Słodka? Na jakiej podstawie tak sądzisz? Wybacz, ale widziałam z nią wiele filmów, wywiadów i nigdy nie powiedziałabym, że jest słodka. Co gorsze pusta? I te porównanie do Cichopkowej..
Poza tym ma osobowość, a nie tylko fabryczny, bezosobowy uśmiech gwiazdeczek.
Blair ma rację, Alyssa jest wspaniałą aktorka i niezwykłą kobietą!!!!!!!! Żal mi kogoś, kto w tak nieuprzejmy sposób o niej mówi...Zrozumiałabym gdyby ktos przyzwoicie ją krytykował, ale bez przesady...epitety które użyła założycielka tematu są bezpodstawne i conajmniej idiotyczne!!!!!!!!!!
No fakt, Alyssa ma taką "słodką" urodę, ale jest wspaniałą aktorką. Nie wiem, jak Ci w ogóle porównywanie do Cichopek może przejść przez gardło(bardziej przez klawiaturę, ale to tak nijako brzmi...)!
A może ty jej poprostu zazdrościsz urody i sławy co??? Czy jest pusta? Jakbyś ją znała osobiście to byś mogła oceniac... ale napewno jest świetna aktorką...
Alyssa jest słodka?
<Alyssa ma taką "słodką" urodę> z tym się zgodzę, ale, ze od razu jest słodka? Obejrzyj sobie "Wisegal" albo "Trujący bluszcz II" i się dopiero wypowiadaj. A porównanie do Cichopek to już szczyt wszystkiego.
Może na niektórych zdjęciach, w niektórych filmach zachowuje się jak słodka idiotka, ale na jakiej podstawie sądzisz, że taka jest, co? Znasz ją? Rozmawiałaś z nią? Raczej nie. Więc jak możesz ją osądzać jaka jest osobiście?
O ile mi wiadomo 'cud' poprawnie wygląda przez 'u'. Nawet jeżeli nie potrafisz poprawnie pisać, to istotnym faktem jest to, iż kiedy masz błąd w temacie, wyraz, który zawiera ten błąd podkreśla się na czerwono. Tak więc może na przyszłość następnym razem kiedy klikniesz 'wyślij', zerknij czy coś przypadkiem ci się nie podkreśliło na czerwono. Oczywiście nie wszystkich wyrazów to się tyczy, gdyż wyraz mo|ż/rz|e jest tego typu wyjątkiem. W takich przypadkach może warto popracować nad ortografią? To chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Wręcz przeciwnie, wyszło na dobre.