Zgodnie z przewidywaniami bukmacherów i odczuciami kibiców Andrzej przegrał walkę z Adamkiem, otwierając mu karierę w nowej wadze.
Sercem byłem z Andrzejem, bo to niewątpliwie on jest najbardziej przyciągającym uwagę polskim bokserem, ale 41 lat to już zapewne czas na emeryturę.
Andrzej , dla mnie i wielu z nas zawsze będziesz wielkim bokserem, który na stałe zapisał się w historii światowego boksu, a swego czasu był w jego ścisłej czołówce.
Dzięki za kilkanaście lat niezapomnianych emocji.
Też byłem za Endrju,ale okazało sie,że jest już tylko chłopcem do bicia.Czy trafił chociaż raz czysto Adamka?
Cud że to się nie zakończyło KO i dobrze,że się nie wycofał w 2 rundzie tak jak często się zdarzało.Niestety Andzej się już skończył,ale za to mamy nowego Championa.Widać było pasje i serce do walki w wykonaniu Adamka.
Andrzej od walki z Tysonem ma problem z wyprowadzaniem jego słynnego lewego prostego. Wczoraj też z tego nie skorzystał. Wiek też zrobił swoje, pewnie już brak tej młodzieńczej siły, ale i tak pokazał że jest doświadczonym bokserem bo mało kto zdołał by utrzymać się 4rundy pod ciągłym ostrzałem.
Zgadzm sie z toba w 100% dobrze ze sa tacy wyrozumiali ludzie jak ty.Nie bedzie juz takiego boksera jak Anddrzej.Pozostały wspaniałe wspomnienia jak czekało sie do poznej nocy na jego walki i przezywało sie razem z nim zwyciestwa i porazki.
Spartakus bylo bokserem ? Nie przypominam sobie . Adamek i Golota sa obydwoje bokserami i mozna ich porownywac . Dla mnie Golota w latach swietnosci mial wszystko lepsze od Adamka Warunki fizyczne , cios, technike , Zaskakiwal tez szybkoscia jak na te wage (108 kg.) Z kim wielkim Adamek walczyl ? Pytam sie Ciebie ? Jego jedynym dobrym przeciwnikiem byl Chad Dawson i w tej walce Adamek przegrał . Widziales jego walke z Grantem . Grant byl juz wtedy wyboksowany , stary i wolny . a mimo to Adamek wypadl slabo . Malo tego o malo nie zostal znokautowany . Golota walczyl z Grantem w jego primie i dwa razy mial go na deskach , do momentu wycofania sie (ostatnia runda) wygrywal na punkty . WYOBRAZASZ SOBIE ADAMKA Z RIDDICKIEM BOWE W JEDNYM RINGU ? watpie zeby Adamek przetrzymal z nim chociaz jedna runde . Bowe wygral dwa razy z holyfieldem a Golota go obil jak jakiegos amatora .Dla mnie GOLOTA JEST DWUKROTNYM NIEKORONWANYM MISTRZEM SWIATA . ZOSTAL OSZUKANY ..tyle w temacie !!!!!!!!!!!! Golota w walce z Adamkiem byl kontuzjowany , wyboksowany , stary . Adamek go perfidnie wykorzystal .Ciekawe czy mialby odwage z nim walczyc gdyby ten byl kilka lat mlodszy .