Już nie wiem, komu wierzyć. Niektóre strony internetowe i gazety twierdzą, że Angelina poddała się kilku operacjom plastycznym, lecz sama Angie temu zaprzecza. Przy okazji mówi (cyt.) "Lubię zmarszczki, siwe włosy i ludzi, którzy nie próbują za wszelką cenę wygrać z czasem". Jolie broni swoje zdanie mówiąc, że nigdy nie zrobiła i nie zrobi sobie operacji... Komu wierzyć? No już nie wiem.. Rzeczywiście się zmieniła, ale zważmy na fakt, że ma już swoje lata (31) i napewno nie będzie taka sama niż w wieku 15. Drugim argumentem jest to, że zmieniła styl makijażu. Maluje się inaczej = wygląda inaczej. Przyjrzałam się też dokładnie dawniejszym zdjęciom i teraźniejszym. Nie widzę wielkiej różnicy nawet w wyglądzie jej nosa...
A Wy, co myślicie? Bo ja już naprawdę się pogubiłam...
Powiem szczerze- nie wiem czy coś robiła ze swoim wyglądem (operacje) czy nie.
Bez względu na to czy jest po kilku zabiegach czy też nie, jest bardzo piękna.
Czy jest co zasługą chirurgów, albo naturalnego rozwoju jej wyglądu, jest dla mnie absolutnie bez znaczenia.
Powiedzmy, że poddała się operacji ust, nosa, czy to coś naprawdę zmienia? Bo według mnie, jeśli chciała, to miała do tego prawo, i nie rozumiem czemu u niektórych osób fakt ten wpływa na jej ocenę.
Dla mnie nadal (za wygląd i nie tylko) 10/10.
Ma już swooje lata!!!!niewiasto Ty jesteś jakaś nie tegess...yyyyyyyyyyyy...jeżeli dla Ciebie 31 lat to starowizna to życzę powodzenia,czyli wg Twej teorii w wieku 20lat trzeba juz zacząć używać kremów przeciwzmarszczkowych i poważnie zacząć myśleć o operacjach plastycznych lub już sie im poddawać....
Każdy człowiek z biegiem czasu dojerzewa,i z wiekiem się starzeje i to normalne chyba jest(przynajmniej dla mnie i dla każdego normalnego człowieka)że zmienia styl ubierania,wygląd i jak zacytowałaś Angeline zaczynają się pojawiać zmarszczki i siwe włosy...
Skoro sama temu zaprzecza to chyba oznacza,że nie podddała sie żadnym operacjom...!Ludzie puszczaja różne plotki,żeby zachęcić czytelnika do kupowania tych szajsu i zamiesznia mu w głowie.Po to masz mózg ,żeby go używać...:))Ja jej wierze w 100%i mam gdzieś co piszą o niej szmatłwace;P...
Pozdro
No jeżeli to ma być ten Twój hak to ja dziękuje,nie wiem może mam problem ze wzrokiem ale różnicy nie widzę.Na jednym zdjęciu nie wiem czy zauwazyliście ma makijaż na drugim nie,więc co to za haloo że inaczej wyglądaxd;].Jak dla mnie nie robiła żadnych operacji,przynajmniej te zdjęcia nie są żadnym dowodem na to...,)
no chyba masz problem... Zdjęcia są dowodem, że Jolie jest normalną kobietą, a nie żadnym bóstwem! Makijaż, styliści itd i wygląda nieziemsko, a poza tym jest przeciętna. Operację nosa miała, nie potępiam jej za to, bo faktycznie wyglądał jak pyra!
Eeee... Po co te emocje? Czy ja napisałam w którymś miejscu, że 31lat to "starowizna"??? Nie.. Lepiej przeczytaj jeszcze raz co napisałam, bo mam mózg i go używam, i naprawdę nie jestem "nie teges".... Ech
"No jeżeli to ma być ten Twój hak to ja dziękuje,nie wiem może mam problem ze wzrokiem ale różnicy nie widzę.Na jednym zdjęciu nie wiem czy zauwazyliście ma makijaż na drugim nie,więc co to za haloo że inaczej wyglądaxd;]."
Buahahahahahhahah jasne jasne, przecież każdy wie, że makijaż zmienia kształt nosa. Oczyyyywiiiiście.
Chyba rzeczywiście masz problemy ze wzrokiem, ale na tym zdjęciu doskonale widać, że jej nos był kiedyś zadarty a teraz jest prosty, i makijaż nie ma tu nic do rzeczy xD.
Mam nadzieje, że cie nie urazilam ;)
no moze i zrobila sobie operacje nosa, jakbym miala taki tez bym sobie zrobila mala korekte, ale na tym koniec poprawek. W porownaniu do innych gwiazd, ktore maja po kilkanascie operacji na koncie to jest nic !!!
dla mnie jest od lat niezmiennie jest najpiekniejsza kobieta na swiecie i nic tego nie zmieni!
A ja mam podobny i jakos korekty nie zrobilam xD. Nie no, zartuje xP. Chociaz nie do konca zartuje, bo jest to prawda. Dobra, sama nie wiem o co mi chodzi xD.
Wczesniej Angie miala nos taki jak Val Kilmer, a teraz ma bardzo ladny. Ale bez przesady, wczesniej tez nie bylo tragicznie, wiec nie ma co sie czepiac. Sama mam nos identyczny jak Kilmer, ubolewam nad tym, ale jakos zyje xP. Gdyby Angelina miala nos jak Gerard Depardieu to mozna by bylo cos od czasu to czasu wspomniec, a tutaj to przesada xD.