Alyson Stoner

Alyson Rae Stoner

7,6
2 217 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alyson Stoner

Nie wiedziałam po pierwsze, że potrafi tańczyc :) I to całkiem nieźle. Z aktorstwem też sobie poradziła. A poza tym, mimo braku "nieskazitelnej" urody ... nie odrzuca na ekranie :) Tylko, błagam, odłącz się od tych całych "camrocków" bo się zmarnujesz xD

Gabriella_05

To zobacz teledysk Eminema 'Lose Yourself' bodajże. ;) Chociaz w Nie ma to jak hotel też tańczyła. Nawet dobrze jej szło, a taka młoda wtedy była. Teraz po roli w Step Up musze stwierdzic, ze naprawde umie tanczyć. ;) Według mnie to jest nawet ładna. ;) Ma śliczne oczy. I tez sadze, ze powinna sie pozegnac z Disney'em wkoncu. Bo naprawde to nie miejsce dla niej. ;)

RapaNui_

Napewno gra w tym teledysku Missy Elliott ft. Ms. Jade & Ludacris - Gossip Folks. U eminema ona raczej nie gra..

Zuzia1512

Gra. A dokladnie w teledysku do piosenki 'Just Lose It ' .;)

RapaNui_

Co do obu się zgadzam że występowała, ale mimo wszystko nie jestem pod jakimś wielkim wrażeniem jej umiejętności... ani aktorskich, ani tanecznych...

aniolek_266

Ja tez. Jej twarz mnie po prostu irytuje. 2/10
Tez tak macie czasami,ze jakiegoś aktora nie lubicie.

mrs robinson

myślałam że jest epizodem na disneyu ale zobaczyłam ją w innych filmach i okazało się że nie dość że jest dobrą aktorką to świetnie tańczy

użytkownik usunięty
kasiunia_nr1

mnie bardzo podobała sie w step up :) pozdrawiam :)

Gabriella_05

Jest świetna. Nie tylko pod względem tańca i urody, ale i również aktorstwa. Obejrzałam z nią prawie wszystkie filmy i jestem zachwycona. Przed chwilą obejrzałam również odcinek dr. House'a, ponieważ byłam ciekawa jak poradzi sobie z poważniejszą rolą. Jej gra wywarła na mnie duże wrażenie i mam nadzieję, że w najbliższym czasie, ktoś się nią zainteresuje. Lubię produkcje Disney'a ale czasami ze świetnych aktorów, robią zwykłe dno. Pozdrawiam :)