Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Nie mogę oprzeć się wrażeniu,że ta "pani" talent aktorski ma co najwyżej średni, widziałem jej kilkanaście filmów i dosłownie w żadnym nie mogła mnie przekonać do siebie. Oj, wydaje mi się ,że oskar za "Przerwaną lekcję muzyki" był przyznany na kredyt (chyba,że załatwił jej go jej tatuś);)

użytkownik usunięty
Flagelum_Dei

dodam tylko że ona wcale nie ma dużych piersi;)

Ale przynajmniej obejrzałeś trochę filmów z Angeliną zanim ją skrytykowałeś. Jej typ gry to kwestią gustu, rzeczywiście jednym bardzo pasuje a innym nie (mnie akurat bardzo się podoba).

Pozdrawiam!

Nachtjager

Mnie też;)

Potwierdzam to co powiedzieli Koledzy moi :-)

PS- nie ma dużych piersi, nie ma klasy, nie ma uroku, kobiecości i talentu...Co ma? Pawi łeb, ptasi mózg, kilka tatuaży i napompowane usta...dziękuję, pozdrawiam...

lisoszakal

Ale ma duze...wary..znaczy usta. Jak u suma...

lisoszakal

Ze wszystkim się jestem w stanie zgodzi ale nie z tym: "nie ma klasy, nie ma uroku, kobiecości i talentu" - dla mnie ona ma więcej kobieceości i uroku niż wszystkie Alby i inne razem wzięte!

Nachtjager

Eee, Tobie się ona podoba, więc inaczej na nią patrzysz...Wdg.mnie ma w sobie tyle kobiecości co Przybylska, Fergie, czy gen.Jaruzelski.

Kobieca jest Catherine Bell, Claire Forlani, czy Monica Bellucci...
Tzn.uważam, że Jolie ma wygląd raczej ordynarny ale nie musisz się ze mną zgadzać ;-)

PS- Motorcycle Boy...z tym sumem niezłe skojarzenie :-)

lisoszakal

Ona wyglada jak koń.Ma olbrzymia twarz.Ja nie widzę w niej nic interesującego ale są różne gusta.

lisoszakal

Masz rację ,rzeczywiście nie dorównuje urodą Catherine Bell ,Monice Bellucci, czy Ch.Theron (mniam...) bo to absolutnie najpiękniejsze aktorki świata, nie ma także tyle co one kobiecości ,ale porównanie do generała Jaruzelskiego to już chyba przesada...;-)

duże to ma moja żona he he a Jolie ma średnie...

Flagelum_Dei

Sorry!!!!!www.angelina75.mylog.pl strona poświęcona tej aktorce

angelina75

jeśli nie potraficie dostrzeć talentu w tej kobiecie... mało doświadczyło Was życie i nie znacie się na ludziach :) wszystko przed Wami ;]
ona ma "to coś" i jeśli mam brać z kogoś przykład... to właśnie z niej.

Sylwusss

PS: pokazywanie się w mediach... wymaga dbania o siebie i ulepszania swoich niedoskonałości w wyglądzie. Normalka ;) tylko "idealni" potrafią dotrzeć do ciemnej i naiwnej masy.

Sylwusss

Chcesz brać z niej przykład?

No to niech Cię Matka Boska broni z jakiego bądź Kościoła, bo nie masz świetlanej przyszłości przed sobą!

lisoszakal

Daruj sobie swoje "inteligentne" komentarze :PPP