Jeśli byłaby okropna to tylu mężczyzn nie uważałoby ją za najpiękniejszą kobietę na świecie, dziewczynko.
A Twój nick mówi sam za siebie, co do Twojej urody, więc nie będę się sprzeczał o Panią Jolie.
A gdybyś chciała zasięgnąć rady, o czym się pize na tym forum to chętnie Ci ją udzielę, ponieważ tu pisze się o talencie aktorskim, nie o urodzie, więc Twój post uważam za niestosowny, moja droga, ale można uwzględnić, że aktorką jest nieskazitelnie i bezsprzecznie piękną.
A co do Ms. Jolie - wspaniała osobistość, świetna aktorka, wybitna gwiazda. Ale cóż się dziwić, skoro jej rodzicami byli również bardzo dobrzy aktorzy. Pierwszym filmem, jaki obejrzałem z Panią Angeliną była "Przerwana Lekcja Muzyki". Swoją rolę odegrała cudownie, niesamowicie wykreowała swoją postać. Po prostu dostała zasłużoną nagrodę za tę rolę.
Angelina Jolie to też wielkoduszna osoba o czym przekonujemy się czytając artykuły o jej wyprawach "misyjnych" do krajów trzeciego świata i pomaganie tym najbardziej potrzebującym. Podziwiam ją za idealnie dobre serce, bo zdarza się takie niesamowicie rzadko i mówienie o niej, że jest "okropna" (jak to powiedziała P. Wiedźma - cudny nick) po prostu czyni człowieka, który to pisze, żałosnym, bo na jakiej podstawie określa całą osobą? Powierzchownie? Tak, a najbardziej liczy się wnętrze, a u aktorów również talent i poświęcenie, czego Pani Angelinie można tylko pozazdrościć.
Angelina is an Angel! I mam nadzieję, że wielu ludzi w niej to dostrzega, bo to naprawdę wspaniała kobieta.
Pozdrawiam.
Podpisuję się pod tym 100 % ;) , a weź powiedz coś na jakiegoś palanta to od razu mało co ci oczów nie wydrapią dziewczynki z forum heheh ;) , a wiedźma to pewno zwykły nieudany troll z dupą zamiast twarzy to się czepia , proste , nie przejmować się i nie karmić , banana do buzi i luzik ;)
Do Pani która zaczęła ten temat:
PO CO się tu wpisałaś, skoro masz do powiedzenia tylko BLEE???
Po co zaczynać kolejną, bezsensowną dyskusję!!?
nie wiem szczerze mówiąc jaką jest aktorką, bo nie mialam okazji tego dokładniej prześledzić, ale co do jej urody uważam, że jest bardzo wyrazista i jedym sie to podoba, a innych to odraża. mi tam sie to podoba
Większość facetów zwraca uwagę np: na jej figurę i usta, ale dziewczyny patrzą trochę inaczej. Mi sie ona nie podoba. Te jej usta - tak naprawde maja brzydki kształt i według mnie są ZA duże.niby taka naturalna ale operacje nosa miała. Z to uważam, że jest dobrym człowiekiem (to co robi dla tych dzieci, wszystkie fundacje charytatywne) i jestem w stanie uwierzyć, że nie robi tego dla sławy tylko naprawde chce pomóc (ale z ta ochrona dla siebie przesadza). Prosze bardzo - teraz mozecie mnie objechać tylko za to, że mam własne zdanie i "odważyłam się" je wyrazić.
Ja nikogo nie mam zamiaru zjechać choć znam ludzi, którzy załozyli sobie konto tylko dla takich celów. Np. uzytkownik Plejades :D
A weźmy pod uwage to, ze oprócz urody (każdy ma inne zdanie na ten temat, ja uważam, że Jolie jest piękna i nietuzinkowa pod tym względem) i osobowości równiez talent. A ten jest przeogromny :D
a ja dziewczyną jestem, a i tak uważam, że angie jest jedną z najpiękniejszych, nie tylko ciałem, ale i duchem, kobiet świata. i pragnę podkreślić, że NIE MIAŁA ŻADNYCH OPERACJI PLASTYCZNYCH- to złośliwe ploty, które wymyślają ci, co jej zazdroszczą urody.
ps. a do tego jest wspaniałą aktorką i ma córkę z bradem pittem- można uschnąć z zawiści, nieprawdaż?
pozdrawiam :o)
a ja dziewczyną jestem, a i tak uważam, że angie jest jedną z najpiękniejszych, nie tylko ciałem, ale i duchem, kobiet świata. i pragnę podkreślić, że NIE MIAŁA ŻADNYCH OPERACJI PLASTYCZNYCH- to złośliwe ploty, które wymyślają ci, co jej zazdroszczą urody.
ps. a do tego jest wspaniałą aktorką i ma córkę z bradem pittem- można uschnąć z zawiści, nieprawdaż?
pozdrawiam :o)
Niestety z przykrością muszę przyznać rację pani, która napisała, że Jolie miała korektę nosa. Ale to była tylko jedna malutka korekta i przed nią też Angelina wyglądała znakomicie, więc nie ma się co przejmować.
Pozdrawiam :)
P.S. Nie usycham z zawiści o Brada Pitta, bo uważam, że jest trochę metroseksualny, ale w każdym razie świetny aktor :)
ja też nie usycham. nie podoba mi się, ale aktor świetny, masz rację. ten kawałek o usychaniu z zazdrości został napisany przez wzgląd na wiedźmę. pozdrawiam :o)