Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Jest świetna! Również nie oceniam tu jej z urody, bo każdy ma swój gust. Dla mnie akurat nie jest jakąś nadzwyczajną pięknością (ma za duże usta), ale ma ładną figurę. Np. mojemu bratu się wcale nie podoba. Ale do rzeczy, chodzi tu o grę. Jako aktorka gra po prostu idealnie. Każdy film z nią robi na mnie wrażenie. Najlepszy film z nią to zdecydowanie "Oszukana". Tam zagrała na prawdę rewelacyjnie. Idealnie odzwierciedlała emocje załamanej matki. W innych filmach też super potrafiła się wcielić w swoją rolę. Dlatego daję jej 10/10!

jamajka77

A ja mam problem bo nie wiem w którym filmie lepiej zagrła - w "Przerwanej lekcji muzyki" czy "Oszukanej".
Ale chyba w tym pierwszym... może przez to że film jest mi bliższy i widziałem go z 50 razy ;))

Enemie

nie wiem, bo tego filmu akurat nie widziałam (chyba), ale polecam "Oszukaną"! Na prawdę dobry film i dobra obsada. Jest długi, bo 3 godziny trwa, ale warto obejrzeć. :)

jamajka77

Zarówno w "Przerwanej lekcji muzyki" jak i w "Oszukanej" jest według mnie równie dobra mimo tego, ze role są od siebie kompletnie różne. Tylko chwali się :)

jamajka77

Oszukana to moim zdaniem arcydzieło ;)
ze wspaniałą kreacją aktorską Angeliny.