Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Moim zdaniem Angelina Jolie gra dobrze ale nie jest ladna,najldajniejsza aktorka jest Jessica Alba bez dwoch zdan...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mrs__Smith

No no powiedziala dziweczka i coz.... czar prysl ale dla mnie to niezla laska w sensie urody jak oceniam i ten faknt nic nie zminei bo to jej przemyslana wypowiedz wyrosnie :P

maschenka

jessica alba najpiekniejsza aktorka?! az brak mi slow... a angelina jest piekna ;)

MutantChrist

Tak szczerze to i jedna i druga jest bardzo ładna, z tym, że różnią się od siebie. Jessica jest jeszcze młoda, a Angelina ma swoje lata. Poza tym Alba jeszcze nie pokazała swojego talentu, tylko w kilku czy kilkunastu filmach zagrała a Jolie nie. Jedną i drugą lubię.
Już naprawde nie macie o co się kłócic, tylko ktora ladniejsza a ktora brzydsza... Kazdy ma inny gust i sie o tym nie dyskutuje. Jak jedna lubi Tą a druga Tą to jej juz sprawa. NMie kazdy musi myslec tak samo. Naprawde darujcie juz sobie, bo to lekka dziecinada.

maschenka

nie ma to jak szczerosc :P heh pozdrawiam :))) ps: jak dla bardzo ladna ale czasem jako aktorka daje ciala na ekranie w sensie ze mam ochote wylacztc film ale mowie sobie TO ANGIE i wkurza mnie jako czlowiek ale w sumie mam to gdzies co robi bo zazwyczaj wystarcza mi tylko to ze daje zajebiste role w kilku wanzych dla mnie filmow no ja troche dluzej ale szczerze :)) ;P ;D pozdro pozdro

Laleczka

A co ma Alba do Jolie? To dwa zupełnie różne typy urody, Alba słodka i milutka, Jolie bardziej klasyczna, twarda. Do tego Alba dopiero zaczyna karierę z mizernymi rólkami (nawet w F4 sobie nie poradziła biedactwo) , a Jolie jest już gwiazdą z niemałym dorobkiem i wyrobioną grą.
Jak dla mnie Jolie we wszystkim Albę przewyższa.