Jestem wielką fanką tego filmu (a przede wszystkim Lisy Rowe) mogłabym rozmawiać o nim przez cały czas, żaden film nie zrobił na mnie takiego wrażenia. W związku z tym chciałam się zapytać czy po obejrzeniu "Przerwanej lekcji muzyki" macie podobne odczucia? Napiszcie która z postaci podobała wam się bardziej Lisa czy Susana i w ogóle co wam się w nim spodobało.
film rewelacyjny,mimo że ciągle porównywany z Lotem nad kukułczym gniazdem.
najbardziej podobała mi się Angelina,bo to bez wątpienia najbardziej wyrazista postać.właśnie ze względu na nią obejrzałam ten film.nikt inny nie potrafiłby tak zagrać Lisy,a oscar i złoty glob są tego dowodem.
ten film to arcydzieło. chciałam go zobaczyć tylko, dlatego że wystąpiła w nim Angelina, ale po obejrzeniu Przerwanej lekcji muzyki stwierdziła, że warto był i nie tylko ze wzgledu na moja idolke. najbardziej podobała mi się Lisa, choc ten film mial byc historia Susany i fenomenem Winony Ryder, Angelina okazala sie lepsza. uwazam, że Oskar i Złoty Glob to wyroznienia, na ktore ten film zasłużył
ehh...kiedy widzialem go pierwszy raz parę lat temu (mialem jakos 13 lat (wtedy zacząłem sie interesowac Angelina) no to odczucia byly: nie najgorszy film.
No ale jak juz teraz mam prawie 17 i troszeczke dojżałem no to musze powiedziec ze to najlepszy film jaki widzialem.
On ma niesamowity klimat.
Z 2 lata temu kupilem go sobie na dvd (jako fan Jolie zeby go miec) tak lezał pare miesiecy. Dopiero potem pomyslalem: A obejże go jeszcze raz bo juz go zapomnialem o czym on byl...
No i od tamtego czasu widzialem go chyba z 30 razy za każdym razem mnie tak samo poruszyl, ze chce do niego wracac i wracac...
Nigdy mi sie nie znudzi ten film.
A rola Angeliny? genialna po prostu fantastyczna.
To niesamowicie ze film o ktorym nie bylo by glsno gdyby nie Angelina moze byc takim...takim naj naj naj best filmem...
pozdro dla wszystkich fanow Angeliny i "Przerwanej lekcji muzyki"
Bardzo cenie ten film za jego klimat, niebanalną tematykę i świetną grę aktorów. Jest to po prostu inteligentny film, który uwielbiam. No i oczywiście miło mi sie patrzy na Angelinę.
Pierwszy raz oglądałam chyba 2 lata temu . Po prostu wbiło mnie w fotel ;)
Angelina zagrała genialnie . Winona też dobrze sie spisała ,ale jednak Angelina zmiotła konkurencję !
Poza tym bardzo lubię taka tematykę . To świetny film , mój nr. 1 jak na razie .
Myślę,że role w "Girl,Interrupted " i "Gia" to najlepsze role w karierze Angeliny.
Pozdrawiam .
Dla mnie film jest genialny :)
Przed "Przerwana.." nie przepadalam za Angie, a po tym filmie mnie zatkalo, zagrala fenomenalnie, a Lisa to jedna z moich ulubionych postaci :))
Z jakieś 2 lata temu hmmm , pamiętam że z tym filmem czekałem długo jednak stało się i cóż nie pamiętam go do tej pory ... trudno określoność czemu.. chociaż miał ten swój klimat.Hmm trochę podlony do lotu nad kukułczym gniazdem lecz , warto że powstał.