Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

uroda lalki barbie. Brzydka nie jest ale mi taki typ urody się nie podoba.

Ellen_Grace

Hmm, ja wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale mnie się wydaje, że uroda ‘lalki barbie polega na cukierkowości i braku charakteru w twarzy.
A pani Jolie charakter w twarzy ma i nie jest bynajmniej cukierkowa. Jak lalka to wygląda Paris Hilton, ale nie Angie.

Nachtjager

Dokładnie, zgadzam się z wypwiedzią Khakiry-Angie nie ma w sobie za grosz stylu barbie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ortalion

Ciekawe, co Ty masz plastikowe... I czy w ogóle posiadasz ten narząd... A jesteś typowym kretynem, który lubi tworzyć "bójki" na forum. Po prostu żałosne...

Mam wrażenie, że żadna kobieta Cię nie chce i dlatego obrażasz prawdziwe piękności... Wracaj do swojego kochanka!

Ellen_Grace

Moim zdaniem Angelina jest okropna ,ale uwielbiam ją jak gra Tomb Rider ;)

Ellen_Grace

Że niby Jolie? Lalką barbi?|! Jezu, co za absurdlanie idiotyczna wypowiedź, to już zachodzi na perwersję o_O Babka ma charakterek i co już któryś z poprzedników przyznał ma coś takiego co ciągnie. Szczerze powiedziawszy pięknośc to z niej nie jest, ale jej gra... zachwyca! Niechby ktoś ją zobaczył w "Przerwanej lekcji muzyki" Wspaniale grała.

Ellen_Grace

lalka czy nie lalka i tak bym chciał ją mieć na swojej półeczce

seti4

barbie to może nie, ale nie przepadam za nią. chociaż lepsza niż te blondyny typu hilary duff, paris hilton i britney spears.

lubieyaoijakch

Lalka?? Hehehe totalna komedia wyszła z tej wypowiedzi.. Nie wiem czy Ty wogóle wiesz o kim piszesz. Mi także Barbie kojarzy się z totalnym brakiem wyrazu i charakteru a bynajmniej Angelina jest jedną z najbardziej charyzmatycznych postaci w Hollywood. Nie wpisuje się w stereotyp ugrzecznionej dziewczynki w żadnym wypadku...Nie wiem jak ktoś mógł na coś takiego wpaść...

Joern

Hally, jestesmy w mniejszosci. Ja mam takie samo zdanie jak ty, wyrazilem je na forum a teraz drżę o swoje życie, jak sie wszscy na mnie rzucili. Tak jakby każdy miał święty obowiązek ubóstwiac boską Angeline

Joern

!!!!!!!Zgadzam się w 100% z tobą Joern!!!!!