Nie wiedziałam po pierwsze, że potrafi tańczyc :) I to całkiem nieźle. Z aktorstwem też sobie poradziła. A poza tym, mimo braku "nieskazitelnej" urody ... nie odrzuca na ekranie :) Tylko, błagam, odłącz się od tych całych "camrocków" bo się zmarnujesz xD
To zobacz teledysk Eminema 'Lose Yourself' bodajże. ;) Chociaz w Nie ma to jak hotel też tańczyła. Nawet dobrze jej szło, a taka młoda wtedy była. Teraz po roli w Step Up musze stwierdzic, ze naprawde umie tanczyć. ;) Według mnie to jest nawet ładna. ;) Ma śliczne oczy. I tez sadze, ze powinna sie pozegnac z Disney'em wkoncu. Bo naprawde to nie miejsce dla niej. ;)
Napewno gra w tym teledysku Missy Elliott ft. Ms. Jade & Ludacris - Gossip Folks. U eminema ona raczej nie gra..
Co do obu się zgadzam że występowała, ale mimo wszystko nie jestem pod jakimś wielkim wrażeniem jej umiejętności... ani aktorskich, ani tanecznych...
Ja tez. Jej twarz mnie po prostu irytuje. 2/10
Tez tak macie czasami,ze jakiegoś aktora nie lubicie.
myślałam że jest epizodem na disneyu ale zobaczyłam ją w innych filmach i okazało się że nie dość że jest dobrą aktorką to świetnie tańczy
Jest świetna. Nie tylko pod względem tańca i urody, ale i również aktorstwa. Obejrzałam z nią prawie wszystkie filmy i jestem zachwycona. Przed chwilą obejrzałam również odcinek dr. House'a, ponieważ byłam ciekawa jak poradzi sobie z poważniejszą rolą. Jej gra wywarła na mnie duże wrażenie i mam nadzieję, że w najbliższym czasie, ktoś się nią zainteresuje. Lubię produkcje Disney'a ale czasami ze świetnych aktorów, robią zwykłe dno. Pozdrawiam :)