Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Daje Angelinie 10 za jej fajne cycki i tyłek a także za to że gra w całkiem niezłych filmach!

użytkownik usunięty
Fabregas4

i tylko za to? (zakrotkizakrotki)

"10/10 za fajne cycki" - nie no spoko hehe:-) Dobre dobre! Od razu się człowiekowi weselej zrobi jak po ciężkim dniu sobie przeczyta takiego posta;-)

użytkownik usunięty
dziewona

''10/10 za jej fajne cycki'' przejebane hehehe. Pozdr*

Fabregas4

Taa... >>' Nic dodać, nic ująć...

Wilczek_Pustelniczek

nie ma to jak wspaniała i wyczerpująca ocena kobiety przez degenerata współczesności

Hibbies

Degenerata to sobie znajdź u siebie w domu jak ci coś nie pasuje.Jak widać wszyscy zrozumieli że to tylko dla jaj oprócz twojego zarozumiałego łba!

Fabregas4

Dawno nie czytałem tak bezsesnsownego komentarza:/ Zdajesz sobie sprawe,z tego co napisałeś? Dajesz jej dyszke,za to,że gra w całkiem niezłych filmach(w całkiem niezłych filmach każdy aktor może zagrać,tylko jeszcze trzeba dobrze zagrać rolę,a nie poprostu grać w niezłym filmie).Nie wiem czy do końca wiesz co napisałeś no ale luz:) Umiesz rozsmiszyc ludzi:D:D:D Też chyba musz zacząć dawać 10 aktorką za fajne "cycki" i "biust".Jakbym już miał tak oceniać,to wierz mi,bardzo dużo pań by dostało takie noty.Peace

wiltord

Dokladnie!! Dla mnie to jestes dupkiem oceniajac kogos po ich super atutach. Angelina jest znakomita aktorka i dobrze wciela sie w swoje postacie. Pomaga innym dzielac sie jak to powiedziala 1/3 daje innym z 1/3 zyje a 1/3 odklada na zycie. Poczatkowo wnerwialo mnie, ze kazdy sie Nia fascynowal, ale zmienilam zdanie ogladajac z nia filmy. A jezeli juz to kazdy wyglada inaczej Ona a to ma swoj urok ktory pociaga wielu innych. A kazdy ma swoj ideal. Pozdro

angie_89

ja tez jej dalem 10 za fajne cycki i tylek :P

Fabregas4

Kto nie widział takich filmów jak "Przerwana lekcja Muzyki", "Gia" czy nowszy "cena odwagi" i genialny film Clinta Eastwooda "oszukana" niech się wogule nie wypowiada. Jolie zagrała w tych filmach (i nie tylko w tych) po prostu MISTRZOWSKO.
Powinna za nie dostac Oscary.
Same nominacje i 3 złote globy oraz 1 oscar nie wystarczą dla tak utalentowanej aktorki.
Teraz wszyscy sie skupiają na tym czy weźmie ślub z Pittem czy tez urodzi kolejne dzieci ;/ co też zasłania jej dokonania aktorskie ;/

Najpierw zobaczcie filmy - a potem sie wypowiadajcie ;/

Fabregas4

też daje jej 10/10 za figurę... cycki... tyłek... mniam
Przepiękna grzechu warta kobieta

fifa114

No fakt.. przemoic do nich to naprawde ciezkie zadanie. Macie racje, ze jest boska, ale tu nalezy sie skupic na caloksztalcie. A film Wandet-Scigany to dopiero super film. Pozdro

angie_89

Wiem oglądałem Wanted i naprawdę Angelina zagrała bosko w tym filmie. Podobała mnie się też w filmie 60 sekund gdzie zagrała na luzie.

Fabregas4

Co zrobila w Wanted?? Nie rozśmieszaj mnie. tej kobiety nie można nazwać aktorką.

Agi_i_Mis

co to chlpopiw gadasz najpierw poczytaj potem sie wypowiadaj! A w "Wanted" To za film akcji a nie. Sprawna jest jak cholera.

Fabregas4

Hahs:D Dobre:P
Ale jak czytam komentarze nie których typu : "bezsensu, a fe, degenerat" to coś mnie aż kręci... Ząłożyciel tematu zrobił to celowo. Można się nawet doszukać w tym pewnego sensu. Tak jest że Angeilna jest oceniana za swoje cycki, tyłek, zycie towarzyskie a nie za to jak doskonała potrafi być w sowich filmach.

Desperate

Ja jej przez pryzmat cycków i tyłka nie oceniam, więc na szczęście nie przez wszystkich jest tak oceniana;-)

Do pewnej osoby kilka pięter wyżej - jeśli ona nie jest aktorką, to jak mam nazwać np. Albe?

A tak na poważnie -> ktoś, kto twierdzi, że Jolie nie jest aktorką wykazuje się niestety ignorancją. Może nie jest tak wybitna jak Cate Blanchett czy Meryl Streep, ale kilka znakomitych ról ma na koncie - i nie mam tu na myśli "Wanted".

dziewona

Jest pieka i ma talent, wkoncu bylo wspomniane ze uczyla sie w prestizowej szkole za mlodu. Jej usta sa uznawane za najbardziej sexi.

Chelios_2

DH
Ale jak czytam komentarze nie których typu : "bezsensu, a fe, degenerat" to coś mnie aż kręci...

degenerat to akurat jedno ze słów z mojego postu, ale napisałam to celowo. Nie potrafię zrozumieć takich opinii, jaką była ocena Jolie przez autora postu. Moze i sama przesadziłam i wyszłam na jakąś fankę-psychopatkę, ale uważam, że trochę racji miałam, ludzie którzy oceniają za wygląd ,a nie wnętrze nie sa dla mnie żadnym autorytetem.

Hibbies

Hibbies oczywiście że miałaś racje i ja sam nie oceniam tak kobiet! Chciałem po prostu rozśmieszyć was i po części mnie sie to udało ale tylko po części. Czasami można się po ciężkim dniu rozerwać i przeczytać jakiś beznadziejny post ale za to zabawny. :)

Fabregas4

taaaak ;DD choc jestem laską to bardzo mi sie jolie podoba ;)) hehe