Angelina Jolie czy Jeniffer Aniston?
Angelina Jolie czy Penelope Cruz?
Angelina Jolie czy Megan Fox?
Angelina Jolie czy Keira Knightley?
Angelina Jolie czy Sandra Bullock?
Moim zdaniem:
1.Jennifer Aniston
2.Angellina Jolie
3. Kto to Megan Fox?
4. Angelina Jolie
5.Sandra Bullock
Jak dla mnie to nie można porównywać Jolie do Aniston bo to dwie różne osobowośći.. Angelina ma temperament jest świetna sexowna.. A Jennifer to taka babka śmieszna..
Co do Penelope Cruz to tutaj już można wybierać.. bo obie panie są mega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie
a to jest najgłupsze pytanie!!!!!!!!!!! oczywiste że Angelina Jolie
Angelina Jolie choć Keira też jest piękna
Angelina Jolie
:):):):):):)
1.Lubię obie, ale jeśli chodzi o aktorstwo zdecydowanie lepsza Angelina ;)
2.Trudny wybór. Serce mówi Angie, ale rozum podpowiada Penelope, a że serce to tylko mięsień pompujący krew... ;)
3.Angelina Jolie, nie ma sensu jej nawet porównywać z tą plastikową lalą.
4.Angelina Jolie
5.Angelina Jolie
fox knightley i aniston muszą poczekać parę lat na wydluzenie filmografii. Bullock za słodka a Cruz przereklamowana . Jolie najlepsza:)
Jeniffer Aniston
Penelope Cruz
Angelina Jolie < nie lubie tej calej Megan :F >
Keira Knightley?
Sandra Bullock < oczywiście, że Sandra... Poprostu Bullock lepsza aktorka.. i ładniejsza ;D >
Wszędzie wygrywa Angelina..no z wyjątkiem ostatniego punktu, bo według mnie Sandra jest równie dobrą aktorką;)
a dla mnie wszedzie wygrywaja pozostale. Chociaz nie... przyznam ze jest lepsza aktorka niz Megan Fox. No i nad Keira tez bym sie wachala chociaz odbieram ja o wiele bardziej pozytywnie jako osobe... Ale po prostu tej kobiety ( Jolie ) nie lubie moze dlatego odbieram ja jako gorsza aktorke... Wydaje mi strasznie wredna, do tego promowane na siele na wielkie cudo... No coz. wszystkich lubic sie nie da. ;) A ze Aniston i Bullock wygrywaja to oczywistosc ;)
Angelina Jolie > Jeniffer Aniston
Angelina Jolie = Penelope Cruz
Angelina Jolie > Megan Fox
Angelina Jolie < Keira Knightley
Angelina Jolie > Sandra Bullock
Penelope Cruz = Angelina Jolie (moje ulubione aktorki plus jeszcze Kate Hudson)
Reszty nie skomentuje ;]
1. Angelina
2. hm... trudny wybór ale chyba Angie jeżeli chodzi o grę a Penelope o wygląd
3 Angie
4. Angie
5. SANDRA
Angelina Jolie czy Jeniffer Aniston?- Na pewno Angelina, Jennifer w kazdym filmie , w którym ją widziałam gra tak samo.
Angelina Jolie czy Penelope Cruz?- Penelope Cruz, ma większy talent i fantazję:-)
Angelina Jolie czy Megan Fox? - Tu się zawaham, bo Megan Fox jest młodsza i dużo ładniejsza, a co do talentu aktorskiego to ciężko powiedzieć, bo jeszcze nie zagrała w ambitnym filmie. Jakby porównać rolę Megan w "Tranformersach" i występ Jolie w "Larze Croft" trzeba dla sprawiedliwości postawić znak równości. Muszę poczekać z oceną aż zobaczę Fox w roli dramatycznej.
Angelina Jolie czy Keira Knightley? - Zdecydowanie wole Keirę , bo jest także utalentowana, jak Jolie do tego młodsza , ale skromniejsza i nie robi zamieszania wokół swojego życia prywatnego, jak to uwielbia robić Angelina, przy okazji udając , że losy sierot na końcu świata bardzo ją interesują.
Angelina Jolie czy Sandra Bullock? - Tu znak równości, bo Sandra jest świetna w komediach, a ostanio nawet dostała Oscara za rolę w dramacie, a Jolie sprawdza się w filmach sensacyjnych oraz także w dramatach.
Angelina Jolie czy Jeniffer Aniston? - Jolie, lepiej gra.
Angelina Jolie czy Penelope Cruz? - hmmm, wolę grę Jolie, ale i Pen ma coś w sobie.
Angelina Jolie czy Megan Fox? - też pytanie, mała pseudo aktoreczka Fox jes niczym mały robak przy Jolie.
Angelina Jolie czy Keira Knightley? - Jolie.
Angelina Jolie czy Sandra Bullock? - a tu Sandra. Zdrowiej wygląda i przyjemiej gra. Tak po prostu.
Nie ma co porównywać. Oczywiście Angelina. Jest rewelacyjną aktorką a poza tym potrafi dopasować się do każdej roli, natomiast JA najbardziej nadaje się do komedii. Mało uniwersalna....
W ogóle nie wiem skąd to porównanie?
Wszystkie lepsze niz Jolie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszedzie Angie :p Mimo, ze uwielbiam rowniez P. Cruz i S. Bullock... I Knightley tez.
Ale przegrywa z Monica Belucci, ktorej w zestawieniu zabraklo... :(
Wypadkowa not za aktorstwo... i urode. :D
Również wszędzie Angelina, mimo, że bardzo lubię Sandrę i Keirę.
Jeniffer Aniston nie ma się co równać z Angeliną, nie widziałam jej w jakimś prawdziwym filmie, tylko w samych komediach. Grała w jakimś w ogóle?
Penelope Cruz... średnio lubię. ;p
Megan Fox jest bardzo ładna, mimo, że poprawiała się to i tak bez tego była śliczna. Nie widziałam jej w żadnym filmie, ale jakoś czuję (nie wiem czemu xd), że ma talent.
Może Keria jest ogólnie ładniejsza, a raczej śliczniejsza od Jolie, to jednak Angelina ma to coś w sobie, co przyciąga uwagę.
Sandrę uwielbiam, bardzo, bardzo ją lubię, mimo, że aktorką jakąś wspaniałą nie jest.
1. Angelina Jolie- strasznie nie znoszę Jennifer Aniston i jak ją widzę na ekranie to dostaje epilepsji. Choć czekam na film z nią i Nicole Kidman.
2. Tutaj muszę postawić znak równości bo obie są utalentowane i zabójczo piękne. Penelope gra świetnie zarówno w dramatach jak i nnych rodzajach filmów. Angelina świetnie sobie radzi z filmami akcji, c dramat dostała chyba Oscara o ile się nie mylę.
3.Angelina Jolie bezkonkurencyjnie. Postawienie jej obok czegoś takiego jak Fox to skaranie boskie ona zrobiła karierę tylko dlatego że porównywali ją ciągle do Jolie i było o niej głośno więc bez porównania.
4. Tutaj Jolie bo Keiry też wyjątkowo nie trawie jedynie gdzie mi się podobała to pierwsza część piratów.
5. Tutaj równość bo obie są świetnie pod każdym względem.
Angelina Jolie czy Jeniffer Aniston?-------Angelina
Angelina Jolie czy Penelope Cruz?---------------Penelope
Angelina Jolie czy Megan Fox?-------------------Angelina
Angelina Jolie czy Keira Knightley?----------------Angelina
Angelina Jolie czy Sandra Bullock?--------------Angelina
Angelinie bardziej pasują role z bronią i jest stworzona do sensacyjnych filmów ! i jest bardzo piękną aktorką w dodatku mamą 5 dzieci :) i zaliczyła Brada Pitta , który był z Aniston :] , Penelope nadaje się do miłosnych romansideł ... i do reklam Loreal .
Megan to dziwka , a Keira to suka pirata Jacka Sparrow'a .