No cóż... Angelina od kiedy widziałem ją w TV (to chyba było 60 SEKUND) spodobała mi się odrazu. Jak dla mnie jest najładniejszą i najseksowniejszą kobietą (aktorką). Wielu się pewnie nie zgodzi, ze mną i bedą nagonki i jakieś oskarżenia o operacje plastyczne, których nie było i o to, że jest taka czy inna... NIe pisze tego by komuś to wmówić czy coś ! Piszę i tym co piszę w jakiś sposób udzielam jej poparcia wśród fanów kina i aktorstwa. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza- rozumiem to ! Dlatego zakończę już wypowiedź.
Wyczerpująca wypowiedź, ale całkowicie się z Tobą zgadzam! Jest DOSKONAŁĄ aktorką, świetnie gra (i wygląda) :)
Piękna, wspaniała, świetnie gra...ogólnie jest jak dla mnie kobietą nr 1 wśród ludzi showbiznesu. Jest wyśmienitą aktorką i super kobietą!!!!!!!! Nie ma lepszej (peace)
Oczywiście się zgadzam choć sama mogłabym wiele dodać i w nieskończoność wypisywać jej zalety oraz wszystko inne za co ją kocham i podziwiam ;)
Angelina jest piękną kobietą i przede wszystkim świetną aktorką, tak więc już chyba nic dodawać nie muszę do Waszych wypowiedzi :). Poza tym ma tak cudowną fankę, że nie jedna gwiazda mogłaby jej pozazdrościć :) Pozdrawiam Cię Angie kochana i wszystkich fanów Angeliny:*