Ta anorektyczka jest w jednej roli dobra, to rola w "CLASE 406" ALE prócz tego zero totalne. Nieznosze jej.
Błagam tylko nie ona, niech już se wyjdzie za tego syna prezydenta Meksyku i zapadnie w niepamięć, bo to żadny talent!
"syna prezydenta Meksyku" ?! czemu ja nic nie wiem, a poza tym to Anahi to świetna aktorka i ją lubię.
Uwielbiam konstruktywne opinie, ciemnogrodu.
Nie ma talentu? Fachowcy myślą inaczej, ale Ty zapewne znasz się lepiej?
Czołowi producenci, tacy jak Salvador Mejía czy Carla Estrada proponowali Anahí główne role w telenowelach, zabiegali o nią, lecz dziewczyna postawiła na muzykę.
W październiku wychodzi płyta. Dwa utwory napisała dla niej Gloria Trevi, diva muzyki pop w Meksyku, która była pod wielkim wrażeniem jej talentu. Prawdopodobnie wystąpi w duecie z Thalíą i Daddy Yankee, czołowymi artystami muzyki latynoamerykańskiej. Większość tekstów na płycie, będzie jej autorstwa. Na razie z wielkim hukiem zadebiutowała piosenką „Mi Delirio” na Premios Juventud. Singiel został bardzo dobrze przyjęty, a występ uznany za najlepszy tej nocy. Promuje singiel podczas mini koncertów, a już w listopadzie trasa koncertowa.
Wszystko wskazuje na to, że talent ma. Szybko z show biznesu nie zniknie.
Lubić Anahí nie musisz, nawet bym tego nie chciała. Ale trochę szacunku by się przydało, nienawiść niszczy ludzi. Za to przytyki do jej osoby, ze względu na anoreksję, świadczą tylko o tym jak płytkim człowiekiem jesteś.
I nie martw się o życie uczuciowe Anahí. Przy okazji, powinnaś zainwestować w nowe źródła, bo Anahí rozstała się z Rodrigo w marcu.
To, że kogoś nie lubisz nie musisz nazywać anorektyczką. Wypraszam sobie, jak miałam 15 lat to też byłam na to chora. Masz coś przeciwko takim ludziom, co Ci się w nich nie podoba??Za każdym razem jak piszesz jakieś posty na Anahi to wyzywasz ją od anorektyczek. Już mi to bogiem wychodzi zastanów się zanim coś na piszesz, bo nie wierzę, że nie mam tu osób podobnych do mnie...
Ps Też nie lubię Anahi...
Dusia lepiej popatrz na siebie... jak wygladasz sądząc po fotce piękna nie jesteś i zazdrościsz.. nie jest anorektyczką... jest ładna bo szczupła ma zgrabne nogi:)
I jeszcze coś twoja wypowiedź o sobie na twojej stronie filmweb pokazuje jaki masz poziom inteligencji dziecka 12 letniego :) a mówisz na innych :P
Ja też jej zbytnio nie lubię,ale to ciągłe wyzywanie jej od anorektyczek jest po prostu chamskie.Choroba jak każda inna,z której da się wyleczyć<słyszałam wiele przypadków wyleczenia anoreksji>.Nie wiem skąd w tobie tyle nienawiści do niej.Jeżeli uzasadnieniem tego miałby być brak talentu to się z tobą nie zgadzam.Mimo tego,że za nią nie przepadam to uważam,że nikt nie zagrałby lepiej od niej roli Mii.Ma również piękny głos co udowadnia w każdej piosence RBD.Oczywiście Dul i Mai nie dorównuje,ale wyzywanie jej i obrażanie tylko dlatego,że chorowała na anoreksję jest nie na miejscu.Ufff...ale się napisałam.