Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Dobra aktorka.

użytkownik usunięty

Nie oceniam tu urody, bo nie ma po co, to aktorka i będę oceniać jedynie jej grę. Sprawdza się w filmach akcji, ale w dramatach, komediach jest równie dobra. Oceniam 8/10. Myślę, że często ocenia się tą aktorkę, tylko ze względu urody, czy życia prywatnego. Najważniejsze, że dobrze gra! :)

Według mnie też uważam jest dobrą aktorką. Choć u mnie ma 10/10. Przez fakt że jest świetna i że ją uwielbiam;) ze wzgl. róznych

EM_DE_KE_AS

Dla mnie Angelina jest bardzo dobrą aktorką. Jej role ociekają realizmem i
100% wczuciem w bohatera. Nie jest sztuczna, nie udaje, widać, że została
aktorką nie tylko dzięki urodzie. ;|)

Ja zgadzam się z waszymi komentarzami . dlatego daje 10/10

gosia1232

też sie zgadzam uważm że niektórzy niesprawiedliwie oceniają Angelinę . Angie zrobiła karierę bo jest przede wszystkim dobrą aktorką (co udowodniła między innymi w filmach "Gia", "Przerwana Lekcja Muzyki czy "Oszukana" ) a Uroda to jej dodatkowy atut .

popieram Was!:) w aktorstwie na pierwszym miejscu powinna być gra, wczucie w rolę, a nie uroda. Nie oceniajmy aktora po wyglądzie, bo każdy ma swój gust. A Angelina jest świetną aktorką bez względu, czy ktoś uważa, że jest piękna czy brzydka.

Ja też Was popieram. Rewelacyjna jest! U mnie tez ma 10/10 , szczególnie za filmy akcji.