(Napiszę po Polsku bo jestem Polakiem i szanuję swój język)
Film Hajd Skól Miuzikal, jest beznadziejny, i chory. Aczkolwiek szkoda że w 3 części był Zagrobelny bo jego nie lubie za wygląd. O Lampercie można powiedzieć że jest przystojny (chociaż gejem nie jestem) ale o zagrobelnym??
Skoro tak szanujesz swój język, to ja bym Ci proponowała lekturę słownika ortograficznego, bo niestety, ale go też kaleczysz błędami.
Natomiast jeśli chodzi o Lamperta i Zagrobelnego - przecież tutaj nie wygląd a głos jest najważniejszy! Poza tym znajdzie się pewnie mnóstwo osób, dla których to właśnie Zagrobelny będzie przystojny, a Lampert niekoniecznie, rzecz gustu.
A Andrzej Lampert nie zaczął swojej kariery od HSM, jego kariera zaczęła się dużo wcześniej.
Nie przypominam sobie, byśmy byli po imieniu.
Widzę, że rozpoczęła Pani głębokie elaboracje na temat mojej ortografii, w kwestii całkowicie niezwiązanym z owym tematem. Co do błędów to liczy się przede wszystkim gramatyka, za którą całą odpowiedzialność biorę na siebie. Liczy się także bogaty zasób słownictwa, a ja jestem przyzwyczajony przede wszystkim by mówić a nie pisać, a jak się mówi to typowej, "pisanej" ortografii raczej nie słychać.
Co do Lamperta, to przynajmniej na mnie zwrócił uwagę tą piosenką z filmu, chociaż widziałem go tam w Szansie... itp.
Pani chcę również przypomnieć, że śpiew jest bardzo ważny, ale nikt z tym Panów nie jest śpiewakiem operowym tylko prezentuje się w telewizji więc wygląd też się liczy.
Ano i tu drobny błąd. Pan Andrzej ukończył Akademię Muzyczną w Krakowie gdzie uczył się śpiewu klasycznego i ukończył ją jako tenor, a do tego uczył się również Katowickiej Akademii Muzycznej na wydziale Jazzu i Muzyki Rozrywkowej. Proponuję się najpierw zapoznać z życiorysem Pana Andrzej a a dopiero potem rozpoczynać dyskusję.