Nie rozumiem ludzi co obrażają Angeline że brzydka , szkielet itp . Tacy ludzie mają naprawde problem ze sobą . Obrażają ją jakby zrobiła coś złego na tym portalu są prostaki którzy są anonimowi i zgrywają jacy to oni twardziele i kozacy bo mają frajdę z wyzywania ludzi i jeszcze jeden z drugim debilem uważają to za krytyke a inni użytkownicy nic z sobie z tego nie robią . To co się dzieje na jej profilu to patologia w czystej postaci a najgorsze jest to że administracja nic z tym nie robi . Przecież za takie jeżdżenie po aktorce to odrazu ten wpis powinien być zablokowany .Próbowałem z tym walczyć ale te patałachy dalej wypisują brednie a inni jeszcze im przytakują to jest chore pewnie na innych profilach aktorek też są takie kąśliwe tematy na temat urody tak pięknych kobiet i jest mi smutno że u nas w kraju tyle ludzi pała do siebie nienawiscią że innym się udało a im nie . Kiedyś nikt jej na tym portalu nie wyzywał wystarczy spojrzeć na tematy z lat 2002/2003 i każdy ją chwalił itp a teraz wchodzą tu jakieś głupie szmaty i plują jadem do tego chamstwo pisze mi że to tylko krytyka heh kurde ludzie przecież to kabaret w czystej postaci . Teraz pewnie debile napiszą " jak ci się nie podoba to wypad stąd " albo " naucz się pisać analfabeto " lub " to pewnie jakiś troll " i dalej dzieci będa się świetnie bawić czyimś kosztem świetnie na prawdę róbcie tak dalej . Tacy użytkownicy jak Cleaa , freeman , pitrombasik i wiele , wiele innych tylko śmieją się w twarz mi i innym a do tego potrafią zajść za skórę