Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

no właśnie jest jedno ALE! Oglądając filmy z jej udziałem nie wierze w jej grę tzn. cały czas pamiętam że to ta ANGELINA JOLIE która wyskakuje prawie z każdej gazety. Może grać na nie wiadomo jakim poziomie a i tak jest laską Pitta która wychowuje stadko młodych.

pionek16_80

a co ma piernik, do wiatraka?...Chryste Panie...

pionek16_80

Nie wychowuje "stadko młodych", a swoje dzieci, a Brad Pitt jest jej partnerem ;P. Wiadomo, że osoba grająca w filmie jest również osobą publiczną, znaną, lubianą, obrażaną, wyzywaną, itp., więc nie dziwne, że większość jej decyzji i postępków jest oceniana przez większą widownię niż w kinie czy przed telewizorem. Każdy z nas jest jej widzem, obserwatorem, ocenia ją według własnej skomplikowanej skali. Nie zabroni gazetom, by pisały o jej życiu, bo jak z pewnością wiesz jest to dla niej chodzącą reklamą, a im więcej będzie się o niej <czy raczej o jej zachowaniach, postępowaniu> mówiło, tym bardziej jej dążenia otrzymają większą liczbę pomocników <chodzi mi tu np. o pomoc najbiedniejszym>.
Pozdrawiam :D

pionek16_80

Rozumiem cię. Też mam takie dziwne uczucie jak patrze na jej grę. Więcej widzę Angeliny niż postaci, którą odgrywa.

madziula8421

Oż Wy cholery jedne! Angelina to mistrzyni w swoim fachu!

szacher7

Dawno nie sprawdzałem tego tematu ale chce zauważyć że choć Angelina jest chyba jedna z najbardziej udzielających się charytatywnie aktorek to nie to oceniamy. Jest niewątpliwie świetną aktorką ale niestety wielkość jej sławy przyćmiewa talent. szacher7 piszesz że to mistrzyni w swoim fachu a oceniasz ją na 7- OBŁUDA!!! Ja nie oceniam aktorów bo czasem zagrają kiepsko w jednym filmie by zachwycić w kolejnym i co mam wtedy zrobić- łatwiej ocenić mi film niż człowieka.

pionek16_80

Mi też sie tak wydaje. Ona swoim ja przycmiewa postać którą ma grać. To już nawet nie chodzi o szum wokół niej. Lubie ją, ale ma naprawde poważne problemy z utrzymaniem poziomu swojej gry. Np. nie da się porównac jej gry w Przeranej lekcji..., w oszukanej czy gii (gia) do innych kreacji. Sprawia wrażenie jakby się nie przejmowała tym co gra.