Andy GarciaI

Andrés Arturo García Menéndez

7,7
23 804 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Andy Garcia

on coś w sobie ma - pociągał mnie w "ojcu chrzestnym 3". bardzo bardzo
nie widziałam z nim duzo filmów ale nie uwazam go za złego aktora
pozdrawiam :)

AmoK_2

To szkoda, że nie widziałaś(eś), jak wygląda dziś... Eh, "czas go nieźle posunął", hehehe.

Kozdrowicki

ale w ojcu chrzestnym 3 był niezły - chyba nie zaprzeczysz? no i w nietykalnych
a to co jest teraz-wierz mi-to na pewno nie sex ;p
jakby to powiedzieć andy po prostu zdziadział, hehe

AmoK_2

to ja polecam film "Kiedy mężczyzna kocha kobietę" Andy Garcia jest tam po porstu... mmmmmmm... :D

AmoK_2

Tak, tez go uwielbiam. I chociaż czasami wygląda zwyczajnie, to czasem jest tak przystojny... :D Bardzo podoba mi się jego gra i lubię chyba wszystkie filmy z jego udziałem.

bachoolka

Taak w OC3 był bossski, miodzio:):) Chętnie obejrzałabym sobie inne filmy z nim jeszcze za czasów młodości:P:P Szkoda, że z biegiem czasu uroda przemija, dlatego ważne jest to co w środku:):) pozdrawiam

AmoK_2

"Jak byli młodzi to byli piękni" ale on jest jeszcze ok...
Ale w młodości to naprawde zabójczy ;)

AmoK_2

Przyłączam się-niewaiarygodnie przystojny, zwłaszcza w OCh3 i Kiedy mężczyzna..., nawet jeśli dziś ma 52 lata to na pewno zostało w nim trochę z młodego andyego.

noehhs

Uwielbiam wypowiedzi takich, niezaspokojonych oralnie, młodych dziewCynek....

Jimmy

Również jestem fanką jego młodzieńczej :) urody. W OC3 był boski, te jego oczy, zalotny uśmiech mmmmm miodzio. Super facet a w Kiedy mężczyna kocha kobietę przebił samego siebie

Jimmy

Ja z kolei uwielbiam wypowiedzi mężczyzn, którzy pod co drugą aktorką piszą 'nieżła, ru*hałbym, brałbym jak Reksio szynkę, niezła d*pa" itp. Ostatecznie te teksty dziewczynek są przynajmniej nieco mniej wulgarne i niesmaczne. :)

AmoK_2

Andy jest niezmiernie atrakcyjnym facetem. Owszem, czas go zmienił, jak nas wszystkim, ale jak na swoje lata wygląda nadal znakomicie (proponuję porównać go ze znajomymi panami w tym samym wieku). Oczu mu nie wyłupili, uśmiechu też nie zdarli z twarzy, a to głównie one w moim przypadku decydują o uroku męskiej twarzy. Zesztą kto powiedizał, ze tylko szczupli faceci mogą byc sexy? Kevin James i Sean Astin też są bardzo fajni, a nie noszą rozmiaru 38.

Poza tym myślę, że w przypadku akurat tego aktora chodzi nie tylko o atrakcyjny wygląd, ale również o pewnego rodzaju ciepło bijące z twarzy oraz o wyjątkowo pozytywny charakter. Garcia nie pali, nie pije, nie ozbija się po knajpach, nie daje w żyłę, ma od 30 lat jedną żonę (która w dodatku jest niezbyt piękna w myśl wpółczesnych standardów), odmawia scen rozbieranych, ponieważ nie chce urazić żony - to powoduje, że zyskuje dodatkowo w oczach wielu kobiet. Ostatecznie taki mężczyzna budzi podświadomie poczucie bezpieczeństwa, więc wiadomo, że sporo kobiet będzie nim oczarowanych.

Szarobure

Jak to nie pije?! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3gO6L4qNBwU

A w temacie Andy jest niezwykle pociągający, nawet nie chodzi o to, że jest zwyczajnie przystojny, ale ma w sobie pewną nutkę tajemniczości, coś nieuchwytnego i trudnego do określenia. Przynajmniej moim zdaniem :)

Paulienne

Dzięki za link ;)

Szarobure

Zgadzam się z Tobą w zupełności :) przypadkiem trafiłam na Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym
(Things to Do in Denver when You're Dead) i po obejrzeniu zachwyciłam się Andym. Potem oczywiście poleciały kolejne filmy z jego udziałem, z każdym przekonuję się jakim dobrym aktorem jest, przyciągającym uwagę, ,,magnetycznym'', a do tego przystojnym. Jednak moja sympatia wynika również ze, jak piszesz powyżej, świadomości, że prywatnie jest ciepłym, fajnym facetem, wiernym mężem i ojcem czwórki dzieci. Na próżno szukać w internetach skandali z jego udziałem ;) a wracając do jego gryról - rozpływam się patrząc na niego, ma uroczy uśmiech, dobrze mu z oczu patrzy, a do tego grani przez niego bohaterowie są tak szarmanccy wobec kobiet mmm jeszcze trochę filmów z jego udziałem zostało mi do obejrzenia, cieszę się, że, mimo iż niedawno i przypadkiem, trafiłam na Andy'ego :)