Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 987 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

...ale to beznadziejna aktorka przecież....jedyne co robie to tak te usta wydyma :-/

HoneyBunny

No comment... Obejrzyj 2 filmy: "GIA" oraz "Przerwana lekcja muzyki", a potem się zastanów, czy tak byś powiedziała...

HoneyBunny

prawdę mówiąc nigdy nie uważałam Angeliny za wybitnie uzdolnioną aktorkę, ale też mnie nie "drażniła".. jednak nie trawię gdy próbuje naśladować obcy akcent co wyjatkowo nieudolnie robiła w "aleksandrze" czy w "Sky Captain.."

HoneyBunny

ona ich nie wydyma, one takie są po prostu;P

anyanka

Czyżby zazdrość przez ciebie przemawiała? Co do filmów to naprawde oglądnij sobie (j.w) filmy takie jak "Gia" i w szczególności "przerwaną lekcję muzyki" to potem pogadamy papa

HoneyBunny

jak dla mnie Angelina jest świetną aktorką, charakterystyczna, piękna i aż ma ochotę oglądać się ją na ekranie... więc w czym problem? a utsa to ma szalenie sexowne... i nie dziwię się, ze zazdrościsz =)

użytkownik usunięty
mimsy69

Jak dla mnie GIA i przerwana... to swietne filmy, ale i tak najlepsze jest Life or Something(co za życie)!! Zaje*** film! :D:D:D

HoneyBunny

"Jest bez wątpienia baradzo ładna..."

Mówimy o Angelinie Jolie? Czy piękno zawsze musi zależeć od objętości warg i powierzchni "areałów"? :) Dla mnie nie różni się ona wiele od Pameli Anderson i tego typu panienek z "Baywatch". Nie oceniam jej aktorstwa, niewiele bowiem widziałem jej występów, ale nie uważam jej w żadnym razie za ładną. Wręcz przeciwnie. Odstraszają mnie takie "laleczki". Brrr. Bez obrazy. Wyrażam tylko subiektywną opinię.

Not_Anyway

nie no ladna w sumie jest...'Przerwana lekcja muzyki' to film naprawde godny uwagi i Jolie zagrala w nim swietnie, co do Gii, to nie wiem, bo nie moge tego filmu dostac, bo tylko w tv go pokazuja...lubie ją jako aktorke, ale jej wypowiedzi czesto mnie smiesza, chociaz patrzac na to jak dziennikarze potrafia dana wypowiedz przekrecic to tez trudno stwierdzic, wydaje mi sie jednak, ze jesli takich wypowiedzi jest w pizdu i troche to cos w tym musi byc, pozdrawiam :)

HoneyBunny

Angelina to uosobienie piękna. Jej uroda jest zarazem delikatna (ach, te jej nadgarstki i kolanka ^^) jak i wyrazista (usteczka, oczy...). Pokażcie mi osobę piękniejszą i seksowniejszą od niej. Nic nie mówcie, po prostu mi taką pokażcie, bo do tej pory padały tylko słowa z mocną nutką zawiści i przekory... Nie chcecie poddawać się mass mediom - dobrze, ale czasem taki ranking nie kłamie, na prawdę. Zadaniem osoby prawdziwie nie ulegającej wpływom to rozróżnienie prawdy od okrutnego kitu... POZDR.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
latarnik81

no jednak...ludzie to chamy!! po prostu wypowiedzi jak ta powyzej uwazam, ze szczyt idiotyzmu, braku dojrzalosci moralnej i zazdrosci (?)
...No trzeba jej przyznac po prostu, ze jest bardzo ladna i dobrze gra, lubi sie ciac i robic tatuaze, ma duze usta to tyle...lubie ja jako (b)aktorke(/b) (chyba juz to mowilam?), pzdr :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
latarnik81

HA Ha ha , gratuluję inteligencji, ej latarnik, weź no idź na forum anty Watson, bo ci jakoś lepiej tam idzie...

LadyCroft

Co się tak burzucie niewiasty?:)
Jak już kiedyś napisałem - fajna z niej dupa.
No coż humor mam czasami prostacki i hamski:D
I nijak to się ma do mojej inteligencji.Napisałem sobie tak dla jaj i tyle.
Wyluzujcie siostry, widzę, że Angi to dla Was prawie religa(a może nie prawie)..
Ale przyznajcie, że takie usta nadają się do całowania?Miejsc intymnych też:)Jestem niereformowalny:D

LadyCroft

kazdy prawo do zdania swgo ma wiec powiem ze nie lubie pani Jolie, ale cenie ją za jej działalność charytatywa =]

Your_Worship

oj latarnik, to nie o to chodzi... dla mnie takie 'dowcipy' nie sa smieszne, sa tragiczne...masz racje, ze duze usta nadaja sie do calowania:), ale Will Smith chociazby tez ma duze usta, a jakos nie zwrocilam uwagi zeby ktokolwiek napisal cos w stylu Twojej wczesniejszej wypowiedzi na forum jego milej osoby, ja tego nie lubie, niezaleznie w czyim kierunku te dowcipy sa kierowane, pozdrawiam i Ty tez bracie wyluzuj, poszerz swoje horyzonty, bedzie Ci sie lepiej zylo :)

darling

Willa lubie:)
Szczególnie za Księcia z Belair.
A ja lubie robić z siebie infaltylnego głupka:).Dobra wiocha nie jest zła;D
Dobrze się żyje z małymi horyzontami na relaksie.
Pozdrawiam

latarnik81

no ja wole sobie zyc na relaksie z szerszymi horyzontami, nie dobrze jest sie ograniczac :)
a Will jest zajebisty i za to go lubie
"dobra wiocha nie jest zla"? moja znajoma tak mowi czesto i lubi wprowadzac to w zycie probujac osmieszyc innych, a zawsze wychodzi na to, ze osmiesza tylko i wylacznie siebie, zabawne...pzdr :)

darling

wszyscy mówią "oglądnij sobie Gia lub Przerwaną lekcję muzyki"...

czy Jolie grała tylko w dwóch filmach? a reszta?

Tosmenka

Ależ nie, kochanie, ale po tych filmach to już na pewno zdanie każdego antyfana zmieni się o 360 stopni, one zostały najbardziej docenione przez krytyków, Angie została po nich obsypana nagrodami, tak więc "oglądnij sobie Gia lub Przerwaną Lekcję Muzyki", a potem resztę filmów z jej udziałem i wtedy wszyscy się spotkamy i pogadamy jak bracia i siostry ;) POZDR.

Tosmenka

Mnie najbardziej podobała się jej gra w filmach: Kolekcjoner kości, Złodziej życia, Przerwana lekcja muzyki, Mr. & Mrs. Smith i Hakerzy.

darling

Zauważ, że ja sobie trochę ironizuje...Piszę sobie dla jaj...
Poza tym ja nikogo w tym topicu nie próbuje ośmieszać, co najwyżej siebie samego, trzeba mieć dystans do siebie..
Wogole nie powinnas powaznie podchodzic do moich wypowiedzi w tym topicu...

latarnik81

Ojoj Dyskusja asz wże :) sam Lap ma tyle do powedznia Latarnij pan co lubi sekisktowskie dowcipasy :D pewnie za dużo nie widzał filmów z Angeliną i tak sobie popisuje ;) a znusz Angnieszka próbuje go do tego dowesci co sie jej zreztą nie uda poneważ ten typ tak ma jak sam nie zrozumi to mu nik nie wytłumaczy a wiec moja niech latarnik zrumie i nie pisze za duzo sprosnuch dowpisaów :D a Agniesz niech i jak już bede je zrumie konfilt zostanie zawikałany a Lady Croft ocali świat jak zawsze :) Pozdro.

LadyCroft

"Pokażcie mi osobę piękniejszą i seksowniejszą od niej. Nic nie mówcie, po prostu mi taką pokażcie" - patrzaj na Monikę Bellucci. na pewno ładniejsza i seksowniejsza i nie tak chuda i koścista jak Jolie, no i bez tych badziewnych tatuaży! Po prostu ideał w każdym calu - bellisima (jeżeli chodzi o urode ofkors bo aktorsko to chyba jednak wolę Jolie) :p

HoneyBunny

mnie sie ona wogole nie podoba...jakos duza twarz ma i te ogromne usta ze wyglada jak ryba ktora usiluje sie "nalykac" tlenu :D i jeszcze te badziewne tatuaze :/..a co do jej aktorstwa to nie chce oceniac bo jej nie lubie...i wole nie byc subiektywna:P

CoeurDor

ale już to zrobiłaś nie ma to jak zazdrość Te jak to nazwałaś rybie usta to jest jej charakterystyczny znak

rafi_6

Każdemu się coś innego podoba, więc dyskusja o tym czy Jolie jest ładna czy nie (mi osobiście przypomina żabę, rozjechaną albo mapeta) jest durna. Ale rozumiem, że może się podobać - jest charyzmatyczna, szczupła, ma ładny mały nos itd. Ja moge pokazać z 10 ładniejszych aktorek, ładniejszych WG MNIE. Dorośnijcie trochę ludzie...
Pozdro

Enescu

Wobec tego Enescu jeteś zaproszony na mojego bloga :)

Joern

=)zgadzam sie z Enescu ;) tak jest wiele ladniejszych aktorek;)

=)rafi mozesz powiedziec co chcesz ale ze ja jej czegos zazdroszcze to przesada:/ wcale jej niczego nie zazdroszcze i nie chcialabym byc taka jak ona...o boze!:/

Joern

=)rafi mozesz powiedziec co chcesz ale ze ja jej czegos zazdroszcze to przesada:/ wcale jej niczego nie zazdroszcze i nie chcialabym byc taka jak ona...o boze!:/

Joern

CoeurDor

Jak ją widzialam w Tomb Riderze.......byłam załamana. Bardzo przepraszam wszystkich fanów jeśli zranie ich uczucia :/ : Dla mnie Angelina nie jest dobrą aktorką.
Trzymam się tego że wydyma usta spójrzcie na to zdjęcie :-P
POzdrawiam.
PS:Tak, tak, jestem strasznie zazdrosna. Naprawde (ziew).

HoneyBunny

Pięknejsze aktorki wg. mnie, Lady Croft.
Cate Blanchett, Liv Tyler, Ziyi Zhang, Joanne Whalley (czy jak to się pisze), Charzelize Theron, Kate Winslet.

HoneyBunny

Niestety, ale bardzo się mylisz... No ale cóż, mylić się to rzecz ludzka... POZDR.

HoneyBunny

Uroda jest rzeczą względną bo ludzkie oko jest subiektywne. Dla jednych najpiękniejsza jest Angelina a dla innych ktoś inny ale moim zdaniem nie można mówić o tym, że ktoś jest najpiękniejszy na świecie bo każdy na konkretną osobę patrzy inaczej dlatego odradzam wypowiedzi w stylu, że ta czy ta jest najpiękniejsza a ty nie masz racji bo myślisz inaczej. Jeden lubi pop, drugi rock. Jeden podoba się jakiś ciuch a drugiemu nie. Jeden lubi blondynki a drugi brunetki. Co do jej aktorstwa to nie chcę się wypowiadać. Wystarczy spojrzeć na otrzymane wyróżnienia. Kiedyś nominacje do Oscarów(ba nwet Oscar) i złotych globów a ostatnio same nominacje do złotych malin.

romys

Angelna Jolie ma ładne nadgarstki? Nie przyglądałam się. Być może. Ale jak patrze na jej twarz to widze tylko te usta takie pufffff.A w Tom Raiderze dawała wycisk hehe...Taki chudzielec, a jak rąbneła jakiegoś gościa to był biedak na żyrandolu... a ten jej seksowny czarny strój, te obcisłe szorty...Ajajaj....
Dziwie się, że je jeśli komuś nie podoba się jakaś aktorka BĄDŹ aktor, uważany powrzechnie za bóstwo, tworzy się tutaj ruch oporu (" bo ty jesteś zazdrosna"..."Głupia, nie znasz się")....

HoneyBunny

wzgledem Angeliny mam mieszane uczucia:kiedys jej nie lubilam ale gdy obejrzalam film Gia zmienilam zdanie(gra tam bardzo dobrze!)fajnie gra tez w prawdziwych kobietach.wszystko bylo dobrze dopuki jej nie zobaczylam w aleksandrze.sposob w jaki tam mowila byl okropny!co to mialo byc?a o tomb raiderze juz nie wspomne(caly ten film to jakas pomylka)dziewczyna pokazala,ze umie grac wiec nie rozumiem czemu ostatnio jej to nie wychodzi i do tego wybiera role nic nie wnoszace do jej dorobku artystycznego

HoneyBunny

Kiedyś Jolie bardzo lubiłam. Po Przerwanej lekcji muzyki, w której zagrała genialnie (zasłużony Oscar) sądziłam że jest jedną z najbardziej utalentowanych aktorek. Jednak ostatnio... co się z nią stało? Czemu nie gra w filmach w których mogła by się pokazać z dobrej strony? Zagrała dobrze i w DOBRYCH filmach najwyżej 4 razy, więc ciężko ocenić jej talent. Lecz napewno go ma, to widać. Co do urody, to nie uważam ją za jakąś piękność. Brzydka nie jest, ale ma jakby za dużą twarz i te, moim zdaniem obrzydliwe usta. W każdym razie, jej obecność (głównie te usta) denerwują mnie na ekranie...

Skylaria

Jako aktorka ujdzie :) a co do ust to nieźle by czyściła miecza (hahaha)!