Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 998 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Chcę się z wami podzielić moimi wrażeniami związanymi z aktorstwem Angeliny. Tak wogóle zacznę od tego, że nie zawsze byłam jej fanką, szczerze mówiąc była mi obojętna. Do czasu kiedy nie pooglądałam "Mr&Mrs Smith", zakochałam się w tym filmie, nie wspomnę już o Angelinie (mówię o jej grze:)). Potem zobaczyłam "Przerwaną lekcję muzyki" ten film stał się moim ulubionym. I tak od jakiegoś czasu mnie trzyma =] A jak to było z wami?

lisa_rowe

a ja dokladnie nie pamietam jak moja przygoda zaczela sie z Angie.. ;)
Chyba od Tomb Raidera....ta..... i od tamtej pory jestem wierna.;)

lisa_rowe

A ja pierwszy raz zauważyłam Angelinę w filmie "Złodziej życia". Nie potrafię tego wytłumaczyć, ale jakimś sposobem mnie zauroczyła. Kiedyś była chyba nawet moją ulubioną aktorką (ale już od dawna nie jest).

Eruanriel

Ja od filmu FoxFire :) to były czasy super filami 2 miechy się po nim byłem w szoku z 2 miechy :) .a potem Tomb Raider by byłem fanem i gry i AJ to już hehe fascynacja była niesamowita :) i tak zmotało parę nacie latek :)

Aha fanów zapraszam do wpisu :
http://www.filmweb.pl/blog/entry/286793/Kult+Korner+++Angelina+Jolie+i+Aaliyah+H aughton.html?commentsPage=6

lisa_rowe

hmmm, ja chyba od Alexandra, zaczęłam bliżej przyglądać sie jej grze aktorskiej, potem po kolei oglądałam wszystkie filmy z jej udziałem ;) moje ulubione to m.in. przerwana lekcja muzyki, złodziej życia, gia itp.

lisa_rowe

Niestety nie mogę się z tobą zgodzić "Mr&Mrs Smith" jest dla mnie totalną klapą, film jest beznadziejny i przewidywalny.
Angie jest dobrą aktorką, ale nie najlepszą.

scarlett_floresja

Cenię sobie Twoją opinię, oczywiście masz prawo do wyrażania własnych myśli na ten temat. Ja i tak będę utrzymywać się w przekonaniu, że "Mr&Mrs Smith" to świetny film. Pozdrawiam.

lisa_rowe

ja tez myśle że Angelina jest świetna. No i podobał mi sie film ,,Pani i Pan Smith''.
Dzięki filmie Tomb Raider z jej udziałem zaczęłam interesować się również tymi grami. No i się wciągnęłam ;)
pozdr. :D

Aniass_La_Ct

ups.!.
pomuliłam mi się kolejność w tytule . miało być:
Pan i Pani Smith. ;)

lisa_rowe

"GIA" tym filmem mnie ona przyciągnęła:) Potem "Przerwana lekcja muzyki" i reszta.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem