No cóż.. Dawno mnie tu nie było i chcę powiadomić, że pojawiły się nowe zdjęcia Angeliny w galerii na moim blogu. A tak w ogóle, jeśli ktoś chciałby mieć naprawdę pokaźną galerię wysokiej jakoś tapet i zdjęć P. Jolie w swoim komputerze, służę pomocą ;)
Przychodząc na forum Angeliny Jolie zdążyłam dojżeć wiele nieciekawych wypowiedzi na jej temat, np. że wygląda jak lalka Barbie lub, że jest pusta. Ludzie! Skąd wam się takie myśli w głowach rodzą? A może pomyliliście to forum z forum Panny Hilton. z nią można się zgodzić - laleczka Barbie i pusta. Ale Angelina??? Gdzież ona pusta??? Osoba tak czynnie pomagająca potrzebującym.. Osoba, która tyle czasu spędza z dziećmi.. Która woli pomagać, niż ukaładać sobie cztery godziny włosy, żeby wyjść po bułki do sklepu.. Jeśli wg kogoś to jest oznaka "pustości" to komuś się chyba pojęcia pomyliły. A gdzież też ona lalką Barbie??? To jest kobieta z klasą, a nie plastikowa lalka Barbie...
Niektórzy ludzie to naprawdę aż rzucają ludzi na kolana swoją "niewiedzą", jeśli tak to można nazwać...
Miło Cię znowu tutaj widzieć Electro!
Nie mam pojęcia skąd się biorą te negatywne wypowiedzi, ale tak jak powiedzałaś, ci ludzie chyba fora pomylili. ;)
BTW: zmieniłem sobie konto ? jeśli chcesz, patrz tu - http://www.filmweb.pl/user/685835/user.html [www.filmweb.pl/user/685...]
Pozdro!