Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

mi osobiście jest obojętna, ale kolerzanka ma fioła na jej punkcie, więc: najlepszy film z jej udziałem?
z gory thx :)

ahcynk

sorry, chyba powinno tam być "koleżanka" :))

ahcynk

Wszystkie :) Ale skoro mam wybierać, to "Pan i Pani Smith", "Bez granic", "Złodziej życia", "GIA", "Przerwana lekcja muzyki", "Grzeszna miłość", "Hakerzy", "60 sekund", "Kolekcjoner kości", "Co za życie", "Wtajemniczenie", "Zmęczenie materiału" itd, itp... :D Ojej dla mnie wszystkie filmy z nią sa fajne :D Bo właściwie, to ona jest fajna :DDDDDDD

ahcynk

Angelina z dawnych lat grała w świetnych filmach, w szczególności Przerwana Lekcja Muzyki i oczywiście Gia, pozdro :)

ahcynk

Przerwana lekcja muzyki:) best. zaslozony oscar

ahcynk

"Przerwana lekcja muzyki"
Mogłaby przestać grać lalki z wielkim biustem i wziąć się wreszcie za coś w tym stylu, bo przecież pokazała, że umie.

ahcynk

Nie przepadam za nią ale spodobała mi się w Kolekcjonerze kości.

Rimmi87

Przerwana lekcja muzyki.Film za który ją naprawde polubiłam.

arashi_2

Jutro będzie "Kolekcjoner kości" na Polsacie :D (jupi)

CieMNa

nie oglądałam filmów, w których była najlepsza (bo w tym przypadku zdania są podzielone między Kolekcjonera kości, którego obejrzę jutro, a Przerwaną lekcję muzyki, której także nie oglądałam). Jednak z tych filmów które oglądałam (czyli prawie wszystkie pozostałe) jestem w stanie wybrać Hakerów. Angelina nie zagrała tam może jakoś niezwykle i rewelacyjnie ale lepiej niż w innych filmach
pozdrawiam

ahcynk

Mi się najbardziej podobała rola w Przerwanej lekcji muzyki. Nie oglądałem jednak Gia, w której ponoć jest świetna.