Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

on jest okropna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1

Wiedzma_5

Jeśli byłaby okropna to tylu mężczyzn nie uważałoby ją za najpiękniejszą kobietę na świecie, dziewczynko.
A Twój nick mówi sam za siebie, co do Twojej urody, więc nie będę się sprzeczał o Panią Jolie.

A gdybyś chciała zasięgnąć rady, o czym się pize na tym forum to chętnie Ci ją udzielę, ponieważ tu pisze się o talencie aktorskim, nie o urodzie, więc Twój post uważam za niestosowny, moja droga, ale można uwzględnić, że aktorką jest nieskazitelnie i bezsprzecznie piękną.

A co do Ms. Jolie - wspaniała osobistość, świetna aktorka, wybitna gwiazda. Ale cóż się dziwić, skoro jej rodzicami byli również bardzo dobrzy aktorzy. Pierwszym filmem, jaki obejrzałem z Panią Angeliną była "Przerwana Lekcja Muzyki". Swoją rolę odegrała cudownie, niesamowicie wykreowała swoją postać. Po prostu dostała zasłużoną nagrodę za tę rolę.

Angelina Jolie to też wielkoduszna osoba o czym przekonujemy się czytając artykuły o jej wyprawach "misyjnych" do krajów trzeciego świata i pomaganie tym najbardziej potrzebującym. Podziwiam ją za idealnie dobre serce, bo zdarza się takie niesamowicie rzadko i mówienie o niej, że jest "okropna" (jak to powiedziała P. Wiedźma - cudny nick) po prostu czyni człowieka, który to pisze, żałosnym, bo na jakiej podstawie określa całą osobą? Powierzchownie? Tak, a najbardziej liczy się wnętrze, a u aktorów również talent i poświęcenie, czego Pani Angelinie można tylko pozazdrościć.

Angelina is an Angel! I mam nadzieję, że wielu ludzi w niej to dostrzega, bo to naprawdę wspaniała kobieta.

Pozdrawiam.

virus_2

Zgadzam się w 100%! Angelina jest świetną aktorką i piękną, dobrą kobietą!

Pozdrawiam

Wiedzma_5

Podpisuję się pod tym 100 % ;) , a weź powiedz coś na jakiegoś palanta to od razu mało co ci oczów nie wydrapią dziewczynki z forum heheh ;) , a wiedźma to pewno zwykły nieudany troll z dupą zamiast twarzy to się czepia , proste , nie przejmować się i nie karmić , banana do buzi i luzik ;)

Wiedzma_5

Do Pani która zaczęła ten temat:
PO CO się tu wpisałaś, skoro masz do powiedzenia tylko BLEE???
Po co zaczynać kolejną, bezsensowną dyskusję!!?

kakihara_2

Może dlatego , że sami są pozbawieni jakiegokolwiek sensu ??? ;)

Wiedzma_5

nie wiem szczerze mówiąc jaką jest aktorką, bo nie mialam okazji tego dokładniej prześledzić, ale co do jej urody uważam, że jest bardzo wyrazista i jedym sie to podoba, a innych to odraża. mi tam sie to podoba

Wiedzma_5

Żałosne... naprawdę... bardziej Wiedźmo (subtelny nick, ekhm) nie mogłaś się wysilić, prawda?

Electra_Firefoxx

Większość facetów zwraca uwagę np: na jej figurę i usta, ale dziewczyny patrzą trochę inaczej. Mi sie ona nie podoba. Te jej usta - tak naprawde maja brzydki kształt i według mnie są ZA duże.niby taka naturalna ale operacje nosa miała. Z to uważam, że jest dobrym człowiekiem (to co robi dla tych dzieci, wszystkie fundacje charytatywne) i jestem w stanie uwierzyć, że nie robi tego dla sławy tylko naprawde chce pomóc (ale z ta ochrona dla siebie przesadza). Prosze bardzo - teraz mozecie mnie objechać tylko za to, że mam własne zdanie i "odważyłam się" je wyrazić.

Loolly

Ja nikogo nie mam zamiaru zjechać choć znam ludzi, którzy załozyli sobie konto tylko dla takich celów. Np. uzytkownik Plejades :D

A weźmy pod uwage to, ze oprócz urody (każdy ma inne zdanie na ten temat, ja uważam, że Jolie jest piękna i nietuzinkowa pod tym względem) i osobowości równiez talent. A ten jest przeogromny :D

Loolly

a ja dziewczyną jestem, a i tak uważam, że angie jest jedną z najpiękniejszych, nie tylko ciałem, ale i duchem, kobiet świata. i pragnę podkreślić, że NIE MIAŁA ŻADNYCH OPERACJI PLASTYCZNYCH- to złośliwe ploty, które wymyślają ci, co jej zazdroszczą urody.
ps. a do tego jest wspaniałą aktorką i ma córkę z bradem pittem- można uschnąć z zawiści, nieprawdaż?
pozdrawiam :o)

Loolly

a ja dziewczyną jestem, a i tak uważam, że angie jest jedną z najpiękniejszych, nie tylko ciałem, ale i duchem, kobiet świata. i pragnę podkreślić, że NIE MIAŁA ŻADNYCH OPERACJI PLASTYCZNYCH- to złośliwe ploty, które wymyślają ci, co jej zazdroszczą urody.
ps. a do tego jest wspaniałą aktorką i ma córkę z bradem pittem- można uschnąć z zawiści, nieprawdaż?
pozdrawiam :o)

dzagucha

Niestety z przykrością muszę przyznać rację pani, która napisała, że Jolie miała korektę nosa. Ale to była tylko jedna malutka korekta i przed nią też Angelina wyglądała znakomicie, więc nie ma się co przejmować.

Pozdrawiam :)

P.S. Nie usycham z zawiści o Brada Pitta, bo uważam, że jest trochę metroseksualny, ale w każdym razie świetny aktor :)

Electra_Firefoxx

ja też nie usycham. nie podoba mi się, ale aktor świetny, masz rację. ten kawałek o usychaniu z zazdrości został napisany przez wzgląd na wiedźmę. pozdrawiam :o)

dzagucha

Co do talentu nie będę się sprzeczać, bo jest naprawdę dobrą aktorką i oglądając filmy z jej udziałem wierzę w jej postać w 100% PZDR xD