Jak Feniks z popiołów :P Weźcie to zmieńcie, pliss :D Dajcie np. zdjęcie z planu True Blood, z pierwszego sezonu jak ma długie włosy ...
eee... no co ty? Jak na kogoś, kto nie mył się przez miesiąc, to idealne zdjęcie. Osobiście twierdzę, że temu kto zmienia zdjęcia profilowe, powinno się odciąć dostęp od Internetu.
Ja zmieniłam to zdjęcie ... i mnie się ono podoba :) Zdjęć z planu, czy zdjęć z produkcji, nie można dodawać. Mogą to być jedynie zdjęcia z sesji.
ps. Zdjęć Alexander miał ostatnio sporo, żadne nie przypadło do gustu większej liczbie osób, zostanie więc to, podoba się choć jednej - mnie :)
No ja nie mówię, że to zdjęcie jest jakieś złe ... Jest po prostu zabawne i Alex taki trochę nie swój :D
Skoro można tylko z sesji to tak się składa, że miał jedną sesję całkiem na rzeczy :D
To były fotki reklamujące albo garnitury albo perfumy (nie pamiętam). Wyglądał bosko w kazdym razie ;););)
Heh, znalazłam całą sesję z której pochodzi aktualne zdjęcie :D Nie jest kiepska, ale uważam, że Boski Alex nie zasłużył sobie na miano "najbardziej niedomytego aktora Hollywood'u" :P Ten tytuł przypada Robertowi Edwardowi Cullenowi Parkinsonowi Pattinsonowi znanemu jako "Brokat" :P
Była też niedawno sesja Alexandra w Goteborgu ale tam to już wgl wyszedł jak swój ojciec :P
Do Dr. Housa podobny. :P:P:P
A tu masz zdjęcia z innych sesji, może najdziesz coś ciekawego :D
Dla magazynu V Man: (Artykuł o najseksowniejszych Szwedach? No ja się nie zdziwiłam :P Wgl. uważam, że płeć męska zamieszkująca obszary Skandynawii jest sexi. Wystarczy spojrzeć na Alexa albo Jyrki z The 69 Eyes.)
http://www.figa.pl/Skandynawowie-najatrakcyjniejsi-na-swiecie-a254
Dla V Man, ta sama co wcześniej, więcej fotek:
http://www.jivid.com/?p=4057
Dla GQ Man, wcześniejsza sesja:
http://skarsgardfans.com/photo-galleries/2009-photos/111809-gq-men-of-the-year/
A tu masz całą masę jego sesji zdjęciowych. Niektóre są świetne, na innych wygląda jak spłoszona wiewiórka (szczególnie na tych z młodych lat) :):)
http://askarsgard.com/?page_id=9543
Wybierz coś ładnego Joan :D
(Powiem skromnie, że ta z V Man jest fajna ;))
(Tylko nigdy więcej Feniksa bo popełnię Harakiri plastikową łyżeczką do herbaty :P:P)
Dla czerwcowego numeru GQ US jest też fajna sesja, ale jakoś link nie chce mi tu wejść, Film Web się buntuje :D
Wszystkie zdjęcia znam. Większość nie nadaje się niestety ponieważ są dość słabej jakości albo też, trudno dobrze wyeksponować twarz aktora, ginącą na dużym zdjęciu. Kilka z tych fotek, najbardziej nadających się, było w swoim czasie ustawione jako jego zdjęcie profilowe, żadne nie przypadło do gustu. Zwykle po zmianie pojawiały się komentarze negatywne, mało pozytywnych.
Żadne zdjęcie nie zadowoli wszystkich, na razie zostanie to. Dla mnie Alex nie wygląda na nim na "niedomytego" a po prostu faceta po przejściach, z ogromną charyzmą i determinacją w oczach ;) Przynajmniej "jakiś" jest ;)
Hmmm, no cóż. Trudno :) Nie chce się wykłócać, jakoś to ścierpię :D
A patrzyłaś tą sesję z GQ US, tą z najnowszego numeru, taką ... "plażową" :D???
Z niej tez się nic nie nadaje??
(Aha, pamiętam że chyba wcześniej było zdjęcie z V Man, takie czarno-białe, szkoda, że sie większości nie podobało. Uważam że było bardzo dobre)
Niech zatem będzie Feniks (od dziś tak będę Alexa nazywać :P)
Powiedzmy, że na tym zdjęciu nie wygląda jak "niedomyty" (pisałam, że ten tytuł przysługuje "Parkinsonowi" :P:P) ale umówmy się, że to zdjęcie Wikinga który wrócił z pola walki i będzie OK :P
Ja uważam, że to zdjęcie jest boski i o mały włos nie zaczęłam piszczeć jak je zobaczyłam ;O <3
Według mnie to Alex wygląda - zwłaszcza na pierwszy rzut oka z forum TB - jak ubrudzony SmerfXD
Ach, te niebieskie refleksy...
Ja mam skojarzenia z Feniksem (o czym już pisałam).
A jak się dłużej zastanowić, to nie uznałabym tego zdjęcia za fotkę z sesji, prędzej z jakiegoś filmu fantasy :D
Gdzie Alex gra jakiegoś herosa :P:P
Ja uważam, że to zdjęcie jest lepsze niż poprzednie. Żeby dostrzec na nim Alexandra trzeba się dobrze przyjrzeć a to akurzt pozytyw, bo im dłużej się na niego patrzy tym bardziej fascynuje. Zdjęcie jest super i mam nadzieję, że zostanie (obserwuje się zmianę fotki średnio raz na miesiąc w niektórych przypadkach). Jest piękne.
Równiez opowiadam się za szybką zmianą. ;) To byla ciekawa sesja zdjęciowa, fajnie popatrzeć na trochę "inne" fotki, ale na zdjęci profilowe to się toto nie nadaje.
Też chciałam żeby zmienili, ale widzicie - nie dało rady :(
Ale nie ma wielkiej tragedii :D To tylko zdjęcie profilowe :P
Raz się trafi lepsze raz gorsze :)
Wg mnie to Alex na tym foto wcale nie wygląda jak facet, tylko jak jakiś niebieski Elfxd
Czy właśnie Smerf...
Wiem wiem, to tylko moje skrzywione patrzenie;)
Obecna fotka jest BARDZO dobra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ach, brak słów... <3
DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!!
Ta fotka jest ideal -perfecto :D
Nie ruszać, nie zmieniać, nie dotykać, nie oddychać :P
Dużo lepsza od Feniksa :D