Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

bo aktorka na pewno nie. Wywindowana tak jak Beyonce do określonych celów i tyle.

ciosina

Celebrytką to jest Rafalala czy jak jej tam ...

Juliet_P

Rafalala jest nikim.

ciosina

Co do Rafalali masz rację do Jolie nie.

ciosina

Ty jesteś nikim.

Kij_z_tym

A w jakiej dziedzinie Rafalala jest dla ciebie autorytetem lub wyróżniająca się talentem postacią?

ciosina

A w którym miejscu w mojej wypowiedzi odniosłeś wrażenie, że ona jest dla mnie autorytetem? W "Ty", "jeseteś" czy "nikim"?

Kij_z_tym

W tym ze twoje slowa odnosily sie do tych samych, ktore dotycza komentarza o rafalali.ogarniasz czy jestes mało rozgarnieta?

ciosina

Widać po twarzy, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie.

ciosina

Smieszny jesteś człowieczku :)

mativandamme

ty nie bardzo człeczuniu :)

ciosina

Zgadzam się. Traktuje ją raczej jako celebrytke niż aktorke. Bo jako aktorka jest przecietna a poza tym filmu z jej udziałem pozostawiają wiele do życzenia..

karolinaaaa96

Ekspertka :')

ciosina

Myślę, że tak pół na pół, ale faktem jest że najlepszą aktorką na pewno nie jest

ciosina

Zgadzam się, wg mnie nie jest dobrą aktorką a raczej charakterystyczną. Nie potrafi się z tym pogodzić i ciągle coś tam próbuje. Może z reżyserią sobie lepiej poradzi niż z aktorstwem. Jest piękna, ale patrząc na np. Meryl Streep widzisz postać a nie zmanierowaną boginię, która łaskawie dała się "kamerować".

ciosina

Naprawdę??!!
Jest bardzo utalentowaną i piękną aktorką , może zanim ocenisz obejrzyj film "Gia" czy "Przerwana lekcja muzyki "
Bo to co piszesz jest co najmniej śmieszne.

neuutralna

Wtedy szkapina była jeszcze w miarę normalna, teraz już nie jest.

ciosina

Dlaczego teraz nie jest "normalna"? Proszę wyjaśnij mi bo może o czymś nie wiem ? Natomiast wiem , że jest bardzo dobrym człowiekiem ( adoptowanie dzieci , angażowanie się charytatywnie ) , jest piękną kobietą i bardzo utalentowaną , moim zdaniem wypada świetnie w każdej roli .

neuutralna

Bo tak ma być odbierana a to tylko przykrywka.

ciosina

Zgłoś to do prokuratury, rozpracowałeś system.

neuutralna

Piekna to za dużo powiedziane-ładna była

I moim zdaniem jest wmiare dobra aktorką

ciosina

Angelina choruję. Ona wygląda tak jakby za chwilę miała umrzeć. Rak to straszna, wyniszczająca choroba.

Nuno33

tak na prawdę to nic nie wiadomo

ciosina

Zdrowo nie wygląda. Moja mama jak chorowała na Raka miała tak chude nogi jak Angelina tylko różnica polega na tym, że Angelina/kostusia może jeszcze na tych patykach chodzić.

ciosina

Mówisz tak bo ma taką łatkę przyklejoną - zajebistej ostrej laski w filmie.. Ale jeśli mówisz że jest słabą aktorką to obejrzyj Przerwną lekcję muzyki, lub OSZUKANĄ (zagrała tam genialnie!!).. nawet w bajce - czarownicy zajebiscie zagrał.., oglądałem ten film z siotrzenicą i mogłem go znieść tylko dzieki dobrej grze Jolie..

ciosina

Gówno się znasz ile filmów widziałeś z Angeliną ? Może nie we wszystkich dobrze zagrała ale jest dużo dobrych filmów jak i ról a nawet klasyk jan dla mnie przerwana lekcja muzyki za którą dostała nagrodę za aktorstwo nie za celebrytę. Oszukana tak samo . Grzeszna miłość , cena życia , kolekcjoner kości , bez granic - twoim zdaniem źle tam zagrała ? Nietwierdze tu ze jest wybitnie uzdolniona bo ma inne walory prócz gry aktorskiej ale to co ty piszesz to głupoty

ciosina

Jolie nie jest wybitną aktorką, ale stała się fenomenem za sprawą bardzo dobrej gry w nielicznych produkcjach (Gia, Przerwana Lekcja Muzyki, Oszukana), nieprzeciętnemu wyglądowi i barwnej osobowości. Oscarów też za nic kobieta nie dostała, bo w 100% na nie zasłużyła. Widzę, że z nasz ją głównie z tych bardziej tandetnych i komercyjnych produkcji. A celebrytką to możesz sobie nazywać Kim Kardashian, bo nawet Beyonce niemożna tak określić.