Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Boże, żebym ja miała takie to bym była boginią seksu jak ona.
Przyznać się muszę, że nie oglądałam wielu filmów z jej udziałem, aczkolwiek filmem, z którego najlepiej zapamiętałam jej grę aktorską była "Przerwana lekcja muzyki" Tam była po prostu świetna.
Natomiast Tomb Rider był prawdę mówiąc jej porażką przynajmniej dla mnie, mimo, że był to przebuj kinowy swego czasu no ale cóż...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
qLEK

Eh... no cóż. Ktoś tu źle czyta ze zrozumieniem. Po 1. Nie można na nikogo mówić "gówno", bo to nie ładnie
Po 2. Nie napisałam, że chce być Angeliną, że chce mieć jej osobowość, czy coś takiego. Chodziło mi tylko o USTA!!!

I po 3. Nie ma po trzecie, jest tylko po drugie i dalej uważam Tomb Ridera za porażkę.

ika_4

Pytanie w tytule Twojego listu jest chyba retoryczne, ale ja odpowiem: ja nie marzę o takich ustach! Są za duże, za sztuczne. Przez nie Angelina wygląda jak słodka, puściutka panienka (nie mówię, że nią jest!), ale o gustach się nie dyskutuje!
Pozdro!

Julia_1986

Fuu usta Angeliny (zygi) !!!!!!!!!!!!!!!!! Juz bym wolala miec taka kreche niz to co ona ma. Bez komentarza :/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ika_4

Ludzie czy wy zawsze czytacie tylko pierwsze zdanie czyjegos wypowiedzenia? Bo tylko ono jedno dotyczyło jej ust. Mi się podobają, okej skoro wam nie to ja to rozumiem, tylko dlaczego obrażacie przy tym ludzi. Gdzie wassza kultura?! Mnie osobiście nie uraziliście, ale obrażacie tą aktorke o której tu mowa, mimo, że powinno się ją szanować za to co osiągnęła.
Nikomu nie każe jej lubić, bo moją ulubioną aktorką też nie jest. Aczkolwiek nie chcę tu rozmawiać o sympatiach. Nie chodzi mi teraz nawet o Angeline, po prostu nie lubisz kogoś, powiedz po prostu za co, ale można to zrobić w kulturalniejszy sposób.

Koniec wykładu :)

ika_4

O moj wpis zablokował ktoś.
A co ja takiego brzydkiego napisałem?
Nawet nie przeklinałem.

Mam pytanie do autorki tematu.
Tylko usta angeliny chciałabyś mieć?
Bo wiesz same usta bez jej "baloników" to śmiesznie by wyglądały, wiec mam nadzieje, że to drugie tez bys chciała mieć.
Chyba, ze juz masz - to wtedy fajna z ciebie laska musi być.
Konczac juz ostatnia prosba, napisz co masz a czego jeszcze nie?
Pozdrawiam

Sleppy_Hollow

Ehh... Cóż za ironia w wypowiedzi mojego poprzednika :P
No więc uważam, że mam wszystko co powinien mieć normalny człowiek. O dziwo mam nawet swoje usta. Aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że nikt nie jest idealny i każdy chciałby coś w sobie zmienić. Nie uważam, że moje usta są nie wporządku, jak pewnie co niektórzy wywnioskowali. Po prostu usta Angeliny są takie jakie sobie wyobrażam za idealne. To wszystko. Jeszcze jakieś pytania?

ika_4

Co najwyżej mały żart, ironię zostawiam dla tchórzy którzy muszą sie za nia chować :)
Mam nadzieje, ze sie nie obraziłaś.
Pytania......hmmmmmmm
Jak masz na imie? :)

Sleppy_Hollow

Skąd, obrażanie się zostawiam dla... dla tych, którzy nie mają nic innego do roboty :P
Imię? Aleksandra, jakże by inaczej :)

ika_4

Aleksandra to bardzo ładne imie :)
Zrob sobie jakis temat na blogu zebym mogł ci cos czasem napisać.