Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 998 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Jak ja jej nie lubie ;/;/ KOSZMARNA JEST I BRZYDKA JAK ... hmm... ona jest jakas wielka pomyłka........

Luke_18

O gustach się nie dyskutuję. Dla większości PRAWDZIWYCH mężczyzn jest piękna. W końcu została uznana za najpiękniejszego człowieka...

dEm

Pomyłka???!!! No cóż o gustach się nie dyskutuje ale nie powiesz że jest złą aktorką! Za coś tego oskara dostała.

użytkownik usunięty
Luke_18

w ogóle to ty sam jesteś pomyłką, haha oglądaj dalej "życie na fali" i daj ludziom cieszyć się kinem profesjonalnym z dobrymi aktorami, mam na myśli oczywiście Angelinę, która po raz kolejny udowadnia że jest świetną aktorką (mowa o nowym filmie).

Hmmmmmmm. widzę, że wiele osób chwali Angelinę za ostatni film. No bo to dobra aktorka, tylko, że nie miała zbyt wiele dobrych filmów, ale widac coraz więcej ich się zaczyna pojawiac.

użytkownik usunięty
agnieszka_26

nie miała? ma bardzo ciekawą filmografię,
są w niej bardzo dobre filmy np. przerwana lekcja muzyki, grzeszna miłość, ale także kino grozy i thrillery: kolekcjoner kości, złodziej życia, czy też kino akcji: 60 sekund, pan i pani smith, parę komedii, podkładów pod animacje

jak na swój wiek jej filmografia jest zachwycająca, do tej pory wcieliła się w wiele różnych postaci,

No tak zagrała w wieku filmach, oczywiście, chodziło mi tylko o to, że oprócz "Przerwanej Lekcji Muzyki" nie były to fimy, mające jakieś większe znaczenie dla kina. Były to fimy dobre, z jej niezłymi rolami, ale bardziej nastawione na zysk. Mam wrażenie, że Cena odwagi znowu przypomniała ludziom, że to dobra aktorka,

agnieszka_26

Agnieszka oglądałaś film Gia? Angelina zagrała w nim wyśmienicie.

dEm

No nie powiem zagrała nieżle - ba, podobno nawet Złotego Globa jej ofiarowali. Nie mniej jednak jej najważniejsza rola to była "Przerwana.........." A "Gia" była też parę ładnych lat temu nagrana. Po prostu tak już jest, że jak aktor dłużej nie ma świetnej roli to ludzie zapominają, że to ktoś kto ma talent. No i mam nadzieję, że już po "Cenie odwagi" nie będzie takich postów mówiących, że Angelina to beztalencie.

agnieszka_26

"Cena Odwagi" to na pewno ważna rola i również mam nadzieję że ludzie zobaczą że Angie nadal potrafi przejmująco zagrać.

agnieszka_26

Oglądałaś już "Cenę odwagi"? Mi się ściąga. Może jutro sobie obejrzę.
Dzisiaj oglądałam film "Foxfire" z 1996 roku.

Jak dla mnie Angelina zagrała najlepiej w "Przerwanej lekcji muzyki" i "Gii". Jest świetną aktorką. Posiada to "coś" (co zresztą nie można opisać słowami) co przyciąga do filmów z jej udziałem.