Aż szkoda patrzeć na to, co się z nią teraz dzieje. Możemy na bieżąco obserwować to, jak spada na
samo dno.
Ona chyba aktualnie osiągnęła poziom Lindsay Lohan, chociaż wydaje mi się, że upadła jeszcze niżej. Ona już wcześniej musiala mieć jakieś problemy, bo masywnie zmieniła twarz operacjami, ale to teraz. Na Twitterze pisze jakieś dziwne rzeczy jakby po przećpaniu, poprzekuwała sobie policzki, ma siano na głowie, a nie włosy. Tak samo zaczynał się początek końca Amy Winehouse.
Bynes jest chora na schizofrenie, ostatnio oskarżała ojca o to że wszczepił jej chip dop głowy który kontroluje jej myśli.
Ona niema nic wspolnego z Lohan czy Winehouse, one staczały się na własne życzenie, Amanda natomiast ma poważne problemy z psychiką
Zapowiadała się dobrze wystarczy teraz spojrzeć na nowe zdjęcia.. zrobiła sobie kolczyk, pełno operacji plastycznych wygląda masakrycznie aktorstwo przerwała bo jej się to znudziło i nie chciała robić czegoś czego już nie lubi.. OMG..
potwierdzam ta galeria mnie przeraziła, zbotoksowana z wielgachnymi cyckami justjared.com/photo-gallery/2861448/amanda-bynes-poses-in-bra-wants-to-lose-35-p ounds-01/
Kurde... Ta paranoja z selfie... rozumiem jakieś gimnazjum, ale dorosła kobieta... choć w Ameryce jest inaczej i tam ogólnie ludzie inni i trochę dziwni są. To takie głupie rzeczy...
Niektórzy twierdzą, że najzwyczajniej w świecie jej odbiło. Wystarczy prześledzić posty na JustJared od końcowej strony do początku i można ujrzeć historię jej upadku. Nie wiem jak można wytłumaczyć jej zachowanie, ale tak czy siak szkoda dziewczyny i świetnej aktorki. A nikt jakoś nie kwapi się żeby jej pomóc...
Dziwne, dobrze się zapowiadała dziewczyna, grała w fajnych filmach dla młodzieży i generalnie bardzo ją lubię. Dawno w niczym porządnym nie grała i weszłam na filmweba z ciekawości żeby zobaczyć co u niej słychac... A tu taka przykra niespodzianka. Ale w portalach plotkarskich nie słychac o niej, jak np słychac o Lindsay Lohan.
Czy ona powiększyła biust??,bo jak teraz patrzę na jej zdjęcia,to tak jakby nie Amanda!!!,i co ona ma z twarzą???
Nie znacie sie, wygląda teraz o wiele, wiele lepiej. W tych filmach familijnych to wyglądała jak prosie... a już szczególnie w łatwej dziewczynie.
Mogła by zagrać w Maczecie 2 :( szkoda, że się jej znudziło aktorstwo.
Jest mi niezmiernie przykro widząc jak się powoli stacza na dno, aż sprawia to ból. Pamiętam jak kiedyś uwielbiałam oglądać z Jej udziałem filmy młodzieżowe często chętnie do nich wracam, była taka naturalna z przesympatyczną buźką. Myślałam, że zrezygnowała z aktorstwa, bo dobrze jej się wiedzie, a to taki szok.. NIGDY nie pojmę jednej rzeczy..czemu inni ludzie na to pozwalają i przyglądają się biernie? Czemu nikt nie chce Jej pomóc? Skąd ta znieczulica? Po raz kolejny powtarza się podobna sytuacja jak z Britney, Amy, Lindsay..
Jaka chamska znieczulica? Ty wiesz w ogóle co to znaczy chcieć pomóc ćpunowi? Toi początek końca, ale Twojego, bo ćpun i tak będzie ćpał dalej, jak będzie chciał.
Nigdy, ale to NIGDY nie jesteś w stanie pomóc ćpunowi, jak sam tego nie chce. Nikt na to nie pozwala, to dorosła kobieta i robi to sobie sama.
Britney to przy niej aniołek, nawet Lindsay trzyma lepszy poziom.
podbijam, jak ktoś ćpa i sam sobie nie będzie chciał pomóc, nikt mu nie pomoże. ćpanie (nie piszę tu o trawie, co nie) to ostateczny koniec człowieka. z tego się nie wychodzi, to jest zawsze w człowieku - jak alkoholizm i ed. Szkoda dziewczyny, wygląda nawet nie wulgarnie, ale po prostu obleśnie. tak się kończy izolowanie dzieciaków od "normalnego", luźnego toku dorastania.
Też mi się nie podoba co się z nią ostatnio dzieje, na twitterze chamsko się wypowiada i wygląda gorzej niż kiedyś. Nie wiem czy ma jakieś problemy z używkami, ale w sumie patrze na to zdjęcie http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/04/bynes-nikki/amanda-byn es-not-having-breakdown-says-nikki-blonsky-01.jpg i widzę dziewczynę która ma po prostu za dużo kasy, ale skoro taka jest szczęśliwsza to niech sobie tak żyje.
To jakiś koszmar... a była taka fajna, tyle osób kochało jej wizerunek, wszystko szło jej tak dobrze... A teraz... masakra... :(
"Amanda bynes poured gasoline over a dog to set it on fire, has schizophrenic tendencies, and beat up the lady she shared a hospital room with. [...] She is suffering from an obvious mental illness and that is nothing to make fun of or glamorize."
W tej chwili jest w szpitalu psychiatrycznym, ciekawe, co zdiagnozują.
Serio, dzisiaj podawali, że dostaje leki, które ponoć spowodowały, że przestała być agresywna, jest z powrotem grzeczna wobec ludzi i nie rozmawia sama ze sobą.