Moim zdaniem Angelina Jolie jest coraz lepszą aktorką.Najbardziej podobała mi się jej rola w filmie Oszukana.Zawsze grała takie twarde osobowości,lecz tu pokazała jak dobrze potrafi się wcielić w role wrażliwej kobiety.Uważam,że Jolie jest jedną z najlepszych aktorek tego pokolenia.Najlepiej się sprawdza w filmach akcji,dramatach i thrillerach.A jeśli chodzi o jej urodę nie jest brzydka,bo widziałam już 100 razy brzydsze.Jest ładna,ale nie jakaś piękność,a to są dwie różne rzeczy.Widzę,że starannie wybiera role,bo ja nie widzę jej w jakiś głupich komediach romantycznych czy horrorach.To już dobrze świadczy o niej,że nie zagra w byle jakim filmie.Gdzieś nawet kiedyś czytałam,że sam Daniel Olbrychski ją pochwalił,że ma wielki talent.Powinna być bardziej doceniana.Dziwię się,że nie dostała Oscara za rolę Christinę Colins w filmie Oszukana:( Cóż wiele aktorów jest niedocenianych,bo stale zwracają uwagę na te Mroczki,Cichopek,Muche itd.Jak dla mnie oni są kompletne dno.Takich aktorów to tylko wyśmiewać.Zagrają jedną rolę w jakiejś durnej telenoweli,i już wielkie gwiazdy.Żałosne.
Tak, Olbrychski mówił to co napisalaś. Nie dostala oskara, bo widocznie ktoś był lepszy ;-) Mi sie wydaje, ze wtedy dali nagrode Kate Winslet bo juz musieli. Jest swietna aktorka a miala juz chyba 5 nominacji wiec wkoncu jej sie nalezala. Po za tym jej rola w "lektorze" byla naprawde tego warta. A dla Angie jeszcze bedzie okazja na nagrody.