Alyssa Milano

Alyssa Jayne Milano

7,4
3 784 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alyssa Milano

Przyznam się że lubiłam ją do wczoraj ze śs dowiedziałam się że przez nią Shannen musiała odejśc Alyssa próbowała poderwac Juliana była naga w jego garderobie on odmówił a jak się dowiedziała że Shannen ma romans z Jukiannem polecała naskarżyc

natali95

Wierzysz w to co pisza w brukowcach ?;]
Zresztą ŚS sam gubi się w swoich kłamstwach.. Najpierw w artykule z 2006r. napisał ,że Shannen wyleciała przez awantury ,które robiła na planie :

http://i31.tinypic.com/2ijqnie.jpg
http://i30.tinypic.com/6nz1ok.jpg
http://i27.tinypic.com/2wfixbq.jpg

A teraz zwala wszystko na Alysse;] ?
Troche dziwne..

natali95

Tak ja nie wierzę w ŚS. Wolę inne źródła ;D. Shannen nie odzeszła przez Alyssę z Charmed.

natali95

Ale jak Shannen zrobiła awanturę o kasę bo alyssa zarabiała więcej za odc to źle a jak wojnę zrobiła alyssa o kase to ok tak? dajcie spokój na początku nie lubiłam rose ale mi przechodzi

natali95

według mnie nie można jednoznacznei powiedzieć, że zawiniła Shannen lub Alyssa. W kłótni muszą brać udział conajmniej 2 osoby, więc nie sądzę, żeby tylko Milano robiła awantury. Prawda leży gdzieś po środku, ale znają ją tylko osoby, które brały udział w tych kłótniach. My, ani na pewno redakcja Świata Seriali nie znamy prawdy. W zeszłym roku podawano tam zupełnie inny powód odejścia Doherty z serialu ;]

natali95

Winna jest Shannon, bo się jak zwykle awanturowała. Podobnie jak w Beverly Hills 90210, też odeszła bo coś jej nie przypasowało.

ludwik1992

sory ale odejscie z Beverly Hills to podobno przez cos innego.. i nie odeszla tylko ja wywalili.. moze to tylko plotki, ale ta akcja byla niezle glosna..

natali95

Ale przecież ja nie napisałam, że Shannen odeszła przez.... siebie ;D.
Ja tylko piszę, że kłótnie z Milano to główny powód, było ich więcej.
Kiedyś Severin podał prawdę ( a raczej jeden z twórców Charmed). Wejdź na forum, znajdź temat i przeczytaj.

Freaky_Phoebe

blair , musisz na każdym forum wciskać ten artykuł ? rozumiem dać raz , no dwa , ale nie 20 ! każdy to chyba już widział... a poza tym to , sama wierzysz , w to co , napisali w ŚS ! a to , że ,,świat seriali sam gubi się , w swoich kłamstwach'' , to czytałam już z 500 razy ! czy nie uważasz , że trochę przesadzasz ?

Phoebe123

Wolny kraj.. Mogę pisać co chcę;]
A z tobą nie mam zamiaru dyskutować , bo dużo już słyszałam o twoim niskim poziomie intelektualnym;]

Blair

ooo , jaka ostra... aaa... jesteś śmiesznym dzieckiem... tyle ci napiszę...

blair , jest blee
w ogóle , ambicja twojego nicku , jest równa zeru...
,,nie mam zamiaru dyskutować'' ------> ciekawe... znając życie , to odpiszesz za 5 min... dzieciaku...

Phoebe123

o , widzę , że jesteś dostępna... to zmieniam zdanie... odpiszesz za minutę...

Phoebe123

oo ! cud się stał !! nie opisałaś !! ludzie !!

natali95

wiecie co, tak naprawdę to nie rozumiem o co się sprzeczacie, Shannen odeszła, Alyssa została, jest jak jest, do prawdy żadne z nas nie dojdzie, brukowce tylko spekulują, zresztą, to było już prawie 8 lat temu, nie ma co rozgrzebywać dawnych 'ran' i przykrych spraw i tak przeszłości nie zmienimy, pozdrawiam ;)