Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Kto to wymysla?! Nie widzialam duzo filmów z jej udziałem, ale te nominacje do malin to przesada poprostu. Bardzo mi sie podobała w "Przerwanej lekcji muzyki" i za to ja docenili, ale maliny to chyba wymysł ludzi, którzy nie wiedzą, co mają zrobic ze swoim czasem.

Sharlet

Sprostuję - miała 7 nominacji do tej badziewnej nagrody. Nie widziałam wszystkich filmów, za które dostała nominacje do maliny, ale np. w Tomb Raider nie była przecież aż taka zła.

użytkownik usunięty
Aimee

Ja oglądałam wszystkie. Ni była taka zła...ale dobra też nie była. Spodziewałam się od niej czegoś więcej...

moze i w TR nie byla badziewna ale TR jest badziewne ...

era

Wiesz.. To był w końcu film na podstawie gry. Inaczej tego zrobić nie mogli. Mi się podobał, bo odzwierciedlili Larę idealnie.

Sharlet

Tomb Raider to troche inna historia, tam chodzilo glownie o efekty i o oddanie charaktery gry, a nie sama gre aktorska. pozostalych nominacji do do zlotych malin nie rozumiem! jacys idioci przyznaja te nominacje, skoro przyznaja ja Angelinie za role w Zlodzieju Zycia, w ktorym zagrala swietnie albo za Grzeszna Milosc, no sorry! pewnie nawet nie widzieli tych filmow..