Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

No cóż.. Dawno mnie tu nie było i chcę powiadomić, że pojawiły się nowe zdjęcia Angeliny w galerii na moim blogu. A tak w ogóle, jeśli ktoś chciałby mieć naprawdę pokaźną galerię wysokiej jakoś tapet i zdjęć P. Jolie w swoim komputerze, służę pomocą ;)

Przychodząc na forum Angeliny Jolie zdążyłam dojżeć wiele nieciekawych wypowiedzi na jej temat, np. że wygląda jak lalka Barbie lub, że jest pusta. Ludzie! Skąd wam się takie myśli w głowach rodzą? A może pomyliliście to forum z forum Panny Hilton. z nią można się zgodzić - laleczka Barbie i pusta. Ale Angelina??? Gdzież ona pusta??? Osoba tak czynnie pomagająca potrzebującym.. Osoba, która tyle czasu spędza z dziećmi.. Która woli pomagać, niż ukaładać sobie cztery godziny włosy, żeby wyjść po bułki do sklepu.. Jeśli wg kogoś to jest oznaka "pustości" to komuś się chyba pojęcia pomyliły. A gdzież też ona lalką Barbie??? To jest kobieta z klasą, a nie plastikowa lalka Barbie...

Niektórzy ludzie to naprawdę aż rzucają ludzi na kolana swoją "niewiedzą", jeśli tak to można nazwać...

Electra_Firefoxx

Miło Cię znowu tutaj widzieć Electro!
Nie mam pojęcia skąd się biorą te negatywne wypowiedzi, ale tak jak powiedzałaś, ci ludzie chyba fora pomylili. ;)

BTW: zmieniłem sobie konto ? jeśli chcesz, patrz tu - http://www.filmweb.pl/user/685835/user.html [www.filmweb.pl/user/685...]

Pozdro!

Nachtjager

Zgadzam się z wami ...
P.S.ja tam bardzo podziwiam jej talent i osobę