Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Angie

użytkownik usunięty

Ja Angelinę cenię bardzo za rolę w "Przerwanej lekcji muzyki". Chciałabym też zobaczyć ją w "Gia" i czekam na polską premierę "A Mighty Heart". Mam nadzieję, że ten film przyniesie jej drugiego Oscara. Ponadto moim zdaniem jest prześliczna, jedna z najpiękniejszych kobiet świata. Na jej miejscu nie robiłabym sobie tylko tych tatuaży...
A swoją drogą to bardzo współczuję jej, że ludzie tak na nią najeżdżają. Zgadzam się-jest na pewno nie do końca stabilna psychicznie. Ale czy to jej wina? Zresztą, krytykuje się ją za to, że Brad przez nią zostawił Aniston. Ale Brad chciał dzieci i prawdziwej rodziny-Angelina mu ją dała. Urodziła mu córkę, a także został ojcem jej adoptowanych dzieci. Jeśli ona daje szczęście tym opuszczonym dzieciom, to niech ich ma nawet z dwadzieścia... A kogo to obchodzi? Współczuję jej z powodu śmierci matki-Marcheline przynajmniej ją rozumiała. Angelina ma trudny charakter, ale nie jest zła. I naprawdę wszystkim, którzy tak na nią nasiadają, radzę skupić się raczej na jej grze aktorskiej. Bo ona grać potrafi, i to bardzo dobrze, co przez ten cały skandal wokół związku jej i Brada ludzie starają się negować.

Zgadzam się z tym, a trudny chrakter Angeliny jest intrygujący i nawet fajny jak dla mnie. Koniecznie obejrzyj film Gia ;)

infinite_eternity

Ja także polecam GIA, to najlepsza rola Angeliny. No i film przejmujący.

W ogóle jak ona może być dopiero na 305 miejscu w rankingu ?????????????
Podczas gdy jakaś babka ( nie pamiętam jak się nazywa )
Która jest znana tylko z roli w lostach jest na 10, to skandal !!!!!
Jolie powinna być przynajmniej na 10 miejscu.
To chore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaczusia1555

Nie można się tym przejmowac. Tak to już jest z takimi ocenami... a najlepszym filmem jest zapewne Shrek ;]

użytkownik usunięty
infinite_eternity

Shrek nie jest zły. ;)

A swoją drogą, jakaś inteligentna osoba na forum Vivien Leigh z oburzeniem napisała, jak ona może być w ogóle na tej liście, czy jakoś tak, i "kto to do cholery jest?!"... No comment... ;)