Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Moim zdaniem Jon,ojciec Angeliny jest nie złym aktorem,ale Angelina nie ma żadnego talentu aktorskiego i do tego wcale nie jest pięknoscią.Na koniec pragnę przypomnieć,iż jest to tylko moje zdanie i nikt nie musi go podzielać.Pozdrawiam

Ace_Ventura

Szanuję Twoje zdanie i wiem że nie każdy musi się zgadzać z moimi opiniami. Ja ją po prostu bardzo cenię, dla mnie jest świetną aktorką, do tego niezwykle urodziwą.A talent to ma na pewno :p pozdrowienia :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

No tak właśnie zdażają się taki incydenty jak ten tutaj właśnie...więcej szacunku erotomanie teoretyku!!!

Ace_Ventura

No nie jest genialna aktorką, ale bardzo dobrą. Jest też wg mnie bardzo ładna.

Ace_Ventura

Angelina tak jak wszystkie slawne osoby ma swoich fanów i wrogów. ale ze jest beztalenciem??!!
bez przesady ;D
potrafi dobrze wczuc sie w role i w pelni skupic sie na jej odgrywaniu.
przynajmniej tak mi sie wydaje. :]
pozdrawiam!

BasIx

Widziałem ją w "Aleksandrze" i sądzę, że jej rola była jedną z najlepiej zagranych w tym filmie.

Ace_Ventura

Angelina nie jest beztalenciem. Wspaniale zagrala w przerwanej lekcji muzyki, zreszta za ta role dostala oskara :) a co do urody to sprawa gustu mi osobiscie sie ona podoba.

kaska_22

Z nieba same nagrody jej nie spadły także musiała pokazać, że jest dobrą aktorką skoro ma 3 Globy i Oskara. A co do urody to są gusta i guściki, jak dla mnie jest piękna!