Alyson Hannigan

Allison Lee Hannigan

7,9
8 989 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alyson Hannigan

Beznadziejna jest w każdej swej roli, ma szczęscie że obsadzają ją w niezłych produkcjach

barney23

W HIMYM akurat daje radę.

Armell

Akurat dla mnie postać którą gra Hannigan jest najbardziej beznadziejną w całym serialu, chociaż to było nierealne liczyłem na jakieś uśmiercenie jej w nim, jest nudna, a do tego te swoje durne teksty i prawa, dla mnie totalna żenada

barney23

Moim zdaniem jej gra aktorska w HIMYM jest doskonała. Widać dużą zmianę w jej grze, biorąc pod uwagę pierwsze sezony (miałam wrażenie, że ma naleciałość po American Pie) i te ostatnie. Bardzo dojrzała i świetnie moim zdaniem przekazuje i odgrywa różne emocje. Dla mnie jest mega naturalna. :)

marjou

No cóż, co kto lubi :) Ja mam ochotę przełączyć jak ją widzę i jej grę aktorską:)

barney23

zgadza się, co kto lubi :) Jestem skłonna stwierdzić, że mimo niechęci do gry niektórych aktorów, przy telewizorze trzyma świetny scenariusz. Mam rację?:)

marjou

W sumie ciekawy temat poruszyłaś :) Czy jeśli w filmie występuje jeden aktor/aktorka ktorą się nie znosi to czy i tak się ten film obejrzy :) Moim zdaniem masz rację, zawsze można liczyć że np szybko zginie, albo będzie mało tej postaci, a jak film jest dobry to i tak się obroni :) To moze zdradź mi jakiegoś swojego aktora/kę którą nie znosisz;)?

barney23

Chyba żartujesz? To moja ulubiona postać. Najzabawniejsza. Np. Ted czy Robin prawie wcale nie są zabawni.

Sighma

Każdego śmieszy co innego i każdy ma prawo do swojej opinii, dla mnie ona jest żałosna po prostu :)

barney23

Dla mnie w ogóle HIMYM jest słabym serialem, tanią podróbką Przyjaciół, mam do Alyson ogromną sympatię, bo wydaje się być bardzo sympatyczną i "normalną" jak na Hollywood osobą, ale fakt faktem, jest niesamowicie sztuczna w tym serialu, po prostu każde jej słowo mam wrażenie, że przechodzi jej przez gardło bardzo ciężko, na szczęście zakończyłam przygodę z HIMYM szybciej niż zaczęłam.

ChylinskaFan

Też za serialem nie przepadam. Żałosny koleś szukający macicy, która mu dzieci urodzi - nawet tytuł na to wskazuje. Jakby ne wpadł z tą ostatnią, to pewnie dalej byłby kawalerem i szukał swojej macicy :)

barney23

Ona wszędzie gra tak samo... Jak dla mnie to jest po prostu sobą... Jest masa takich aktorów. Nie przepadam za nią bo gdzie bym jej nie widziała, wszędzie jest dokładnie tą samą osobowością co w ''How I met your mother''. Dla mnie to żadne aktorstwo, choć w serialu ją lubiłam.