczęsnych nerkach. Może siedział zbyt długo na betonie w deszczu?:P
Znów wróciłam do szkoły po feriach a tu kurcze klasówki, klasówki i jeszcze raz klasówki!!!! Ludzie, litości!!!!
Ehhhh...dlaczego musi być taki młody?;p
Osobiście wolę go z krótszymi włosami, wtedy wygląda ociupinkę doroślej przez co nie czuję się jak ostatnia idiotka wzdychająca do kilka lat młodszego dzieciaka:)
a więc:
co do tego
Though it might not be known that Alex used to want to be a Policeman (widzicie, pasujedo tej roli po prostu ;]) when he was younger
He says if he wasn't an actor he would be a Race Car Driver,
Books - Though he has confessed not to be a great fan of reading he said he enjoyed the Da Vinci Code by Dan Brown and of course Stormbreaker by Anthony Horowitz (tak trzymać;] Horowitz rządzi:)) )
Film - He's into Thrillers. His favourite movie however is Chaplin which is about the life of Charlie Chaplin and also The Inside Man with Denzel Washington. (thrillery!!! tak tak tak)
Music Alex likes Indie Rock bands, such as the kings of Leon and The kooks. Rumours on the set of 'Tom Browns Schooldays' say that Alex was reported to have sung 'In the shadows' by Rasmus. (rock <- i jego odmiany rządzą xD oj tak)
Alex has two dogs... a tibetin terrier called Waggles and a boston terrier called Tyson (też mam psaaaa ;) hehe pieskisą fajne;])
Dalej:
Ten Fryz jest lepszy niż krótki xD
Co do wieku, mój rocznik, aczkolwiek jestem starsza, ale nie przeszkadzałoby mi to ;) xD
Sara-> no comment. Głupie dziewcze i tyle.
"Ale ekstra że wyjedzie! :P Trzeba będzie to oblać :):);) " <- zgadzam sięęęę :D
Pozdrowionka!
taaaaak, taaaaaaak........ tylko brak słów, no nie? hehe... nie moge sie doczekac wyjazdu Saruni... Wiecie co? Tak zmienili książkę, że może producenci i scenarzyści wcześnmiej wyślą ją do Francji (chociaż najlepiej na stepy w Rosji:PP)
a może lepiej ją najakąś grenlandię czy coś?:D hyhy jak do Frncji to nie do Point Blanc dla dziewczyn bo jeszcze ją tam na mnożą i dopero będzie xD
Czesc ;D Wiecie co ja sie boje jednego. Bo tak jak ta sara grala w pierwszej czesci, a w ksiazce jest pozniej to ja sie boje, ze jak bedzie druga czesc filmu to ona moze wystepowac czesciej niz w pierwszej czesci. Najlepiej niech ja odesla na pocztaku filu :D:D<o ile bedzie> A co do wlosow Alexa to ja jadze ze jak ma takie tycie to tez nie zbyt bo mu troche uszy odstaja w tych dlugich wyglada dobrze ale sadze ze najlepiej mu w tych : http://alex-pettyfer.broken-faith.net/Gallery/displayimage.php?album=61&pos=0
w tych wloskach mu fajniutko. moim zdaniem najlepsze jest... wszystkie sa najlepsze :D