Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

PO obejzeniu chocby "oszukanej" daje Jolie 10/10 i oscara !
Jolie Najlepsza ;**

damian16212

zgadzam sie ;)) Angelina jest przecudowna... ;))))
uwielbiam ją ..

damian16212

to pewnie podobał wam sie film wanted.... Ludzie ona jest przeciętna a to że jest ładna nie znaczy że jest dobrą aktorką. Nie oceniamy tu wyglądu. dostaje zasłużone 2/10

Andrew_999

zasluzone 2/10 hahaha ty jestes chyba 12-latką, fanką High school musical, ktora uwielbia Zaca Efrona i uwaza go za wybitnego aktora ;/

I niestety chcesz tego czy nie Angelina jest bardzo dobra aktorka, swietnie gra w roznych filmach, szczegolnie w dramatach, zasluzyla juz na niejednego oscara.

Enemie

Nie dziwi mnie fakt że podoba Wam się gra ta niezwykle przeciętna osoba w waszych ulubionych filmach znaleźć można prawdziwe i ambitne hity.
Skoro Angelina grała w tak wielu cudownych filmach i tak wiele razy udowadniała jaką jest świetną aktorką to dlaczego na jej koncie nie ma jeszcze oscara?

Andrew_999

andrewie na koncie Angeliny jest juz oskar:) 2 zlote globy :) 4 nominacje no i penwie za tydzien bedzie znowu nominowana do oskara :)

Andrew_999

no niestety cos ci nie wyszlo... chcialas dowalic a wyszlo ci to fatalnie. dziewczynko nastepnym razem sie upewnij zanim napiszesz kolejną glupote.

Enemie

faktycznie ma Oscara. Za drugoplanową rolę ale ma. Nie doczytałem, przyznaje. Nie zmienię jednak zdania że jest to przeciętna aktorka. Uważam że wybiera filmy za które wie że zarobi krocie a nie takie w których mogłaby pokazać (i udowodnić takim jak ja :)) że jest faktycznie dobra. W tym przypadku ocena 10/10 jest śmieszna. Uważam że na taką ocenę zasłużyli sobie min. Jack Nicholson, Robert De Niro czy Al Pacino.

Andrew_999

Jeśli oceniasz aktora na podstawie tego czy dostał czy nie dostał Oskara
to znaczy, że albo jesteś wszystko wiedzącym metalowcem, albo po prostu
nie znasz się na filmach i wierzysz we wszystko co Ci w TV lub w
wiadomościach podadzą na tacy... Wiesz może kim był Steve McQueen? Jeden
z najwybitniejszych aktorów amerykańskiej kinematografii. Nigdy nie
dostał Oskara (był nominowany) jednak nie przeszkodziło mu to w zostaniu
jedną z legend kina.

Ridley Scott jeden z najlepszy reżyserów świata - autor ,Obcego,
,Thelmy&Leouise, ,Gladiatora, ,Łowcy Androidów, ,Helikoptera w ogniu,...
również nigdy nie dostał Oskara mimo wielu nominacji. I co? Te filmy nie
są wybitne? Nie zapewniają komercyjnej rozrywki, a przy okazji i nie
stanowią zbitego w całość, świetnego waloru artystycznego? Hmmm...

Tak więc widzisz. Oskarami nie ma co się sugerować.

A jeśli uważasz Angelinę Jolie za przeciętną aktorkę... to brak mi słów.
Nie jestem jej wielkim fanem, ale mówić, że Jolie jest kiepską aktorką
to trochę tak jakbyś nam tu pisał, że niebo jutro zmieni kolor na
zielony. Wybacz, ale nie zgodzę i podałem Ci dobre przykłady.

pzdr

Andrew_999

Nie żebym była jakąś megafanką Angeliny, jest mi totalnie obojętna jako aktorka i denerwująca jako osoba medialna, ale z tymi 2/10 przesadziłeś i pokazałeś, że jesteś tak samo mało obiektywny jak osoby, które dają jej 10/10 i śnią o niej po nocach (żeby nie być bardziej dosadnym).W "Przerwanej lekcji muzyki" pokazała aktorskie wyżyny (za tę rolę ma ode mnie 10/10, a za całokształt 7/10), niestety, nigdy się na nie ponownie nie wniosła i chyba póki co nie wzniesie.

użytkownik usunięty
damian16212

Widziałam trailer i jestem nią zachwycona. Nie doceniałam Angie. Należy jej się Oscar jak nic.

użytkownik usunięty
damian16212

Dostala ode mnie zasluzona 10 juz za "Przerwana lekcje muzyki" :) Ale "Oszukana" tylko mnie utwierdzila w przekonaniu, ze Angelina jest swietna. Zycze jej kolejnego Oscara.

zgadzam się. spośród różnych filmów w 2008 roku, żadna rola kobieca nie zrobiła na mnie takiego wrażenia!
nie jestem fanką jej urody. nie byłam fanką jej aktorstwa. do teraz. jest świetna!

damian16212

tak jest ! oskar zasluzony ;)))
i zloty glob tez mogla dostac ;P no i BAFTE niech dostanie

damian16212

cieszę się że jest tylu fanow na filmwebie od Angie ;))

LoveAngie

jest naturalna nie gra w glupich komedyjkach i nie jest slodka idiotka

damian16212

Podpisuję się rękami i nogami, bo w "Oszukanej" zagrała rewelacyjnie!!!!!!

lidiak

Również się zgadzam jak dla mnie najlepsza aktorka na całym świecie ona i Meryl Streep !

damian16212

Mam nadzieje że Jolie zagra w jeszcze nie jednym dramacie, godnego oskara. Zasługuje na niego.