NIE LUBIE JEJ ONA NI EJEST LADNA TO TYLKO MAKIJAZ I WOGUOLE MNIE WKURZA.
Przepraszam jesli obrazilem czyjes uczucia lecz to tylko odwet na Lady Croft ktora zbesztala mojego ulubionego aktora. mozecie ja winic.
Przytoczone przeze mnie argumenty sa takie same (a nawet obszerniejsze) jak wypowiedzi Lady Croft o Jimie Carreyu.
Jak nie iwerzycie to wejdzcie na filmwebie na stronke jima careya i poczytajcie forum Lady Croft a zobaczycie sami. Przepraszam za obrażanie uczuć fanów Angeliny.
co ty piszesz , że ona jest pokraczna?chyba pokracznych nie widziałeś . wystarczy , że rozejrzysz sie po ulicy i tam zobaczysz pokraczne baby , bo takie jak angelina to nie chodzą po ulicach , tylko jeżdżą luksusowymi limuzynami. widocznie się dowartościowujesz jak ją obrażasz , bo nie masz szans u takich kobiet.
widac panna Tiffany konczy czytanie na temacie forum
napisalem czemu to pisze?? tak
Przepraszalem?? TAK!!
WIEC CZYTAJCIE JASNA CHOLERA CO PISZE DALEJ!!!!!
Najwyższa pora, abyś spojrzał na człowieka od innej strony. Założę się, że nawet w połowie nie dokonasz tylu rzeczy dla świata ile Angelina. Popatrzna nią jak na matkę, jak wspaniale opiekuje się swoim synkiem, popatrz na nią jak pomaga tym najbardziej potrzebującym, od których wszyscy się odwracają, i plują im w twarz, a osoba sławna i znana podaje im ręke. Co do wyglądy, jest ideałem kobiecego piękna.
Oj nie wiem czy ona taka pokraczna. Widziałem kiedyś jej zdjęcie bez makijażu, i szczerze to chciałbym być takim Thorntonem na przykład:) Poza tym jest świetną aktorką tylko coś nie ma szczęścia do filmów ostatnio.
Przeprosiny przyjęte. Jednak boli mnie to co napisałeś o Angie! Piszesz, że "NI EJEST LADNA TO TYLKO MAKIJAZ I WOGUOLE MNIE WKURZA" (fajnie napisane :p hehe), a jednak znajduje się w czołówce różnych list czy to najpiękniejszych czy najsexowniejszych aktorek :) także wiele osób jest innego zdania. Jestem ciekaw co powiesz na to zdjęcie http://img.photobucket.com/albums/v358/skatrix88/Angelina%20Jolie/New/mtvtrlap05 .jpg [img.photobucket.com/alb ...] jest wiele innych, na których wygląda jeszcze piękniej. Aha i jeszcze ten odwet... Trzeba było na blogu Lady Croft bronić swojego ulubionego aktora a nie tutaj pisać takie pokractwa :/ papa