Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Moim zdaniem "Przerwana lekcja muzyki" jest jej najlepszą rolą. Pokazała tam swój talent aktorski - nie tak jak w innym filmach, gdzie poza urodą niestety mało sobą prezentuję... a już najgorzej było w "Turyście" ;)

malinoweLego

Ról Angelina dobrych miała naprawdę wiele. Przerwana Lekcja Muzyki, 60 sekund, Dobry Agent, Cena Odwagi, Oszukana (mój #1), Bez Granic, Kolekcjoner Kości, Gia itd,

Co do Turysty to się nie zgodzę. Miała zagrać opanowaną, powściągliwą, lekko apodyktyczną, zimną, taktyczną agentkę Interpolu i na tym polu zdała egzamin. Brylowała dosłownie na ekranie.

tomb2525

Nie oglądałam tych wszystkich filmów, które wymieniłeś, ale pewnie jeszcze obejrzę więc sama się przekonam, bo jak dotąd Przerwana Lekcja Muzyki jest dla mnie stanowczym numer 1.
A co do Turysty to moim zdaniem wyglądała tam pięknie, ale to by było na tyle, bo poza tym była bardzo przeciętną aktorką.

malinoweLego

Wg mnie w Turyście była zadbaną starszą kobietą, jakos mi się nie podobała. Natomiast w 60 sekund nie pokazała właściwie nic rewelacyjnego, a sam film też jakiś super nie byl.

malinoweLego

Moim zdaniem rola Christine Collins w Oszukanej.