Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Angie zamiast zagrania w 2 czesciach Tomb Raidera, zagrala w trylogii Matrix-a role Trinity, zamiast Carrie-Anne Moss?! Co wy o tym myslicie?

K2aeS

na pewno zagrala by lepiej od tej pseudo aktorki i przynajmniej bylo by na co popatrzec!!!

parker

Carrie-Ann jest za poważna na tę rolę nie sądzicie?? Trochę sztywno tam zagrała...

MegaTM

hehe no dobrze napweno by wszło tez mi sie tak cuś zdaje ale bo co gdybać :) chcem Tomb Raider 3 :D i basta :) Pozdro.

Lap

Angelina bardzo dobrze wypadłaby w tej roli. Zawsze wygląda ładnie z bronią:P

K2aeS

Jak dla mnie Carrie byla swietna... bardzo "techniczna" :)
Angelinki nie bardzo widze w tej roli...
To jest tak jakbysmy zamiast Reeves'a dali Pitt'a albo jakiegos lalusia.
A tu nie chodzi kto piekniejszy (czy w ogole istnieje cos takiego?) tylko kto bardziej fizycznie pasuje do takiej roli i wg mnie wybrali ich idealnie.
Poza tym Neo i Trinity byli bardzo do siebie podobni..

Angie w TR zagrala byle jak tak jakim jest caly film - skierowany raczej dla mlodszej widowni.. taka ot pani odkrywczyni z pistoletem. Oczywiscie miala wspaniale role w "Przerwanej.. " i "Gia" czy nawet w "Alexandrze".. Jednak z bronia, czy w roli policjantki mi ona w ogole nie pasuje.. nie gra wtedy za dobrze.. poczekam na Mr&Ms Smith moze cos sie zmienilo..

Pozdr.

K2aeS

Mi też się wydaje że nie pasuje do tej roli, wtedy musieliby zmienić całą obsadę bo Keanu wyszedłby przy niej za blado :p a w końcu to jego rola była główną..Z resztą mam wrażenie że Reeves gra drewnianie i dlatego też Carrie-Ann Moss bardziej pasuje do niego bardziej.Podobnie jak on jest strasznie skamieniała..