Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Nie wiem kto czeka na akceptacje i dodal ciekawostke o tresci :Angelina Jolie nie nawidzi Lary Croft"!!!!!! ktos chyba wogole nie ogladal filmu,nie czytal zadnych artykolow na ten temat itp,wogole czy ta osoba wie kto to jest Angelina Jolie???!!!!! Wybaczcie ale Angelina lubi postac Lary Croft, w przeciwnym razie by jej nie zagrala(2 razy!!!)-co jest rzecza logiczna! Ja na miejscu osoby weryfikujacej bym tego nie akceptowala-bo to nie prawda.... Pozdrowionka :P

Zuzka

To nie bzdury. Tak rzeczywiście było. Angelina z początku nie nawidziła tej postaci. Ale z czasem to sie zmieniło.

MissAngelina

widze ze sporo o niej wiesz podaj mi swoj nr GG TO POGADAMY

Zuzka

Przecież gra się dla pieniędzy,a nie lubienia postaci

732476

nie wiem czy to prawda ale słyszałam, że do roli Lary Angelina musiała sobie powiększyć biust.... a wy co o tym sądzicie??? :)

Leech

Owszem powiekszyla,a po zakonczeniu zdjec znowu miala operacje i rozmiar jej stanika wrocil do stanu wyjscia :P a swoja droga tego ze Lare nie nawidzila to byla jakas pomylka w prasie,nigdzie sie o tym nie doczytalam nawet na Angeliny "oficjalnych" zagranicznych stronach ... Pzdr!

Zuzka

co za poświęcenie ze strony Angeliny..... :)

użytkownik usunięty
Zuzka

poprostu miała podkoszulek z "wyposarzeniem";)

z tego co wiem nosiła po prostu większy,odpowiednio upchany stanik

Slowik

A z tego co mi wiadomo to biust Angeliny Jolie był fotomontażem komputerowym(efekty specjalne?). Jeżeli zaś chodzi o postać Lary Croft z filmu "Tomb Raider" to z tego co mi wiadomo, sama Angelina podpisując kontrakt(na 3 filmy z tej serii) tak naprawdę jeszcze nie wiedziała jaką postać będzie grać i co najważniejsze "kto to jest właściwie Lara Croft". Gdzieś czytałem, że przed pierwszymi zdjęciami "Jedynki" dano Angelinie Jolie możliwość zagrania w grę "Tomb Raider"(tak, to była prawdopodobnie pierwsza część z 1996 roku!). Wtedy dopiero dowiedziała się tak naprawdę kogo będzie grać!

MegaTM

ah w koncu nawet nie wiadomo czy jej biust byl efektem pracy komputerkow,czy sobie powiekszyla(mam wiele jej zdjec z czasow krecenia TR1 i wczesniejsze i sadze ze jej powiekszyli) operacyjnie,czy tez miala "upchany" stanik :P jedno wiem na pewno Lare Croft zagrala po prostu rewelacyjnie!!! Pzdr :)

Zuzka

Ona nigdy nie powikszyla sobie biustu, miala poprostu specjalny stanik.

Zuzka

Ona faktycznie nienawidzila Lary Croft, gdy byla zona swojego pierwszego meza on namietnie grywal w Tomb R zamiast zajmowac sie Angelina. Oczywiscie z biegiem czasu polubila postac Lary Croft. Widoczne nie wiesz wszystkiego o AJ.

tosh

Oj zdziwilabys sie ile o Niej wiem :P a co do informacji ze Angelina rzekomo Lary Croft nienawidzila to bym sie zastanawiala.przeczytaliscie o tym pewnie na wp.pl lub w jakiejs podrzednej gazecie,ja na zagranicznych www nie doczytalam sie nigdzie o tej rzekomej informacji,Jolie po prostu nie znala osobowosci postaci w ktora miala sie wscielic,tylko jej wizerunek super laly w obcislym kostiumiku ze spluwami... (osobiscie Lare uwielbiam :) ktory dla niej nie byl zbyt zachecajacy...a jednak ja zagrala! Wracajac do biustu z TR1 to na jednej z oficjalnych www TR napisali ze Angelina sobie biust powiekszyla (wiele zdjec z tamtego czasu-kiedy krecili TR1 moga to potwierdzic bo biust miala wiekszy,jak znajde adres tej strony to Wam podam). Powiekszajacy stanik tez mogla nosic,wlasciwie to trudno jest dojsc do tego jak naprawde bylo-Ona sama wie najlepiej a na tych roznych stronach i w gazetach czesto sa same nieprawidlowosci,ja sie nawet doczytalam (to bylo w jakiejs starej vivie) ze Angelina jest zona Jamesa Havena!!!!! (dla przypomnienia to jej BRAT!!!) a wiec nie ma co sie klocic ,mozna sie tylko domyslac jak bylo :P Pozdrawiam
OOO widze ze fotke ktora dodalam jest teraz! straszne lubie to zdjecie.... :)

tosh

Droga Kasiu jesli masz do mnie watpliwosci co do mojej wiedzy o Angelinie i pytania , chetnie na nie odp moje gg to 5641601. Do uslyszenia :)

Zuzka

oj laska...TO PRAWDA ze AJ nie nawidzila Lary, bo uwazala ja za pusta lale z big cycami, ale z czasem kiedy ja zagrala stwierdzila ze udalo jej sie zmienic Lare w calkiem przyjazna czy cos i ja polubila...
wiecej info na traider.pl

Zuzka

oj laska...TO PRAWDA ze AJ nie nawidzila Lary, bo uwazala ja za pusta lale z big cycami, ale z czasem kiedy ja zagrala stwierdzila ze udalo jej sie zmienic Lare w calkiem przyjazna czy cos i ja polubila...

Zuzka

użytkownik usunięty
Zuzka

to prawda ze Angie nie lubila Lary ale pozniej ja polubila... :)
ja tez slyszalam ze musiala przytyc 10 kg !!

Aj no tak powie co wiem :) 1 raz widze zuzanne zdenroana WOW ! a teraz ci do tego stanika itp Ej jestm w 100% ze nie było percaj ej wgule nawet tak nie myli by speclany strój z silkonowymi podszakmi jak dobrze pisze :) AJ wżuciu bu sobie nie dała powięszyć Biutu ej no co ty ! Co do TR to ak też słyszałem ze jednak z paczątku jej nie lubiła bo moąż grał i jestem tego nawpet pewnie ze to prawd jest z Angli a tam pwstała TR w 3 filam wdzłem ja gra wiec jest duże prawdopodbiestwo ze jednka był jak ja mysle pozdro.

Zuzka

Ale piszecie głupoty!! Bez kitu!! Angelina nigdy nie lubiła roli lary Croft.. jednak podobało sie jej parę cech "charakteru" Lary... w magazynie Film i w wywiadzie udzielonym w TRL powiedziała, że w Larze podboała się jej niezależność itd... W kinomaniaku było kiedys opisane jak był kręcony tomb raier i tam kostiumolodzy opisywali srebrny kombinezon angeliny i tam było powiedziane, ze w ym kombinezonie zostały umieszczone specjalne silikonowe powiększacze.. i podobno Angelina bardzo się cieszyła z tego, gdy tylko zakończyły się zdjęcia do tej sceny, bo nie mogła w tym oddychac :) Pzodro :*

CieMNa

Ja tam sie z tym zgadzam jak co ;) pozdro.

Zuzka

Może to cię pocieszy że ja zawsze lubiłem Larę Croft. Teraz jednak lubię troszkę bardziej pannę Williams z Tekken.

Rahabiel

Ninia z Tekkena?
weź mnie nie osłabiaj xD

Lap

Stary Nina Williams jest super.

Rahabiel

Może ładna jest ale co do aktorstwa to bez komentarza ^^

Lap

O czym ty piszesz. Ja mówię o postaci z gry. Film Tekken na podstawie gry to szmira, i przy TR w wykonaniu Angeliny Jolie nawet nie stało. Ja porównuję jedynie fikcyjne postacie, a nie ich filmowe odpowiedniki. Narka.

Rahabiel

Pisze o tym czego ty waść mości nie dodałeś :D