Moim zdaniem Angelina Jolie gra dobrze ale nie jest ladna,najldajniejsza aktorka jest Jessica Alba bez dwoch zdan...
No no powiedziala dziweczka i coz.... czar prysl ale dla mnie to niezla laska w sensie urody jak oceniam i ten faknt nic nie zminei bo to jej przemyslana wypowiedz wyrosnie :P
Tak szczerze to i jedna i druga jest bardzo ładna, z tym, że różnią się od siebie. Jessica jest jeszcze młoda, a Angelina ma swoje lata. Poza tym Alba jeszcze nie pokazała swojego talentu, tylko w kilku czy kilkunastu filmach zagrała a Jolie nie. Jedną i drugą lubię.
Już naprawde nie macie o co się kłócic, tylko ktora ladniejsza a ktora brzydsza... Kazdy ma inny gust i sie o tym nie dyskutuje. Jak jedna lubi Tą a druga Tą to jej juz sprawa. NMie kazdy musi myslec tak samo. Naprawde darujcie juz sobie, bo to lekka dziecinada.
nie ma to jak szczerosc :P heh pozdrawiam :))) ps: jak dla bardzo ladna ale czasem jako aktorka daje ciala na ekranie w sensie ze mam ochote wylacztc film ale mowie sobie TO ANGIE i wkurza mnie jako czlowiek ale w sumie mam to gdzies co robi bo zazwyczaj wystarcza mi tylko to ze daje zajebiste role w kilku wanzych dla mnie filmow no ja troche dluzej ale szczerze :)) ;P ;D pozdro pozdro
A co ma Alba do Jolie? To dwa zupełnie różne typy urody, Alba słodka i milutka, Jolie bardziej klasyczna, twarda. Do tego Alba dopiero zaczyna karierę z mizernymi rólkami (nawet w F4 sobie nie poradziła biedactwo) , a Jolie jest już gwiazdą z niemałym dorobkiem i wyrobioną grą.
Jak dla mnie Jolie we wszystkim Albę przewyższa.