Andrzej Łapicki

8,2
16 544 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andrzej Łapicki

Od 5 czerwca ma nową żonę, Kamilę - lat 25 (czyli jest między nimi 60 lat różnicy !!!). Z wykształcenia jest ona teatrolożką i pracuje w miesięczniku „Teatr”. Poznali się zaledwie kilka miesięcy temu, gdy Kamila pisała artykuł o aktorze i swym mistrzu...

Xerxo

Mysle, ze postapicie wlasciwie, chcac uczcic pamiec zmarlego minuta ciszy i zamkniecie jadaczki...

Havard

Ale arti2807 nie potrafi tego zrozumieć takim jest debilem.

Xerxo

Przeczytaj debilu co napisałeś, wyłącz komputer i idź spać.

arti2807

Ty jesteś jakiś nienormalny idioto.

Xerxo

Nienormalny to raczej ty jesteś.
Kończę już pisać z tobą prymitywie.
Na przyszłość dobra rada, zanim zaczniesz kogoś obrzucać błotem to zastanów się jaką mu możesz krzywdę wyrządzić.
Pisz co chcesz, nie będę cię już czytał idioto.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Xerxo

wulgarny i obraźliwy komentarz

knopson

cholera, miałem to zgłosić, a nie skomentować;)

knopson

Konfident

Havard

Harvard, przeczytaj lepiej co on napisał, a potem przestań mnie obrażać.

arti2807

Przestań na mnie nadawać prymitywie. Nudzisz sie? Czy masz tak wielką frajdę obrażając innych?

arti2807

Czym Ciebie obrazilem, dobry czlowieku? Chyba nie tym, ze zasugerowalem Wam, ze przekszykujecie sie niczym przekupki na targu, ktora jest glupsza i czyje podrabiane goralskie swetry z pseudo welny sa bardziej podrabiane... Wnioskuje, ze
weszliscie na forum z innych pobudek, niz pyskowki... wiec do rzeczy. Stracilismy kolejnego wybitnego aktora. Jego zycie prywatne nas nie powinno interesowac, chyba, ze jakis "reserczer" zbiera material na artykul do "Pani domu"...

Havard

Ciekawe ilu purystow wydrze na mnie gebe ,za moj "kszyk,,," :)

Havard

Na przykład tym, że mam jadaczkę.
Po drugie, że zrównałeś mnie z tym człowiekiem.
Wdałem w pyskówkę z tym indywiduum i żałuję, ale to nie jest tak, że racja leży po środku, albo że nikt jej nie ma.
Obrażono osobę, która straciła kogoś kogo kochała i zareagowałem.
Tak już mam.
Ale niepotrzebnie z nim ,,dyskutowałem'' i dlatego w miarę szybko to zakończyłem.

Havard

I jeszcze jedno na koniec.
Napisałeś :,, jego życie prywatne nie powinno was interesować''
Ty do mnie to napisałeś czy koło mnie ?
Wskaż mi miejsce w którym mnie to miałoby interesować.
I drugie: ,,Wnioskuje, ze
weszliście na forum z innych pobudek, niż pyskówki.''
No to jak taki z Ciebie obrońca moralności to przeczytaj pierwszy post Xerxo to się dowiesz, że zakładasz błędnie.
Na tym kończę ten temat
Pozdrawiam.

arti2807

Czy może się Pan ode mnie łaskawie odwalić?

arti2807

Jak to zwykla mawiac moja mama: "synu, nigdy nie dyskutuj z glupim, gdyz ktos z boku nie zauwazy miedzy wami roznicy..." Choc robie to z niechecia, to jednak musze sie z tym zgodzic, gdyz wlasnie stalem z boku... i ogrom roznicy jakos umknal mojej uwadze...Zakladajac , ze miales racje, odpowiedz sobie sam (slowa kieruje do was obojga) jakie korzysci z niej wynikly. Co sie tyczy moralnosci, to uwazam, ze powinna zostac zdelegalizowana, gdyz jest nudna i pozbawiona sensu, zupelnie, jak wasze utarczki slowne. Reasumujac: normalnie, gowno by mnie to obchodzilo, ale dzis wyczytalem w necie o smierci aktora, ktorego cenilem, tymczasem na forum wystawiaja jakies jaselka. Troche powagi panowie, to nie kosztuje wiele...

Havard

Moralność jest głupia i powinna być zdelegalizowana ?
Wybacz kolego moje zdumienie, ale widocznie w innym świecie żyjemy.
Pyskówka brzydka i nie na miejscu, ale chyba jednak dużo wysiłku nie kosztuje sprawdzenie kto tu napisał rzecz skandaliczną.
Rozumiem, że chciałeś tu odegrać rolę szeryfa, ale chyba Ci nie wyszło.

matador12

Szeryfa? jak juz napisalem zirytowal mnie fakt, ze w takiej chwili jeszcze sie ktos ma ochote droczyc, wiec zareagowalem, niestety impulsywnie. Przyznam racje, zupelnie niepotrzebnie . Jezeli ktos sie poczul urazony, zanim wystapi z oskarzeniem z powodztwa cywilnego, niech przyjmie me skromne przeprosiny...
Gdyby przestrzeganie kodeksu moralnego bylo karane grzywna, wszystkie kobiety, wzorem mezczyzn, wybralyby sie na takie same podboje milosne, ze swiadomoscia, ze nikt ich potem nie nazwie nieprzyzwoitymi slowy... Tej mysli, choc wiem, ze jest utopijna, bede sie trzymal. A tak powaznie, przyjmuj z rezerwa to co czytasz...

Havard

Dzięki za radę, ale swoją drogą, Tobie też tej rezerwy zabrakło w tej sytuacji.
Więc, może ta Twoja, słuszna skądinąd rada, powinna odnosić się do wszystkich tu piszących.
No i na koniec w jednym punkcie się zgodzimy, ta Twoja myśl jest rzeczywiście utopijna. :)
Ale to już temat nie na to forum, bo nie wiem czy zauważyłeś jak durny post podbijamy.

matador12

Trudno sie z Toba nie zgodzic, wiec by przywrocic naturalny porzadek rzeczy, dodam, ze nie jest to pierwszy przyklad zwiazku starszego czleka wibitnego z duzo mlodsza od siebie dama... Podobniez bylo w przypadku Melchiora Wankowicza. Mam nadzieje, ze te mlode damy oslodzily im gorycz starosci w ostatnich chwilach zycia... Dzieki temu tez mam swiadomosc, ze do konca zachowali trzezwosc ciala i umyslu, skoro oboje wyrwali mlode babki...

Xerxo

Xerxo zastanów się zanim coś napiszesz chłopie.

matador12

podobno ostatnio ona znalazla sobie mlodszego gacha i dlatego on przez to zmarł...ona go zostawiła..ale narazie sie to ukrywa...

shiva89

Jak to mówią ,,podobno nie wiadomo''.
Takie gdybanie jest dobre na portalach plotkarskich, a nie na poważnym, wydawałoby się, portalu filmowym.
A jeśli to nieprawda ? To ktoś ją wtedy przeprosi ?
Sam sobie odpowiem. Nie sądzę.

shiva89

A podobno Shiva ukazał się swoim wyznawcom w stroju Lincolna.

wazka16

Shiva jednak miała racje. Zonusia od siedmiu bolesci wypier dolila jego wszystkie rzeczy i pamiatki 3 dni po smierci...a teraz tymi rzeczami bawia sie pobliscy bezdomni. A ona za jego kase siedzi ze swoim nowym kochasiem na Karaibach,

shiva89

wyrzuciła pamiątki po takim Aktorze , w głowie się nie mieści.Brzydziła się go i ze wstrętem wszystko zsunęła do worka.Cynizm,wyrachowanie i obłuda osiagnęła najwyższy szczyt możliwości.

marcalina

Żenujące to jest zachowanie niektórych ludzi, wchodzących buciorami w życie innych.
Naprawdę nie macie swojego życia ?

matador12

To prawda. Jak dzień przed pogrzebem mozna wywalić wszystkie pamiatki po mężu na śmietnik. Ma ktos jeszcze wątpliwosci?

Xerxo

Gdzie to przeczytałeś ? Nie masz swojego życia ?

matador12

Ty nie masz, skoro bronisz takiej złej osoby.

Xerxo

Staram się nie oceniać tak łatwo ludzi. Szczególnie na podstawie doniesień różnych dziwnych gazet i portali.

matador12

A apel Emiliana Kamińskiego (o ile wiesz kto to jest) o to by nie wyrzucala pamiatek, a oddala je mu do muzeum pamięci (założę sie ze nidy tam nie byłeś)? Apel który zostal olany przez nią ciepłym moczem też przeoczyłeś? Nie wypowiadaj się na temat rzeczy, o których nie masz pojęcia bo tylko robisz z siebie błazna.

Xerxo

Emilian Kamiński mógł zwrócić się do niej osobiście, a nie za pośrednictwem mediów, jeśli ma czyste intencje.
Jak to twój autorytet to gratuluję.
Kończę ,,rozmowę'' z tobą, gdyż nie lubię kąpać się w odchodach, a ty w tym jak widzę czujesz się doskonale.

matador12

Ten wpis najlepiej świadczy to tobie, o twojej kultursze i o tym jak potrafili wychować cię rodzice. Ja dodawać juz nic nie muszę, sam sobie wystawiłeś opinię tym co napisałeś. Gratuluję inteligencji.

marcalina

Mądrze powiedziane.

Xerxo

Nic nie zgarnęła, wszystko na córkę i wnuczkę przepisał. Plan się nie powiódł. :D