Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 998 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Jest dosyć ładna i ma talent aktorski, ale jeśli jej ktoś nienapisze scenariuszu to niestety plecie okropne bzdury :) Lubie ją ale niejest to wzór do naśladowania pod żadnym względem...

Keczanka

oh come on! A co takiego zrobiła?

Lady_von_Teschen

no wiesz nieodpowiada mi to że baardzo dużo żeczy robi na pokaz , chodźby to że ma przedszkole w domu hehe :) Mogła by zamiast adoptować tyle dzieci mogła by dać na pare szkół czy na przedszkola. A jej dzieci i tak niebędą szczęśliwe bo jest ich dużo, każde niebędzie lubić każdego, a angelina wydaje mi się że będzie faworyzować swoje dzieci nie adoptowane :) i to raczej tyle :)

Keczanka

Z tego co wiem to daje dużo kasy na szkoły w biednych krajach, funduje je i tak dalej.

Lady_von_Teschen

od razu widać, że zakładoając ten temat nie masz pijęcia o Angelinie, zacznijmy od tego, ze oddawanie kasy na przedszkola i szkoły to jedno z jej głownych zajęć, a co faworyzowania dzieci to gdybyś była osobą dobrze poinformowaną i mająco podstway do pisania takich bzdur, to oswiadczam ci ,ze rok temu w wywiadze Angie powiedzila, że kocha wszystkie dzieci, a te adoptowane nawet bardziej, bo to one potrzebują wiecej milosci

wiec prosze cie nie pisz takich bzdur jesli nie mas zielonego pojecia o Angelinie Jolie

Hibbies

No właśnie, Brad i Angie dają niemałe sumki na różne akcje, poczytaj na tej stronce:

http://www.souliejolie.com/index.php