Hmm, ja wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale mnie się wydaje, że uroda ‘lalki barbie polega na cukierkowości i braku charakteru w twarzy.
A pani Jolie charakter w twarzy ma i nie jest bynajmniej cukierkowa. Jak lalka to wygląda Paris Hilton, ale nie Angie.
Ciekawe, co Ty masz plastikowe... I czy w ogóle posiadasz ten narząd... A jesteś typowym kretynem, który lubi tworzyć "bójki" na forum. Po prostu żałosne...
Mam wrażenie, że żadna kobieta Cię nie chce i dlatego obrażasz prawdziwe piękności... Wracaj do swojego kochanka!
Że niby Jolie? Lalką barbi?|! Jezu, co za absurdlanie idiotyczna wypowiedź, to już zachodzi na perwersję o_O Babka ma charakterek i co już któryś z poprzedników przyznał ma coś takiego co ciągnie. Szczerze powiedziawszy pięknośc to z niej nie jest, ale jej gra... zachwyca! Niechby ktoś ją zobaczył w "Przerwanej lekcji muzyki" Wspaniale grała.
barbie to może nie, ale nie przepadam za nią. chociaż lepsza niż te blondyny typu hilary duff, paris hilton i britney spears.
Lalka?? Hehehe totalna komedia wyszła z tej wypowiedzi.. Nie wiem czy Ty wogóle wiesz o kim piszesz. Mi także Barbie kojarzy się z totalnym brakiem wyrazu i charakteru a bynajmniej Angelina jest jedną z najbardziej charyzmatycznych postaci w Hollywood. Nie wpisuje się w stereotyp ugrzecznionej dziewczynki w żadnym wypadku...Nie wiem jak ktoś mógł na coś takiego wpaść...
Hally, jestesmy w mniejszosci. Ja mam takie samo zdanie jak ty, wyrazilem je na forum a teraz drżę o swoje życie, jak sie wszscy na mnie rzucili. Tak jakby każdy miał święty obowiązek ubóstwiac boską Angeline